אשת השבוע

אור67

New member
גם אני מריעה../images/Emo45.gifלכנות

ושאלה-את לא מתחרטת על החשיפה?

Arfilit

New member
עוד שאלה

אם זה לא חודרני לך מדי - מה זכרון הילדות הראשון שלך?

מעיןבר

New member
זכרון הילדות הראשון

אמא שלי ילדה את אחותי ונסענו לבקר אותה בביה"ח, הייתי הת שנתיים וחצי

shuly1

New member
רעיון נהדר

האם ת היית בהליך הרזיה ? אם כן , אשמח אם תשתפי אותנו שולי

מעיןבר

New member
אכן הייתי עודני ../images/Emo4.gif

בזמנו לפני החתונה התחלתי בדיאטה שלוותה ע"י דיאטנית והמשכתי לשמור עוד כשנתיים אחרי החתונה. כל ההישגים נעלמו כשהתחלתי ללמוד וממש לפני ההריון חזרתי לשמור ואף ירדתי מעט. בהריון עצמו עליתי 22 ק"ג ולא 30 כי באמצע הדיאטנית עזרה לי לחזור למסלול. היום אני מנסה לשמור בכוחות עצמי אבל הק"ג העודפים עדיין כאן, הלוואי ויכולתי לחזור ולממן לעצמי את הדיאטנית שלי
.

YYY מעיין, איזו מעניינת את! ../images/Emo24.gif

ממש כיף לי לקרוא עלייך. לצערי נכנסתי מאוחר מידי וכבר שאלו עלייך הכל... אז אין לי מה להוסיף, רק
גדול!

מעיןבר

New member
תודה ../images/Emo24.gif

איכשהו אני בטוחה שעוד יש המון מה לשאול. אבל גם אם אין ונהנית ממה שקראת עד כה אז כף לי

עמית@

New member
רוצה רק להגיד שאני קוראת כל מילה

ומתענגת על האישיות שהולכת ונחשפת

dorlim

New member
קראתי ונהנתי ומוסיפה שאלות

רכילות
האם זיו הוא האהבה הראשונה שלך? אם לא יש לך X מיתולוגי? את בקשר איתו? איך זיו מקבל את זה? וההפך לגבי זיו. ואם אחד מכם הוא האהבה הראשונה של השני - האם זה מפריע? האם מרגישים ש"פיספסת" משהו?

מעיןבר

New member
רכילות ../images/Emo11.gif

אני אענה בקשר לעצמי ואציע לזיו לענות לגיו כי זה לא יפה שאני אחשוף אותו יותר ממה שכבר עשיתי. זיו הוא ה-אהבה של חיי. היו לי רומנים קצרצרים לפניו אבל אין ספק שהוא האהבה האמיתית. לפיכך, אין לי X מיתולוגי למרות שנפרדתי ממישהו קצת לפני שהכרנו שאפילו ניסה לשמור על קשר והתקשר לאל לי מזל טוב
מאז לא שמעתי ממנו.. לזיו אין מה "לקבל"... לא מרגישה שפיספסתי כלום. הניסיון המועט מאוד שהיה לי מספיק כדי לדעת שיש לי משהו נפלא ושאני בחיים לא אסכן רק בשם ההתנסות.

lulyK

New member
נו, עוד שאלות

(יותם החליט לצ'פר אותי בשנת בוקר - אז יש לי זמן...) אם היית יכולה להראות כמו מישהי אחרת, מי זו היתה? לכל אחת ואחד מאיתנו יש דמות של עצמו בראש, שבד"כ לא מחוברת לגמרי למציאות. איך את נראית לעצמך כשאת חושבת על עצמך? (מקווה שהסברתי את עצמי)

מעיןבר

New member
הפעם את מקשה עלי

אם א מנסה לשאול על סגנון היופי שאני אוהבת - יעל אבקסיס. מתה על איך שהיא נראית והייתי שמחה להיראות כמוה. על עצמי לא חושבת יותר מדי במונחים של מראה, אבל ללא ספק לעולם ארגיש כמו הילדה המכוערת עם הברזלים בשיניים, הברזלית על הראש והמשקפיים מכיתה ז'. התקופה ההיא חרוטה לי טוב טוב ולכן אני לעולם חושבת על עצמי כמכוערת או כלא יפה, אפילו אם מה שאני רואה בראי מוצא חן בעיני באותו הרגע. ומבחינת אופי - תמיד אני יותר טובה בראש שלי מאשר במציאות, מושלמת לא

lulyK

New member
איך את יודעת שאת יותר טובה

בראש שלך מאשר במציאות?.....

למעלה