בוקר טוב קיק, מבינה ומסכימה איתך, אבל
חמש וחצי שנים לא הסכמנו לתנאים שלהם, ופעלנו (אולמרט וגם נתניהו) לפי הרציונל וכלום לא קרה, גלעד שם ואנחנו פה. האם נגזר על גלעד שליט להצטרף לרון ארד בגלל חוסר יכולת של ממשלה כזו או אחרת להגיע להחלטה? איזה מסר זה מעביר? גם לי קשה מאוד המחיר, זה לא שאני מקלה ראש, אני מבינה לחלוטין את כל ההשלכות שיש לשחרור כזה, מצד שני, לו היה זה בני שם בידי החמס (ובקלות זה יכול היה להיות הבן של כל אחד אחר) גם אני הייתי רוצה לדעת שמדינת ישראל תהיה מוכנה לקחת את הסיכון שבשחרורם ותחזיר לי את בני. לא ייתכן שנפקיר חייל , זה נוגד כל ערך עליו אנחנו מגדלים פה ילדים. ורק לעניין הסמנטיקה, אתה עצמך כותב "עכשיו שום דבר לא יעצור אותם בדרך לחטיפות נוספות" עם דגש על "עכשיו" ואני חייבת לחזור על מה שנאמר כאן , הם לא מחכים לעסקת שליט כזו או אחרת כדי לחטוף חייל, רק השנה היו 12!! נסיונות חטיפה, כלומר......פה זה לא שוויץ, גלעד שליט לא מהווה טריגר....הצלחת העסקה (מצידם) לא מהווה מוטיווציה לחטיפות נוספות.....המוטיווציה קיימת ומיושמת לאורך שנים. לצערנו הרב. מקוה שהכל יעבור בשלום היום, שיחזור כבר הילד הזה להורים שלו, זה כן יום שמח למשפחה הזאת וכך צריך להתייחס לזה, זה לא יום חג לאומי וגם אני עייפתי מהפסטיבל התקשרותי, חושבת שצריך להניח להם ולהתפנות לטפל במה שבוער כאן באמת, פיטורי המתמחים, בעיות הדיור וכדומה.