אשת השבוע

דפנה מי

New member
ועוד קצת:

איזה בדרן/נית/ים הכי אהובים עליך? מערכונים של הגשש? טעם של גלידה? ארטיקים? האם את מרגישה או יודעת אם היות ואת מנהלת פורום הודעות שאת כותבת זוכות בהכרח ליותר התייחסות והתחנפות מצד קהל גולשי הפורום מאשר שאותה הודעה תיכתב ע"י מישהו אחר "רגיל" ולא תזכה לכזו תשומת
?. השרשור הזה הפך לאתגר עבורי למצוא מה לשאול אותך
.

מעיןבר

New member
אתגר משו משו

אני כל כך נהנית לענות
בדרן - אין מישהו ספציפי.... מערכונים של הגשש - "קפיטריה בטבריה" טעם של גלידה - וניל כמובן אני דווקא מרגישה שבגלל שאני המנהלת הרבה פעמים מתעלמים ממני יותר מאשר מגולשות אחרות. אני בטח ובטח לא מרגישה שום התחנפות. מקבלת את זה כמו שזה...

יעלי9

New member
ווידוי ושאלה

נפצח בודוי - בגללך התעקשתי על אפידורל בלידה
ילדתי כמה שבועות אחריך וכשהמיילדת ניסתה לטעון שעם פתיחה מלאה כבר אין טעם באפידורל היבהב בזיכרוני סיפור הלידה שלך עם רגע ההכתרה השורף מאד מאד. זאת לא הייתה הסיבה היחידה (הרי בכ"ז הצירים כאבו מאד), אבל אני חושבת שהיא הטתה את הכף לעבר הזריקה. והשאלה - אם אני זוכרת נכון זיו מנסה לפתח עסק עצמאי. איך את רואה השינויים שהייתם צריכים לעשות בעקבות כך? פשרה, הקרבה, מאמץ משותף?

מעיןבר

New member
עניתי אתמול

וכנראה שהמפלצת בלעה לי את השתושבה
בכולופן, אני מקווה שהאפידורל עזר לך כי אצלי להכתרה הוא לא עזר אבל כן איפשר לי לישון קצת ולאגור כוחות לקראת החלק הקשה של הלחיצות. העסק של זיו כבר נסגר והוא היה כל מה שתיארת: פשרה - על השעות שאנחנו נפגשים ועל ההכנסה המידית. הקרבה - של כל חסכונותינו. מאמץ שותף להביא להצלחתו.

Arfilit

New member
ושאלה (אולי) אחרונה

איך היה להיות אשת השבוע? היה מעניין? חודרני? היו שאלות שהתלבטת איך לענות עליהן? שהיית מעדיפה שלא תישאלנה?

מעיןבר

New member
נתת לי הזדמנות לסכם

היה כיף להיו במרכז תשומת ה
ברור שהתלבטתי לפעמים איך לענות אבל בגדול היה מעניין ולטעמי האישי לא חודרני <אולי כי אין לי הרבה מה להסתיר>. כל השאלות התקבלו בברכה
תודה על שבוע נפלא.

דפנה מי

New member
אפשר להכניס אקשן קצת../images/Emo98.gif?

- איזה סגנון בגדים את לובשת? האם יש לך בגד ישן כזה שאת לא נפרדת ממנו לעולם למרות שברור שהוא סיים את הקריירה
- על מה את אוהבת לבזבז כסף? - איזה סדרות את אוהבת לצפות בTV? - איזה סוג סרטים את אוהבת? - מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? - האם יש איזו מילה/ביטוי שאת משתמשת בה/ו הרבה? מה הצבע האהוב עליך? - איזה פרחים את אוהבת?

מעיןבר

New member
הרבה אקשן ../images/Emo8.gif

סגנון - ספורטיבי, בעיקר ג'ינס וטי-שירט, ככה זה כשאת סטודנטית עניה. יש ל המון בגדים ישנים, כמעט ולא רניתי בגדים מלפני ההריון... לא מבזבזת כסף - מוציאה. הכי כיף? כלי כתיבה, מתה על אופיס דיפו... בטלויזיה - אוהבת דרמות: הבית הלבן<ימח שמו של הערוץ השני שתקע אותה בשעה לא ריאלית), ג'ואן מארקדיה, בנות גילמור, tru calling... סרטים - קומדיות רומנטיות, אין לי כח לשום דבר יתר "כבד", אולי קצת מותחנים ופעולה - כל מה שמשעשע... בזמני הפנוי - כמו שכתבתי - אינטרנט... מילה/ביטוי - לא זוכרת משהו מיוחד. מצמידה כינויי חיבה כמו "מותק" ו"בובה" לחברות שלי
הצבע האהוב עלי - כחול. הפרח האהוב - מרגנית

למעלה