אשת השבוע

מעיןבר

New member
מדענית, חוקרת

אני ממש אוהבת את העיסוק במדע ומקווה למצוא את דרכי בעולם האקדמי וגם להצליח להתפרנס... הבעיה שלי - אני שונאת ללמוד בבית ולכן הציונים שלי לא הכי מזהירים מה שקצת יקשה עלי להמשיך.

משוש30

New member
הי מעין ../images/Emo24.gif

טוב כמה שאלות מה הדבר הכי מטורף שעשית בחייך? האם יש דברים שאת מרגישה שחבל שלא עשית וכבר לא תעשי? כמה ילדים את רוצה ומתי? איך זה להיות מנהלת פורום? יש לעם בעלי חיים בבית?

מעיןבר

New member
כמה שאלות ../images/Emo98.gif

לא עשיתי שום דבר מטורף - אני מרובעת מדי בשביל דברים מטורפים... לא מרגישה שפספסתי מהו ואני עוד מספיק צעירה לעשות הכל
אני רוצה 4 ילדים בפערים סבירים (כ- 3 שנים) וביני לביני אומרת שאם הם כולם יהיו כמו אדוה אז אפילו 5 יהיה בסבבה... להיות מנהלת פורום? זה כיף, יש בזה משהו מחייב אבל המחוייבות הזו נעימה למרות הצורך לשמור על ממלכתיות. יש לנו 2 כלבות בבית, סושי בת 8 אוטוטו אצלינו מאז שהיתה בת 3, נמסרה לנו ע"י קרובי משפחה שעברו לחו"ל ולא יכלו לקחת אותה איתם. היא שובבה מאוד וצריך מאוד להשגיח עליה. ליצ'י בת 6, אסופית, קטנה ומתוקה שמאוד השמינה לאחרונה כי אדוה מאכילה אותה

איזה רעיון כיפי-איש השבוע

מעיין-בתור פורומיסטית כבדה -יש משהו שאת שונאת בפורומים? שמעצבן אותך במיוחד? והאם ידעת שאני מכירה אותך מאז שהתחלת עם תפוז ושבזכותך נכנסתי להריון? (טוב לא רק בזכותך...)

lulyK

New member
מעיין היתה הראשונה שהגיבה

להודעה הראשונה שלי בפורומים (בניק הקודם שהוחלף מטעמי מזל רע)

מעיןבר

New member
אין משהו ספציפי

יש לפעמים טיפוסים שפחות אוהבת אבל זה נכון גם לחיים... אני לא כ"כ אוהבת את זה שתחת מטה הוירטואליות יש אנשים שמרשים לעצמם התנהגות שהיא איומה, אבל מה לעשות - אלו מגרעות המדיה. חוצמזה - אני שמחה שעזרתי לעוד מישהי להגיע ליעד הנכסף
יודעת עד כמה זה מתסכל...

והשאלות שלי-

1. מה גורם לך לצחוק? 2. מה גורם לך להתעצבן מאוד? 3. מה הסרט האחרון שראית ומתי? 4. מה לדעתך הארוע הכי משמעותי שקרה לך בחיים? וחוץ מזה - כל הכבוד על הרעיון ועל ההתנדבות לחשוף ככה את עצמך ואת חייך

מעיןבר

New member
והתשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. הרבה דברים גורמים לי לצחוק. אני ממש לא בעלת חוש הומור מושחז וצוחקת גם מבדיחות די גרועות וקומדיות מטופשות. אני צוחקת הרבה עם החברים שלי ועם הבעל שלי וכשהילדה שלי מצחיקה אותי. מה שבטוח - אני הורסת בדיחות איומה ונטולה יכולת להביע הומור בעצמי... 2. מעצבנות אותי עוולות - שונאת לראות שעושים עוול לאנשים. אני מתעצבנת כשאני הורמונלית מכל דבר... <יעיד בעלי>אבל בגדול אני לא מתעצבנת מאוד. יש לי פתיל קצר - מתחממת מהר ומתקררת באותה המהירות ולכן זה לא מגיע לעוצמות גבוהות. 3. הסרט האחרון שראינו - "אין חוקים לאהבה" עם דיאן קיטון וג'ק ניקולסון - מצחיק מצחיק
מתי? בסופה"ש הראשון שלנו בלי אדוה, אני חושבת שמתישהו בתחילת מרץ... 4. לא יכולה רק אירוע אחד אז שלושה אירועים: מותו של אבי, היום שבו הכרתי את זיו <גם אם לא ידעתי את זה אז> וללא ספק הלידה של אדוה... לעניין הרעיון - לא שלנו אלא של פורום הורים לאחר טיפולים. ההתנדבות - כי מישהו צריך להתחיל, לא?

היי!

מקווה שאני לא מחטטת מידי: מהי התכונה/ות שאת הכי אוהבת בעצמך ומהי/ן שלא? כלכבוד על החשיפה
, ויופי-יופי-יופי של רעיון!!!

גם אני משתתפת:

איפו באדווה את רואה את עצמך? איפו בעצמך את רואה את אימך? ואיפו בזיו את רואה את אביך ז"ל? וסליחה אם זה קצת פולשני...........

מעיןבר

New member
שאלות כבדות..

לא רואה באדוה את עצמי. חיצונית היא קופי של אביה ובאופי היא היא עצמה וזה מה שאני מאחלת לה שתישאר. בעצמי את אימי - קשה לי לענות, לפעמים בתלותיות מסויימת שאני מפתחת בסובבים אותי, איזה מין פינוק. מצד שני באופי האמהות שלי - אני חושבת שאני עם אדוה כמו שאמא שלי היתה איתי כשהייתי קטנה. איפה בזיו את אבי? ראשית במראה - זיוי שמן וגם אבי היה שמן... ובחוכמה. זיוי אמנם "רק" טבח אבל הוא ללא ספק אחד האנשים הכי חכמים שאני מכירה וכך היה גם אבי.

מעיןבר

New member
מה זה פה, ראיון עבודה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

וברצינות - כרגע אני אוהבת בעצמי את היכולת לקחת הכל בקלות. אני פחות כבדה ממה שהייתי בעבר - למדתי לא לקחת ללב והחיים שלי הרבה יותר קלים. זה מלווה באופטימיות והשתדלות גדולה לראות תמיד את חצי הכוס המלאה - החיים הרבה יותר יפים ככה. מה אני לא אוהבת בעצמי? את העצלנות - אני עצלנית איומה כשזה מגיע לעשות מה שאני לא אוהבת וזה פוגע בי אבל למרות הכל אני לא מצליחה לשנות את זה <ובהתאם לכך הציונים הלא מזהירים, הבית המבולגן, הכביסה הלא מקופלת וכדומה>. גם הקושי שלי לקבל ביקורת לא ממש עוזר לי בחים

ayush

New member
רעיון מעולה ../images/Emo140.gif

מעין - איך זיו מקבל את ההתמכרות שלך לאינטרנט ולפורומים ? ואיך את מקבלת את ההתמכרות הזו ? איך את מוצאת את המינון הנכון בתור מנהלת של 3 (?) פורומים... ?

מעיןבר

New member
קשה קשה <במבטא רוסי>

הוא מפסיד הרבה "זמן אישה" ולא אוהב את זה... אבל משלים עם זה. אני מצידי משתדלת למתן ולראיה אני נמצאת בפורומים ועונה הרבה פחות מכפי שאני רוצה. המינון הנכון - לא יודעת, מוותרת על שעות שינה...

Joy107

New member
איזה רעיון מוצלח...

נראה לי ממש נחמד להכיר ככה... ולשאלה שלי, איפה הכרת את זיו וכמה זמן אחרי שהכרתם, היתה החתונה?

למעלה