הם יקרנים אצלכם....
R Rachel47 New member 13/7/06 #25 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא זה באמת חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא זה באמת חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L love billy zane 2004 New member 13/7/06 #16 אני קניתי היום../images/Emo9.gif עכשיו שומעת אותו קניתי בצליל בקניון בת ים.
L look away New member 13/7/06 #19 ../images/Emo45.gif ב50 ש"ח בטאוור רקורדס בירושלים.... בתו השמיני אמרו שיהיה להם בעייה עם היצוא.. ורק שבוע הבא יהיה להם
../images/Emo45.gif ב50 ש"ח בטאוור רקורדס בירושלים.... בתו השמיני אמרו שיהיה להם בעייה עם היצוא.. ורק שבוע הבא יהיה להם
O OneLastBreath New member 13/7/06 #23 אני מחכה עד שאחותי תחזור מהצבא כדי לקנות איתה. עוד קצת. כל כך בא לי כבר.
M mandarina1 New member 13/7/06 #29 גם אני קניתי את הדיסק עדיף שתקשיבו לאלבום לפני שאתם קונים !!! הסאונד יבש ולא מעניין, עיבודים משעממים!!!!! מקווה שהאלבום הבא ישמע יותר בוגר ועשיר. קרן! בהצלחה!
גם אני קניתי את הדיסק עדיף שתקשיבו לאלבום לפני שאתם קונים !!! הסאונד יבש ולא מעניין, עיבודים משעממים!!!!! מקווה שהאלבום הבא ישמע יותר בוגר ועשיר. קרן! בהצלחה!
I is258 love shiri New member 13/7/06 #31 ../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif נראה לי שאני אוכל לקנות רק שבוע הבא גם בזה אני לא בטוחה....
../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif נראה לי שאני אוכל לקנות רק שבוע הבא גם בזה אני לא בטוחה....
כ כלה להשגה New member 13/7/06 #32 עוד לא קניתי כי ביקשתי אותו למתנת יום הולדת (יש לי יום הולדת 27 היום) אבל וידאתי שבצליל בסניף יהוד יש אותו כבר...
עוד לא קניתי כי ביקשתי אותו למתנת יום הולדת (יש לי יום הולדת 27 היום) אבל וידאתי שבצליל בסניף יהוד יש אותו כבר...
I is258 love shiri New member 13/7/06 #34 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
ה הציורים של יובל New member 13/7/06 #36 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
H hilali1 New member 13/7/06 #37 ../images/Emo220.gif וידוי ../images/Emo70.gif הדיסק שוכב סגור בעטיפה כבר יום וחצי כן כן איך אפשר אתם שואלים אפשר. צריך לשמוע כמו שצריך.. צריך לקרוא את המילים... עוד יהיה לזה זמן (אני מניחה שמחר... )
../images/Emo220.gif וידוי ../images/Emo70.gif הדיסק שוכב סגור בעטיפה כבר יום וחצי כן כן איך אפשר אתם שואלים אפשר. צריך לשמוע כמו שצריך.. צריך לקרוא את המילים... עוד יהיה לזה זמן (אני מניחה שמחר... )