א ב " ג

moranille

New member
ראיונות

אני מניחה שידידי כבר ענו לך על השאלה של כמה מתקבלים, מתוך מספר המרואיינים. בתור אחת שעברה את הראיונות האלו לפני שנה, יש לי טיפ. כשאת ניצבת בפני ראיונות כאלו, אל תחשבי על מי עוד מתמודד, מי יושב איתך במסדרון וממתין. תתנתקי מכל מה שמסביבך, ותחשבי מה הביא אותך עד הלום. תחשבי שרק את הולכת להיות בחדר הזה, ולא אף אחד אחר, יש לך הזדמנות שווה כמו לכולם, להראות מי את ולמה את חושבת שלך מגיע לשבת שם. אני מניחה שאם הגעת לשלב הזה, את בטח יודעת לענות טוב מאוד על השאלות הנ"ל. קחי את זה כחוויה. אני יכולה להעיד שהראיונות בבאר שבע היו אמנם הארוכים ביותר, אך המעניינים ביותר והמאתגרים ביותר, ואפילו בדיעבד אפשר לומר שנהניתי מכל חווית ה-"spirit of the Negev" כמו שהם אוהבים לכנות אותה. בהצלחה לך, ולכל מי שמתמודד השנה
קחו נשימה עמוקה, והכל בסוף מסתדר.

adva sharon

New member
אני לא מוצאת כלום

רק כתוב לי "בטיפול" וזהו... זה תקין? אני טיפה בלחץ...

dorin276

New member
גם אני

מחכה שישתנה הסטטוס באתר של אב"ג ויופיע תאריך זימון לראיון. נראה לי שאם לא ישתנה כלום אני אתקשר אליהם מחרתיים... יכול להיות שלוקח קצת זמן לעדכן את תאריכי הראיונות של כולם באתר.

morancho1

New member
גם אני טרם קיבלתי זימון

אוף נאלץ להרים אליהם צלצול! אל תשכחי לעדכן זאת בלוחות שאושרית פירסמה ככה כל הזימונים יהיו מסודרים ונוכל ללכת למיונים כשאנחנו לא לבד:)

תבדקי ברשת

אני לא שמעתי ציוץ ועד שבדקתי באינטרנט וראיתי שממתין לי זימון ל 7.6!

morancho1

New member
בדקתי. כתוב בהמתנה

התקשרתי אליהם אמרו לי שאני אקבל זימונים לקראת סוף יוני. היא מילמלה לעצמה משהו על זה שיש לי פטור באנגלית לא מובן.

morancho1

New member
חח

ואני מכירה אנשים שאין הרבה הבדל בינם לבין עכברים חחח

זה הקטע!

שיש. אם הבן אדם טשטש מספיק טוב את הגבול בינו לבין העכבר... הוא עדיין הרבה יותר גרוע מעכבר כי היה לו את הפוטנציאל להיות בן אדם! 0.02$... לגבי דילמות מוסריות, מכירה את זאת של הפציינט הנצלן?

morancho1

New member
תשובה עמוקה..

אני אישית חושבת שאין הרבה הבדלים בין אדם לעכבר תראי את BRAIN מ PINKY AND THE BRAIN.. הוא די דומה לאדם לא?
פציינט נצלן? שרוצה מלא ימי חופש? אני אשלח אותו לקיבינימט

אולי

הייתי מפנה אותו ל"מומחה", בטוענה ש"הוא יכול לרשום לך חופש"... נפנוף עדין כזה.

morancho1

New member
ואולי

זה בכלל לא נפנוף? אלא מתנה..מדוע לזרוק אותו בין רופאים סתם לזרוק כסף..

המממ

כי ככה את יוצאת מקצועית, אדיבה וכו'... לא יודעת. זה יותר "ביצים" לאמר לו בפרצוף שהוא חמדן ונצלן - אין ספק.

morancho1

New member
זאת לא המטרה.

להוכיח שיש לי "ביצים" חות מזה שאני אשה אז זה ככה שזה סתם אבוד מראש
המטרה היא לא לתת לחולה הנצלן לסחוט עוד כספים ממערכת הבריאות, את הכסף צריך בשביל חולים שחולים באמת. אבל אני כן מבטיחה: להגיד לו "לא" במלוא האדיבות.

אני יודעת שאת אישה...

דיברנו גם בפרטי :) הכוונה היא שאת מראה יותר אסרטיביות ממני. אני לא "חוסמת" את האופציה שהוא באמת צריך את החופש הזה, אני מפנה אותו לפסיכיאטר - ונותנת ל"בעל המקצוע" בתחום הנפשי להחליט לאחר שאבחנתי שהעסק הנו פסיכוסומטי. את יותר "אקטיבית" בתושבה, לזה התכוונתי. ולגבי אדיבות - אין ספק :D או שאני מתבלבלת בדילמה? (זו עם הפציינט וכאבי הבטן שרוצה עוד שבוע חופש כי זה גרם לו להרגיש נהדר)

morancho1

New member
חמודה קטנה שלי

את חושבת שאני אשכח אותך כל כך מהר? אפילו שלא באת למיפגש שלנו בסוף.. יש גבול גם לסניליות שלי..אם תקראי טוב תראי שהשתמשתי בבדיחה קטנה, לא התכוונתי שאת לא מכירה אותי :):) אני התכוונתי לדילמה של הבחורה שרוצה מלא חופשים כי ככה כייף לה לא בגלל שיש ממש סיבה רפואית למה את התכוונת?

פשיו!

לשניה נבהלתי... חשבתי ששכחת אותי, ומורן זה שם גם לבנים וגם לבנות בימינו. אני מכירה את הדילמה הבאה: פציינט מתלונן על כאב בטן, הולך לרופאה, רופאה (that's hopefully me) בודקת ורואה - הכל בסדר! היא שואלת איך היה היום שלו - אומר לה רע - רבתי עם בוס. רופאה אומרת - אולי מסטרס - רושמת לו שבוע מנוחה. פציינט חוזר לרופאה - אומר - אני מרגיש מעולה, אני צריך עוד שבוע... מה את מכירה?

למעלה