גל פרידמן מתארח בפורום

שלם רפי

ללי יש סיכוי למדליה. והיא חברה של אח שלי, והוא דיי דומה לי אז לפעמים רואים אותם יחד וחושבים שאנחנו חברים....

alonshin

New member
אני דווקא לא מקווה...

אני דווקא לא מקווה שהוא יביא זהב ראשון- כי זה אומר שזאבי נכשל 6 ימים לפניו...
סתם סתם, בהצלחה רבה לך גל ותודה שהתפנית כדי לקשקש איתנו, מחזיקים לך אצבעות!

ברשותך עוד שאלה אחרונה

רציתי לדעת כמה שעות אתה מתאמן ביום ? ובנוסף רציתי כמובן לאחל לך המון בהצלחה באתונה ובתקווה שתשוב אלינו אם מדליה , וגם אם לו (חס וחלילה) אתה הטוב ביותר .

שאלונת לגל (הרבה ישמחו לתשובה)

מה דעתך על כל העניין של סמאשנובה והחסיות ? האם אתה חושב שהוועד האולימפי מקשה על הספורטאים האולימפים או שעוזר להם ? ואגב לא לפחד מהם ולענות תשובה כנה , כי אני יודע שהרבה ספורטאים כועסים על הוועד האולימפי .

אני לא רוצה לפגוע באנה אבל....

בתור חבר הסגל האולימפי גם אני לא אגלוש עם הסמל של החברות המאמצות שלי שהם: קרן לתמיכה בספורט, מקוב-רייפמן. עלית-פסק זמן. בזק בינ"ל ביזנס גן שמואל מזון אוקלי משקפי שמש. שחתמתי את החוזים איתם היה לי ברור וגם יש סעיף בחוזה שבזמן האולימפיאדה אני כפוף לחוקים של הוועד האולימפי הישראלי והבינ"ל. אני לא מבין איך אנה לא היתה מודעת לדרישות האלו ליפני שהיא חתמה על החוזה. זה כנראה פאק של העו"ד שלה והיא עכשו מתמודדת עם התוצאות.

roma4k

New member
שלום גל

ראשית,בהצלחה. כולנו מאחלים לך לזכות במדליה. יש לי שאלה אחת, והיא מדוע לנציגי ישראל קשה כל כך להשיג תארים גבוהים/מדליות זהב? האם זה נובע מגורמים אישיים של כל ספוראי/ית או שיש סיבות מעבר לכך? שוב פעם בהצלחה וכל טוב.

אני דווקה רואה המון תארים

בשנים האחרונות יש לנו 3 אליפויות עולם!!! בוגרים בענף אולימפי ו 3 אליפויות אירופה. ביחס לכמות ספורטאים בארץ זה נראה לי השיגים מדהימים.

maximz1985

New member
קודם כל בהצלחה! וכולנו מקווים שתביא

מדליה, ועדיף שתהיה בצבע זהב. בתור אחד שמתאמן בטריאתלון, רציתי לשאול איך אתה מתאמן כי בטריאתלון שוחים, רצים, רוכבים והולכים לחדר כושר וזהו בעיקר. 1. איזה אימונים אתה עושה חוץ מחדר כושר ואימונים אירוביים? אתה סתם יוצא וגולש בים? 2. כמה שעות אימון אתה מתאמן בשבוע ממוצע, איזה אימונים אתה עושה וכמה יחידות אימון? 3. כמה הטכניקה חשובה בגלישה, וכמה חשוב הכושר הגופני? כי מתי שאין רוח, טכניקה לא עוזרת במיוחד... 4. איזה תחרויות קשות יותר? גלישת רוח או רכיבה על אופנים? אני זוכר שעשית טריאתלון שלשות בקיסריה לפני שנתיים בערך, והיית נראה ממש גמור אחרי הרכיבה... אני מקווה שתהיה לך תחרות מצויינת ושתרגיש טוב בתחרות, ושתביא מדליה לארצנו הקטנטונת, בהצלחה!!!

הגעתי לתריאטלון

בקיסריה כ שבועיים לאחר אליפון העולם בגלישה, וכ 3 חודשים ללא רכיבה.... ועבדתי עם רני ודני שהיו ממש בכושר טוב, נתתי הכול בגלל זה נראיתי עייף....

גל מול אריק זאבי - הדגל

גל אני יודע שפרשת מטקס הפתיחה ונשיאת הדגל , שאלתי מה אתה חושב על הבחירה של זאבי (נראה לי שלא הגבת על זה באף מקום אחר) , ואם לא הייה את זאבי , מי אתה חושב היה צריך להניף את הדגל ?

למעלה