גל פרידמן מתארח בפורום

שלום ל"three "

אני לא יודע לתת לך הערכה של אחוזים, אבל אני יכול להגיד שאני בכושר מעולה, ומרגיש שיש לי את היכולת. חזרתי מהאופניים כדי לעשות מה שאני עושה הכי טוב בעולם.... האופניים זה התחביב שלי.

alonaski

New member
הי גל!!! ../images/Emo13.gif

האם אתה מתחרה בליגת ה XC לאופני הרים? יש סיכוי שמתישהו תקח את נושא האופני הרים באותה רצינות שאתה לוקח את הגלישה? ומה לדעתך הסיכויים של לי קורזיץ באולימפיאדה? קראתי בכתבה בעיתון בזמנו עליה - שאתה מאמן מאוד קשוח שלה!
האם הצלחת להכניס גם אותה לתחום הרכיבה?
וחוצמיזה - חזק ואמץ ובהצלחה לשניכם!!!

אני מקווה להשתתף השנה באליפות הארץ

באוקטובר, אחרי האולימפיאדה אחק חודש מנוחה ואח"כ אתחיל לרכב.

שלום גל - שאלה חשובה ביותר

לפני כמה ימים חזרת מתחרות שבו הישתתפו בכירי השיטים במיסטרל . השאלה שלי היא מתיחסת דווקא למזג האוויר ולתנאים ... האם אתה חושב שהתנאים באתונה טובים כמו שהייה לך ב-96 , וידוע שמצב הרוח שם לא כל כך טובים לגולים , האם אני טועה ואיך זה פוגע בך ?

שלום אורן

מזג האוויר שם דיי דומה לארץ, התנאים שם מוכרים לי מאימונים שערכתי באתר ב 3 שנים האחרונות. אני ממש אוהב את התנאי גלישה באתר האולימפי.

yoss5

New member
גל היקר

האם יש יריבים שאתה "חושש" מהם יותר מהאחרים בדרכך למדליה האפשרית (ב"ה)

אני לא חושש מאף אחד

ברור שיש כמה יריבים שהם יותר "מסוכנים" אבל אני מתרכז בעצמי וביכולת שלי, אני מאמין שזה תלוי בי לא פחות מאשר תלוי בהם.

מיץ פטל3

New member
תקציב לשייט

שלום גל, האם מאז זכייתך במדלייה היה תקציב ספציפי שנועד לקידום נוער בענף השייט. מי מייצג אותנו בשייט באתונה גברים ונשים? תודה עופר מורה לחינוך-גופני

שלום עופר

כן, משרד החינוך העביר תקציב מיוחד עבור לימוד גלישה דרך בתיה"ס וכול הגולשים שיש היום כולל את לי קורזיץ התחילו את דרכם תודות לפרוייקט הזה. 470 גידי קליגר- אודי גל. ניקה קורניצקי- ורד בוסקילה

שאלה כללית

אם כמה מדליות אתה חושב שנחזור מאתונה (אם בכלל) ואם סוף סוף נישמע את ה"תיקווה" ?

שיטת הניקוד

זה הולך כך: מקום ראשון בכול שיוט = 1 " שני " " = 2 וכך הלאה, יערכו 12 שייוטים מתוכם לא מחשיבים את השיוט הגרוע של כול מתחרה, המנצח הוא מי שיש לו הכי פחות נקודות.

alonshin

New member
לא 2 שיוטים?

נדמה לי שבסידני מחקו תוצאות של 2 השיוטים הכי חלשים? או שאולי ב470 זה אחרת?

גל פרידמן

ברוך הבא לפורום. האם אתה חובב כדורגל או כדורסל? ואם כן, אילו קבוצות אתה אוהד בארץ ובחו"ל? תודה מראש

גמד ריד

New member
שלום מדליסט

ידוע כי בישראל כמעט כל ילד רוצה להיות כדורגלן או כדורסלן מצליח. לעומת זאת, בשאר הענפים יש פחות ביקוש בקרב הילדים. איך בכל זאת אתה נתפסת לג'וק הזה, ומאיזה גיל התחלת?

הינגיס

New member
שלום לכולם! שימו ../images/Emo23.gif

גל פרידמן נמצא איתנו כבר כעת, והוא יתחיל לענות על השאלות ששורשרו לו למעלה... אתם מוזמנים לשאלות שאלות נוספות, גל יישאר עימנו כמובן גם בשעה הרשמית של פתיחת האירוח, 20:00 בערב, פלוס.. תהנו!

התחלתי לגלוש בגיל 7

אבא שלי גם גולש בעברו, ודרכו היגעתי לספורט. בשנת 1978 אבא ודוד שלי ייצגו את ישראל בפעם הראשונה בתחרות בינ"ל.

יוֹאב

New member
../images/Emo41.gif גל פרידמן מתארח בפורום ../images/Emo41.gif

בשעה 20:00 יתארח שייט המיסטראל, גל פרידמן, לשעבר אלוף העולם וזוכה במדליית הארד באולימפיאדת אטלנטה 96'. לצערי, אני איעדר בזמן האירוח מסיבות שלא תלויות בי, אבל "הינגיס", מנהל פורום טניס, יהיה בקשר אונליין ובטלפון עם גל פרידמן במהלך האירוח, ויהיה עם האצבע על הדופק. שאלות אנא שרשרו לכאן, ושיהיה לכולנו אירוח פורה ומהנה. ו
באתונה!

למעלה