גל פרידמן מתארח בפורום

יוֹאב

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif

מחר, יום ה', בשעה 20:00 יגיע לפורום אורח מכובד ביותר, שיענה על כל שאלותיכם. אנא שרשרו את כל שאלותיכם החל מרגע זה, להודעה זו בלבד. כל הודעה בנושאים אחרים,תימחק. אההה...אתם רוצים לדעת מי האורח? טוב, נו.... מוכנים??? גל פרידמן !!!
אירוח מהנה לכולנו.

הינגיס

New member
וואלה? גל פרידמן מתארח? יופי!

שאלה ראשונה: איך אתה מתמודד עם הלחץ ערב היציאה לאתונה?

לוי אסף

New member
כמה שאלות../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

1) מהי כמות האימונים שאתה עושה בשבוע? כמה אימונים במים, אימונים כושר, כוח וכו'? 2) באיזה אופן עוזרת לך התמיכה של הועד האולימפי הישראלי ( לא התמיכה הכספית ). 3) לאיזה אגודה אתה מרגיש יותר קרוב, הועד האולימפי או איגור השייט? 4) מי הם לדעתך השייטים המובילים של ישראל בנוער? כמה מהם היית מגדיר כבעלי פוטנציאל למדליה אולימפית בעתיד? המון
באולימפיאדה- אסף

סליחה אסף....

האימונים השבועיים משתנים, אבל בגדול בין 5-6 אימוני ים בשבוע ובין 2-4 אימוני רכיבה. בתחילת עונה אני רוכב יותר וגולש פחות ולקראה עונת התחרויות גולש יותר וכמעט שלא רוכב. אני מרגיש הכי קרוב לאגודת הפועל שדות-ים אחריה לאיגוד ואחרון חביב הוועד האולימפי. שחר צוברי ונמרוד משיח הם הצעירים המובילים. קשה לדעת איך הם ישתלבו בבוגרים, אבל אני מקווה שהם יצליחו. תודה רבה

לוי אסף

New member
מצטער אבל בתור רוכב הייתי חייב

על איזה אופנים אתה רוכב? ( דגם+חברה )

אסף סוף סוף שאלה לעניין

באופני הרים אני רוכב על סנטה קרוז בלייר ועל SEVEN SYCLES DUO באופני כביש אני רוכב על LOOK 486

לוי אסף

New member
הסנטה קרוז בליר הם אם XT מאחורה?

( וואי איך אני מבזבז את הזמן שלך על שטויות )

לוי אסף

New member
ומשהו קצת יותר ענייני...

אתה חושב שהרכיבה עוזרת לך מבחינה אירובית ונותנת לך יתרון שאין לגולשים אחרים?

saar7650

New member
גל-

קרתה לך פעם פאדיחה נוראית או איזשהו מקרה מרתק בשלבי התחרות?...

אם היתי נזכר במשהוא היתי מספר

אני ממש לא חושב שמשהוא בסגנון יכול להפריע לי להתרכז. להפך צחוק רק עושה טוב.

לחץ ליפני האולימפיאדה

שלום הינגיס, כרגע אני לא מרגיש את הלחץ, אבל אני דיי בטוח שביום יומיים ליפני התחרות יהיה לחץ, ואיך אני אתמודד איתו נראה במהלך התחרות....... בדר"כ במצבי לחץ אני מתפקד מצויין, עד כדי כך שבתחרויות ללא לחץ בכלל אני לא מצליח להוציא את המקסימום מעצמי.

c k y

New member
גל....

למה תמיד בתחרויות בארץ קשאתה רואה שאתה כבר ראשון אתה תמיד פורש למה אתה עשה את זה זה לא ספורטיבי ויש בזה קצאת זלזול באחרים וא באולימפידה אובתחרויות אחרות אסיתה או תאסה אם תהיה ראשון בטוח?

dor307

New member
אני שאול

1-אם לא תזכה במדליה,תמשיך לבנג'ין? 2-כמה זה עוזר שאולימפידה מתקימת באותונה הקרובה? 3-חוץ ממך,מי אתה חושב עוד יכול להביא מדליה? 4-זה שאתה מכפר קטן עזר לך להימשך ולהתמיד בגלשנים? 5-האם אי פעם חשבת ליצג מדניה אחרת? 6-ממה אתה פוחד לפני האוליפידה? 7-איך השפיעה עלייך זה שלא היית בסינדי? והפרישה בשביל לרכוב על אופניים? 8-אתה מרגיש יותר בטוח בעצמך מלפני אטלנטה?

שלום דור

1. כן אני מתכוון בכול מקרה להמשיך ל 2008. 2. אין הפרש שעות, יותר קל להגיע לאימונים, תנאי מזג אוויר יחסית דומים. 3. אריק זאבי, גוצ'ה, אברבוך,השייטים הנוספים. 4. אני כרגע גר בקיבוץ שדות-ים... כמה מטרים מהמיים. 5. לאאאאאאאאאאאאאא 6. אני לא פוחד, מנסה לחשוב רק חיובי. 7. רק לטובה, מאוד אהבתי להתחרות באופניים ויש סיכוי לא רע שבשנה הבאה אחרור לתחרויות אופניים. 8.כן, יש לי יותר ניסיון, ההשגים שלי בשנים האחרונות הוסיפו לי ביטחון, וגם התחרויות הכנה שנערכו באתר האולימפי.

matuos

New member
../images/Emo8.gifלגל פרידמן!

קודם כל אני רוצה לאחל לך בהצלחה באולימפיאדה ואני בטוח שאתה תביא מדלית זהב! רציתי לשאול אותך איך ההרגשה שלך כלפי האולימפיאדה? ומהם המטרות שלך בתחרות הזו. תודה...ובהצלחה!

תודה רבה

הרגשה שלי היא שיש לי את הכבוד לייצג את המדינה בתחרות ספורט הכי גדולה בעולם. המטרה היא לממש את היכולת שלי.

three

New member
מה הסיכויים למדליה?

ומה הסיכוי שהיא תהיה מוזהבת? ולמה חזרת מהאופניים לגלישה?

למעלה