"גם אני קניתי כבר את הדיסק"

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאבל אבל..אתה לא../images/Emo15.gif

מכוער
תשמע את השירים שוב ושוב וכבר תתחבר תאמין לי האמת שאני התחברתי ממש לכל השירים מהשמיעה הראשונה של הדיסק דווקא בהופעה לא בהופעה לא התחברתי ממש לכולם היו כאלה אפילו שלא אהבתי ואז שמעתי אותם בדיסק..ואשכרה כעסתי על עצמי שפחדתי להתאכזב ולא לאהוב כל השירים פשוט...גרררררררר
דווקא רכבת באירופה שיר נדיר
על שפת הכינרת לא יפה
פפפף
הוא אחד היותר יפים אופטימיות פסימיות שמחה עצב ישראליות תל אביביות כינרת הכל בשיר אחד..צריך עוד משו
תתחדש מותק

שגעוגי

New member
אני../images/Emo12.gif? מה אני קשור?

שמעתי שוב, והבנתי שיש שירים כ"כ מדהימים..שבשמיעה ראשונה קשה להתחבר אליהם.
כפרעלייך, תתחדשי בחזרה
.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אמרתי לך
תגיד לי מה נסגר עם ההופעה

שגעוגי

New member
../images/Emo7.gif לא בא.

בסופו של דבר אחותי הסכימה לבוא איתי.. אבל בגלל שיש לי ב5 משהו גם ברמת גן אז היא לא מוכנה לבוא. היא אומרת שאין לה מה לעשות כמה שעות בת"א..ולחכות עד ההופעה. וגם היא משתמשת בתירוץ של "יש לי מבחן ביום ראשון שאחרי.." :/. תספרי חוויות בשבילי, טוב?
.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא מספרת../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

טוב אני אספר אבל... אבל
רגע לניצנים אתה תבוא

שגעוגי

New member
../images/Emo6.gif..ניצנים..בטח..XDXD..

נראה לך? לת"א בקושי אני מסוגל להגיע..אז לניצנים?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהוו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

זה..לא כל כך טוב
תבוא לצוותא פלייייייייז

dabnir15

New member
גם אני קניתי את הדיסק!!

כמה כיף להגיד את זה:) אבל אל תקנו בצליל הם יקרנים!!! בטאוור יותר זול משום מה:) עכשיו נשמע!

razpg

New member
../images/Emo41.gifביקורת על האלבום../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

אני חייב לציין שאני כותב את הביקורת ע"פ דעתי האישית בלבד, אז תקחו את הביקורת בערבון מוגבל.
האלבום הזה מדהים!!! לא נראה לי שיש דיסק בעולם שהוא יותר מוצלח מהדיסק הזה! כל שיר להיט!!! (כמו שאמר דידי הררי.) הביקורת שאני כותב קצת שונה מכל ביקורת אחרת. אני נותן ציון לכל שיר ע"פ כמה מדדים ע"פ "מילים", "לחן", "ביצוע" ו-"עיבוד"... בסוף הביקורת יהיה גם מצעד שהעשיתי משירי הדיסק. אז בואו נתחיל- 1. זאת שבמקומי-
מילים: 10
לחן: 10
ביצוע: 10
עיבוד: 10
ציון סופי: 10
הערות: שיר מרגש, ונוגע ללב
. שיר מדהים. השיר הראשון באלבום וגם השיר הכי יפה באלבום! 2. זמנים משוגעים-
הערות: שיר קליל, קליט וכיף לשמיעה! לחן חכם אבל פשוט! בשתי מילים "שיר כיפי!"
3. רכבת באירופה-
הערות: שיר מקפיץ וקליט. כל פעם שאני שומע את השיר עולה בי חיוך!
שער מושלם למחזמר.
4. איתי-
הערות: לשיר הזה כבר כתבתי עשרות פעמים שהוא שיר מדהים!!! 5. שוכחת אותך-
לחן: 9
ביצוע: 9
ציון סופי: 9.5
הערות: שיר שקט ויפיפה! אבל יש משהו בלחן ובביצוע קצת מוזר... אבל הוא עדיין שיר מאד יפה! 6. שמעון השכן-
הערות: שיר מפתיע מאד!!! השיר מדהים לחן קליל אך מילים כואבות... אחד השירים האהובים עלי מהאלבום! 7.
על שפת הכינרת (בסנדלים)-
הערות: כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני נזכר בטיולים לצפון. כמה שהמנגינה של השיר הזאת יפה! והמילים רק קרן
יכולה לכתוב כאלו מילים. הייתי מגדיר את השיר הזה בשתי מילים "השיר למטייל". 8. שיהיה לנו בית
-
הערות: בכל פעם שאני שומע את השיר הזה יש לי דמעות בעיינים
... השיר הזה לוקח אותי לזכרונות שכבר אינם. שיר כל-כך מרגש!!! 9. עוד יום-
לחן: 9
עיבוד: 10 ציון סופי:
9.5
הערות: השיר הפחות אהוב עלי מכל האלבום המדהים הזה! למרות שגם לשיר הזה לא חסר מקסמיה של קרן! השיר קצת שונה מהסגנון של קרן. אבל אל תחשבו שאני לא אוהב את השיר הזה. אם כל זמרת אחרת היתה מקבלת אותו ורק אותו לאלבום הוא היה להיט! פשוט באלבום עם כל כך הרבה להיטים קצת קשה לבחור את הלהיטים!!! 10. לרוץ לרוץ-
הערות: השיר הזה מהיר מאד ובגלל זה הוא יפה! חלק קטן מהשיר מזכיר לי מאד את "מליונים" של אתי אנקרי. חלק קטן נוסף מהשיר מזכיר לי את "אמא ודני" של גזוז. שיר באמת מאד מיוחד! 11. יותר מידי-
הערות: המילים של השיר כ"כ מזכירות את השירים הישנים של נעמי שמר ז"ל ואהוד מנור ז"ל... והמנגינה של השיר כזאת עתיקה וזה מה שהופך את השיר למשובח! הוא כ"כ מתאים לימים אלו שיש כ"כ הרבה הרוגים ונפגעים...
12. אביתר-
עיבוד: 8
ציון סופי: 9
הערות: השיר הזה מכניס אותי לבעיה קטנה... מצד אחד הוא מרגש ויפיפה!!! ומצד שני בסוף השיר יש "להלהלהלה" שמאד הורס את השיר! לכן נתתי לו ציון כזה... 13. אם אלה החיים-
הערות: בשיר הזה לקרן יש קול מדהים!!! והמילים והלחן אין לי מילים! כמו על "איתי" גם על השיר הזה כתבתי כ"כ הרבה ולכן לא כתבתי עליו יותר מידי. ציון אלבום סופי:
10++++++++
לסיכום: אלבום מדהים!!! כמה שאני נהנה לשמוע אותו! אני חושב שהאלבום הזה מסוג האלבומים שלא נמאסים כ"כ מהר! קרן שיחקת אותה!
ועכשיו למצעד שירי האלבום אבל רק לפני כן אני רוצה לכתוב שבמצעד סידרתי את השירים לפי סדר שאני הכי אוהב ולא לפי ציון שנתתי לשיר מקודם... מצעד שירי האלבום!
מקום 13- עוד יום
מקום 12- שוכחת אותך
מקום 11- אביתר
מקום 10- יותר מידי
מקום 9- שיהיה לנו בית
מקום 8- זמנים משוגעים
מקום 7- לרוץ לרוץ
מקום 6- רכבת באירופה
ואנחנו מגיעים לחמשת הגדולים!
מקום 5- אם אלה החיים
<

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהביקורת יפה../images/Emo15.gif

יווווווווו כולם חושבים שזאת שבמקומי השיר הכי יפה בדיסק קרן..מתי הוא יוצא כסינגל
עוד מישו פה מחכה לראות איזו תמונה הם יפציצו לסינגל הבא (כי אני רואה שהיופי עובד בפונקציה עולה..התמונה הבאה צריכה להיות מושלמת
) עכשיו אחרי כל ההשמעות השיר שהייתי הכי פחות שלמה איתו הוא "עוד יום" וזה לא שאני לא אוהבת אותו הוא גם זורם ואני נהנית לשמוע אותו אבל זה השיר שאני הכי פחות מתחברת אליו בדיסק אז מבחינתי הוא גם מקום אחרון לא כי הוא לא יפה..הוא מדהים אבל הכי פחות מכולם
בקשר לשאר השירים נורא קשה לעשות ככה..מצעד שלהם כי..אוקה..זאת שבמקומי מקום ראשון ואז..במקום השני..אממ...יש עוד 10 שירים..כל אחד יותר יפה מהשני..וקשה לי להחליט אז.. כולם מקום שני ועוד יום מקום שלישי חחח סתם..אממ אוקה ננסה הפייבוריטים החזקים ביותר שלי הם: זאת שבמקומי רכבת באירופה שמעון השכן
לרוץ לרוץ (הוא הורס אותי מצחוק
) על שפת הכינרת שוכחת אותך (בעיקר בגלל המילים והלחן..משו בביצוע שלה באמת נשמע לי מוזר קצת..כאילו היא נורא מתאמצת..וגם מאבדת את זה..בעיקר בהתחלה..אבל בקטנה..שי מקסים) שיהיה לנו בית - רק כי הוא מרגש אותי נורא (עדיין קצת קשה לי לשמוע אותו
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוזה לא לפי הסדר../images/Emo15.gif

של ההעדפה שלי (חוץ מזאת שבמקומי
)

I מ י ר ב I

New member
אצלי דווקא רכבת באירופה...

רדום בדיסק הזה,בהופעה הוא כ"כ כיפי וזורם. בדיסק הרדימו אותו והוא התפספס לי... הדירוג שלי... 1.זאת שבמקומי 2.אם אלה החיים 3.זמנים משוגעים 4.איתי 5.שוכחת אותך 6.שמעון השכן 7.לרוץ לרוץ(אם יש לי סיכוי לא אכפת לי לאבד הכל) 8.שיהיה לנו בית 9.רכבת באירופה 10.יותר מדי 11.על שפת הכינרת 12.עוד יום 13.אביתר(יש מצב שלא כ"כ אהבתי אותו כי לא הבנתי על מה השיר מדבר.אביתר בן 80? כאילו הוא זקן עכשיו?) שימו
שאתמול בשמיעה הראשונית שוכחת אותך לא היה אצלי ברשימה.אבל אחרי שמיעה חוזרת הוא עלה גבוה... מי יודע,אולי מחר שוב תשתנה לי הרשימה?!?!?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן הרשימה משתנה../images/Emo15.gif

גם אצלי זה גם תלוי במצב רוב שוכחת אותך בהשמעה הראשונה (כל כך חיכיתי כבר לשמוע אותו) ממש צרם לי..הייתי ממש בדיכי שלא אהבתי ואז בהשמעה השנייה בדרך הביתה הוא התעורר לחיים לא יודעת האמת שככה זה גם היה עם אם אלה החיים כשקיבלתי אותו הקול שלה..החיספוס..צריך להתרגל אחרי 2-3 השמעות זה מסתדר רכבת באירופה הוא לגמרי ובופן מוחלט וטוטאלי "שיר לייב" השיר הזה מדהייים בהופעה ואני זוכרת שאשכרה סוג של רקדתי לי בכיסא (הוא הרגיע אותי קצת
) אבל באלבום..הוא..את יודעת..ביצוע רגיל..אין אנרגיות של הופעה..אין קרן על הבמה..מחוייכת..מנגנת שירים כאלה מאבדים את האיכות שלהם בדיסק..זה בעייתי קצת אבל..גם באלבום הוא מצליח לשעשע אותי..אני פשוט מנסה לחשוב איך זה נראה בלייב וזה מסתדר הוא תמיד יהיה לך יותר רדופ מהופעה חיה אבל אני עדיין אוהבת אותו מאוד מאוד

razpg

New member
מן הסתם הרשימה משתנה..

כי יש שירים שמשתבחים עם הזמן ויש שירים שנמאסים עם הזמן.

MissPop

New member
קניתי היום!! ../images/Emo13.gif

מדהים מדהים מדהים אני עכשיו שומעת את השיר על שפת הכינרת. מאוד אוהבת אתזאת שבמקומי, רכבת באירופה, על שפת הכנרת, אפילו שמעון השכן שלא אהבתי בהופעה אני אוהבת. דיסק באמת משובח. עוד היתה לי שיחה עם המוכר בטאוור בקניון הזהב על קרן שהיא אחראית להצלחה של הראל סקעת (קניתי גם את הדיסק שלו, שמזה בכלל אני בשוק מעצמי שהתפתתי ... אבל קניתי את הדיסק הרגיל לא מהדורה מיוחדת
) ומירי מסיקה...רציתי להגיד לו מה אתה אומר? לא ידעתי... אבל אמרתי לו שהיא מדהימה.
אני אוהבת גם את שיהיה לנו בית, עוד מההופעה זה היה השיר שהכי אהבתי. כל הכבוד לקרן ולשותפי הדיסק שעשו עבודה מוצלחת.

יאאא שיייייט

לא קניתי:| אמרו יש מבצעים באופיס דיפו על דיסקים, אז אמרתי שנלך:\\\\\\\\\ דייייייייייי, גמאניייי רוצה&Y$^$$@#!@#@$&^%*&^)* עולם אכזר:(

BLACKit

New member
טוב זה לא כל כך קשור אבל

לא היה לי מושג איפה לשים את זה\\: סתם ברגע של שיעמום http://img526.imageshack.us/img526/742/14vw3.jpg

למעלה