אשת השבוע

מעיןבר

New member
שאלה חמודה...

הכרנו ביום הראשון ללימודים באוניברסיטה, זאת היתה די כימיה ממבט ראשון שתוך חודשיים הפכה לאהבה ומאז לא נפרדנו. החתונה היתה בערך 4.5 שנים אחרי...

lulyK

New member
עוד שאלות>

>יש משהו עקבי בפורומים שמוציא אותך משלוותך? >יצא לך פעם להגיב או לכתוב משהו שאח"כ התחרטת עליו?

מעיןבר

New member
שכיף לענות עליהן

משהו עקבי? טרולים - אנשים שברור שהם נכנסים במטרה לעורר סערות ולא כי אכפת להם מהאנשים שמאחורי המקלדת. תחת חסות האלמוניות מרשים לעצמם... לגבי הפורום הזה תשובתי ברורה
לגבי חרטות - כמובן, כולנו מתחרטים לפעמים. הכי אני מתחרטת על הפעם שממש "צעקתי" על שרונס בענייני לחץ...

lulyK

New member
ואני זוכרת את הפעם ההיא....

היה די ברור שנגעו במשהו שמאד מאד חשוב לך.

yaelia

New member
גם שאלה

איך בחרת ללמוד דווקא תזונה? מה את רוצה לעשות עם זה הלאה? (גם בעניין של מחקר). ושאלה שלא קשורה לכלום - את מאושרת בחייך? טוב לך?

מעיןבר

New member
לגבי תזונה

במסגרת לימודי התואר הראשון למלונאות עשינו גם כמה קורסים בתזונה שמאוד עניינו אותי. התאהבתי בתחום והחלטתי שלשם אני רוצה להמשיך. הלאה - מקווה להמשיך פעם לתואר שלישי, כרגע בשל בעיות פרנסה קשות אני אאלץ כנראה לחפש שוב עבודה בתום התואר. חוצמזה - מאושרת מאוד בחיי. חיה את הרגע, נהנית ממשפחתי, אוהבת את מה שאני עושה - למרות הכסף באמת באמת שאין לי על מה להתלונן.

גורבי

New member
היה לי נורא מעניין לקרוא

ויש לי כמה שאלות גמכן: - ממה את הכי נהנית בקשר עם אדווה? - מה הכי מפתיע אותך בקשר אליה? - מתי ניפגש סוף סוף?

מעיןבר

New member
נפגש כמה שיותר מהר ../images/Emo24.gif

אני מקווה להגיע בקרוב למפגשים בפארק... מהקשר עם אדוה? אני נהנית מהכל, מכך שהילדה שלי גדלה ומתפתחת ופשוט מקסימה, אני מופתעת מכמות האנרגיה שיש לה

מעיןבר

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

זה תלוי גם בך

דפנה מי

New member
קוראת כל מילה בשקיקה

אחלה רעיון (אפשר גם להיכנס לרשימת המתנה?
) אני ממש צריכה כבר לחטט בראשי ולמצוא מה לשאול: - מה הזכרון הכי הכי שלך מילדותך? - איך את שומרת על קשרים עם חברים, כל כמה זמן נפגשים? חברים משותפים לך ולזיו.... - מה הדברים שזיו עושה/אומר והכי מעצבן אותך, מה הכי עושה לך כיף? - איזה פינוקים את אוהבת? איזה ממתקים? בכלל איזה אוכל את שונאת/אוהבת/יש לך חולשה אליו? מה את אוהבת לשתות - מה גורם לך לדאוג? ואני אעצור כאן כדי להשאיר מידע לאחרות...

מעיןבר

New member
חיטוט מעמיק ../images/Emo8.gif

הזיכרון הכי מילדותי? גילגולים על הדשא בבית הורי לפני שהרחיבו אותו והדשא נגוז, חופשים בקיבוץ אצל סבתא, משחקים עם אחותי הקטנה וכמובן גם מריבות... איך אני שומרת על קשרים? טלפונית וכמובן משתדלים להיפגש כמיטב יכולתינו - כמו כולם אני מניחה... משתדלת לזכור אירועים וימי הולדת וכל מה שחברים עושים <שמחות, עזרה לעת צורך וכדומה>. זיוי כמעט לא מעצבן אותי, בד"כ זה להיפך <במיוחד כשאני מגזימה עם הפורומים
> לפעמים אני מתעצבנת כשיש יותר מדי בלגאן והוא לא תורם לסדר
מה הכי עושה לי כיף - הכוונה עם זיוי? כי אם כן אז אין ספק שסתם שיחת טלפון או SMS כדי לומר לי שהוא אוהב אותי עושים לי את היום
פינוקים? לקרוא ספר טוב בלי הפרעה, להיות על האינטרנט בלי הגבלת זמן, לישון עד ליקיצה טבעית. ממתקים? בעיקר סוכריות גומי/מרשמלו אבל גם שוקולד לא מזיק. אוכל שאני שונאת - לא אוכל אבל אגוזי לוז, לא סובלת את הטעם שלהם, יש לי חולשה לנישנושים ואני מתה על תפ"א כמעט בכל הצורות. אני אוהת לשתות פפסי מקס (מי שמע על תזונאית שלא שותה מים?
) מה גורם לי לדאוג? הכל - אני דאגנית איומה. בעיקר אני לחוצה אם הוא בדרכים ולא דיברנו 3 דקות... מפחדת מהנהגים המטורפים שיש בארץ.

mummy

New member
וואו, כל הכבוד על החשיפה והכנות...

ונדמה לי שכבר שאלו את הכל, לא?

mummy

New member
וואו, כל הכבוד על החשיפה והכנות...

ונדמה לי שכבר שאלו את הכל, לא?

למעלה