"גם אני קניתי כבר את הדיסק"

AngelsWings

New member
האלבום בעיני...

האלבום להיט! א-ה-ב-ת-י. פשוט יפה... זאת שבמקומי פשוט יפה...עוד להיט מקרן. זמנים משוגעים-אבירה שונה, קצת קל מדי להתחבר :p...חחח...העיבוד מפריע לי מעט :(. רכבת לאירופה - העיבוד מזכיר לי מוזיקה אירית קלה (1) שיר קאנטרי יפה ^^. איתי- משהו להוסיף? "נאמר כבר הכל". שוכחת אותך (הנקודה מזכירה את "טיפה טיפה" של מירי לא?) קשה להתחבר אליו, זה השיר שאכזב אותי מעט וחשבתי שהדיסק לא משהו אבל אז בא: שימעון השכן! בהתחלה היה לי צורך לכבות ת'מערכת ולבכות אבל אז נזכרתי שזאת קרן (!!!!!) ואז בהמשך של שמעון השכן פשוט התאהבתי מחדש. בסנדלים- עוד שיר קלילי שאהבתי (בהאמת שבאתי לכתוב "פחות" אבל זה לא נכון כשאני שומע אותו עכשיו שוב ^^ אז:) שלוקח זמן להתחבר אליו. שיהיה לנו בית- "לא! שזה אי אפשר לתאר!" קרן במייטבה (אבל "זאת שבמקומי" יותר טוב.) עוד יום ולרוץ לרוץ (עכשיו זאת מוזיקה אירית לחלוטין!) הם פשוט יפים! אבל אני מוכרח להגיד ש"עוד יום" שיר קשה. יותר מדי- אהבתי! אביתר- יש אנשים שיזדהו עם השיר, אני מתחבר בשבילם (ואם הייתי בתקופת היסודי שלי הייתי מזדהה גם) ומה נשאר? "אם אלה החיים"! נו ברור ששיר מדהים ביופיו! קרן! אחלה דיסק! העיבודים בחלקים מסויימים מפריעים לי (בעיקר המוזיקה אירית חחחח D:) אבל הוא מעולה! ציפיתי גבוה, וקיבלתי יותר!

perrinat

New member
אני דווקא ממש אוהבת את החלק

של "המוזיקה האירית" ו"הקאנטרי". מ]וחית

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

למרות שאני לא הכי מתה על המוזיקה הזאת בכללי..זה מהמם

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבתוך רכבת באירופה../images/Emo15.gif

טוב יותר נכון בתוך אוטובוס לקניון ישבתי היום ורעדתי מהמחשבה שבחצי שעה הקרובה אני ארכוש לי את הדיסק הכה מושלם הזה ואז התחילו להתרוצץ לי כל מיני חרדות בראש "אולי נגמר הדיסק" ועוד מיליון ואחת דברים
אז אני מגיעה לקניון..נכנסת בנונשלנטיות לטאוור ומבקשת מהמוכרת הנחמדה והחייכנית את הדיסק של קרן פלס המוכרת כולה משועשעת ואומרת לי "כמה
" ואני..שאוהבת להתבדח עם אנשים שאני לא אראה יותר בחיים עונה לה "יאללה תביאי 25..שיהיה בבית"
לידי עמד מישו שהיה עוד לפניי בחנות והקשיב למשו בדיסקמן (בעזריאלי יש מכונות מאגניבות
) והוא עושה לי "אהה..גם את
" אני שונאת את הטון המזלזל הזה מסתבר שהוא שמע את הדיסק של קרן כדי להחליט אם לקנות אז אחרי ששילמתי והיא נתנה לי את הדיסק (
) הוא אמר לה "שמעתי את הראשון והשני ו..לא משו" ישר הסתכלתי על הרשימה של השירים לראות על איזה שירים הוא מדבר והבאתי עליו צרחה "זאת שבמקומי לא משו
טווווווווווווב" ויצאתי *מוציאה לשון בחוצפה* ואז התיישבתי בקניון..כולי רועדת..פתחתי את הדיסק לאט שמתי בדיסקמן ולחצתי פליי מהר..מה יהיה יהיה.. זאת שבמקומי השיר הראשון.. בחירה מעולה..שיר מקסים אבל מה..מרגש..ואני..ילדה שמגיבה..איך לומר..קשה לכל דבר
התחילו לרדת לי דמעות באמצע הקניון כאילו אין מיליון ואחת אנשים סביבי פשוט זלגו לי דמעות אחרי זה החלטתי שלשבת בקניון ולבכות זה לא עסק..וגם ככה הייתי צריכה לצאת לכיוון מקום עבודתי שהוא כאמור כבר לא בקניון
אז הלכתי לשירותים לבדוק כמה אדומות מבכי הפנים שלי..והם לא היו
..בכי נקי..טהור...נו מה, קרן פלס
וזהו..זאת הייתה חווית הקנייה שלי אני יודעת שזה לא מעניין אפחד אבל תתמודדו

perrinat

New member
אצלי זה היה:

הולכת לקניון. נכנסת ישר לטאוור. רואה פוסטרים. לא רואה את הדיסק על סטנד. הולכת ישר לקופה. אומרת למוכרת: "אני רוצה את קרן פלס"
יוצאת מהחנות. ישר קוראת את הניילון ופותחת את הדיסק. הקרטון הקשיח הזה מסרב לצאת
. עולה למקדונלס. מתישבת וקוראת את הספרון...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיווו הקרטון הזה../images/Emo15.gif

עשה לי המווווון בלאגן..גם ככה רעדתי
חחח אממ את הספרון לא קראתי בפעם הראשונה (לא היה טעם לקרוא..הדמעות הסתירו) רק דפדפתי לראות את התמונות... גררררררררררררר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח כן ההא../images/Emo15.gif

זה הפסיק להפתיע אנשים אני לא יודעת אם זה טוב או לא טוב כי מצד אחד..כן..זו אני..בכיינית
מצד שני..אנשים עלולים להפסיק לחשוב שזה חמוד

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני נאלצת להסכים../images/Emo15.gif

אבל..שאלה.. איזה קטע מכל מה שכתבתי שם שכנע אותך סופית שאני קרועה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifועכשיו..ביקורת../images/Emo15.gif

מרוב ציפיה והתרגשות לא באמת דיברנו אשכרה על השירים.. אז..הנה הביקורת שלי..היא בוסרית..ולא מקצועית..וברובה מורכבת מחפירות של בחורה..לא הכי שפויה..אבל זה באמת מה שהרגשתי בכל שיר ושיר..ועדיין ממשיכה להרגיש גם עכשיו..בשמיעה השלישית.... אז קודם כל אני רוצה להגיד שאחרי שמיעה של כל הדיסק אהבתי את כולו כל שיר ושיר לכן אני אחסוך פה את הקטע של "וואיי איך אהבתי את השיר הזהההה
" כי באמת באמת באמת אהבתי את כוווולם
(זה לא קרה לי עוד..אפפעם
) טוב נתחיל.. זאת שבמקומי השיר שפותח את האלבום..בחירה מעולה לשיר ראשון לדעתי הוא מתחיל שקט וזורם כזה לא יש קופץ על המאזין הקול של קרן מתוק ושקט מקסים ממש השיר הזה היה אחד היותר חזקים שאהבתי בהופעה ומאוד חיכיתי לשמוע אותו וכמובן שלא התאכזבתי המילים שלו ממש מדהימות בפזמון..המשחק של המילים מי ובמקומי מקסים באמת שזה אחד השירים.. אחרי שמיעה של כל האלבום אני יכולה להגיד בבירור זה השיר שלי זה השיר שאני הכי הכי אוהבת מהאלבום הוא פשוט מושלם.. קרן נשמעת כל כך טוב
המילים נוגעות הלחן זורם ומתאים פרפקט לשיר
השיר האהוב עליי..נקודה. זמנים משוגעים זה שיר שאהבתי בהופעה כי הלחן שלו..חמדמד כזה..ביטים קטנים חוזרים כאלה והשירה שלה מתיישבת יופי על הלחן ואז בפזמון כל הכלים מתחברים ושומעים בבירור את הויולה...
אני אוהבת
גליה
השיר הזה הוא קצת מוזר השם שלו "זמנים משוגעים" והמילים שלו... מאוד קשות ו"משוגעות" אבל הלחן זורם..ידידותי..נורמלי..בניגוד לשיגען שבשיר.. מקסים לדעתי הניגוד הופך את השיר לחזק מאוד רכבת באירופה זה אחד מהשירים הקצביים שלה..ואחד מהזכורים לי יותר מההופעה בגלל המילים כנראה יש המון המון חזרות "בלאגן בלאגן" "פיצוצים פיצוצים" "לנסוע לנסוע" (נו..כמיטב המסורת הפלסית..אני נורא אוהבת את סימן הזיהוי הזה
) וגם הלחן..קליל..מקסים..חמוד יחד עם המילים יצא שיר חמוד וקליל אהבתי מאוד.. וגם המשמעות של השיר..הקלילות "בתוך רכבת באירופה לנסוע לנסוע והעיקר שלא להישאר" התזזיתיות
מבין השירים הקצביים והקלילים..זה האהוב עליי
(דיי נו קשה לבחור שיר אחד
) איתי ופה אני שואלת: האם יש צורך להוסיף
שוכחת אותך אוקה..השיר הזה מאוד מאוד נוגה וכבד הוא מקסים ואני אוהבת אותו מאוד..הוא היה אחד היותר מרגשים בהופעה וגם בדיסק..הוא היה הפעם השנייה שבכיתי ב"השמעה הראשונה" של הדיסק (אחרי "זאת שבמקומי") מאז ההופעה אני חושבת הרבה על השיר הזה כי היא מצהירה כאן בלי כל ספק שהיא שוכחת אותו..שוכחת אותו היטב
אבל כל השיר בעצם מורכב מכל הדברים שמזכירים לה אותו.. זה ניגוד מאוד חזק כי היא צועקת שהיא שוכחת אבל היא זוכרת ולא מצליחה לשכוח את כל הדברים האלה את כל המקרים וכל החפצים... מושלם הלחן מדהייים.. השיר מתחיל במוזיקה שקטה אבל היא לא נינוחה והיא לא נותנת מנוחה..כאילו משו רע עומד לקרות זאת הרגשה מוזרה כזאת..ואולי רק אני מרגישה את זה..אבל זה מאוד מיוחד..גאוני
(וברור שגם עכשיו אני בוכה) שמעון השכן אחחח איזה שיייר
הוא לא עצוב ולא שמח בכלל לא שמח..הוא..נפטר
כל השמעה אני רק נזכרת על מה שהיה בהופעה..שקרן עצרה לצחוק לפחות 3 פעמים באמצע השיר וטליהיא צחקה עליי ש"שמעון נפטר לי פתאום באמצע השיר"
שיר מקסים..קליל.. אותי נורא הפתיע הלחן כל השיר..הוא..כאילו עצוב "שמעון השכן נפטר לפני 3 ימים" ובכל זאת השיר קליל ונחמד.. אני מהמרת שהוא יהיה להיט אם יצא.. רק בגלל ההפתעה שבשיר..מה פתאום בשיר כזה נחמד וחביב..נפטר מישו
על שפת הכינרת אחחחח איזה שיר
יאללה קרן..שימי גז הילוך ראשון.. ממש מקסים מילים חמודות לחן מדליק זו תחנה שלא קולטים בת"א סה"כ שיר על חופשה בצפון בכינרת מקום רומנטי יש המון אופטימיות בשיר הכל ממש חמוד וחיובי חיובי זה טווב
אבל בסוף השיר יש את המשפט "מתחייך לו בכי בגרון הנה חולף עוד זיכרון איך שיר יודע להכאיב זו תחנה שלא קולטים בת"א" מה בכי
אמרת מאושרת אמרת זריחה כינרת סנדלים אז זה שיר מקסים..וחמוד על נסיעה שמעלה זכרונות מהקיץ שעבר והזיכרון כואב איזה סיוווום
על תפארת החתימה שמעתם
אז הנה היא לפניכם
איך כל השיר משתנה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהמשך..../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

לא בנוי לחפירות שלי
שיהיה לנו בית זהו.. פה אני באמת באמת מתפרקת מבכי מול המחשב (כן אני שומעת את הדיסק תוך כדי מין הסתם) כל מילה אני פשוט בוכה יותר חזק לא יודעת למה שיר כואב זה כאילו שיר תקווה מדבר על העתיד..ציפיות..רצונות..תקוות ובכל זאת יש תחושה מאוד כבדה בשיר לי אישית עדיין קשה איתו..לא מבינה למה..הוא ממש נוגע בי..מחובר אליי..מכאיב לי.. וואוו אני לא מסוגלת... שיר מושלם בקיצור..אין לי יותר מה להגיד מעבר למסך הדמעות
(וכאילו באירוניה בדף של השיר הזה..שמופיע לבד בדף יש את התמונה הזאת..האהובה עליי..התמונה שלי..עם הצעיף המוזר הזה..כאילו יש רק את הפנים כזה..אבל..רררר תמונה מדהימה) עוד יום השיר הזה כל כך לא ברור לי אני מסכימה עם טליהיא שיש מצב טוב שהוא מדבר על סמים יש כאן עבודה מיוחדת עם הויולה המשחק עם הלחן..המוזיקה..גבוהה..נמוכה..נפסקת פתאום והמשחק עם הקול שלה עצמה.. גם כאן..גבוה נמוך איזה יכולות קרןן
לרוץ לרוץ (מישו אמר חזרות
) שיר מצחיק לדעתי.. כאילו..הוא כן רציני אבל לא באמת רציני "אם יש לי סיכוי לא אכפת לי לאבד הכל" כל כך נכון כל השיר מלא באימרות נכונות כאלה "אסור לסמוך על אפחד חברים חברים ובכל זאת לבד" הגאוניות בלעשות שיר קליל ומצחיק שימצא חן בעיני האנשים ולהכניס מסרים כאלה חזקים נו אין לי מה להגיד על זה..פשוט..
יותר מדי טוב היא לא כתבה אותו אמנם..אבל אני חייבת שוב להבהיר ולהסכים איתה יהודה עמיחי מלך בהופעה דווקא לא מתתי על השיר הזה אבל כששמעתי אותו בדיסק.. וואוו
הלחן
הביצוע שלה
והמילים גם מדהימות (יהודה
) מאוד מאוד אהבתי.. "יותר מדי כבישים פחות מדי דרכים בהם הולכים באמת:אדם אל גורלו אדם אל גורלו" זו השורה שמרגשת אותו בשיר הזה..אבל ממש.. כל השיר זורם לי כזה והשורה הזאת כאילו ה
נפסק לרגע והיא שרה כל כך מושלם
לקראת הסוף..היא מתחילה כאילו שוב מההתחלה והלחן נהיה יותר אינטנסיבי ועוטף וזועק ואז היא מתחילה לצעוק "לה לה לה לה" שכאילו לא קשור..כאילו עושה צחוק מהשיר אבל לי זה נשמע כאילו השיר כבר חזק מדי..גדול עליה..אז היא צורחת "לה לה לה לה" כמו ילדה קטנה שלא מוכנה לשמוע..שלא רוצה להבין..
אביתר "לילדים מכוערים לא קר"
קרן לא ביצעה את השיר הזה בהופעה וטליהיא שלחה לי את המילים שלו לפני פחות משבועיים קראתי את המילים וזה היה נראלי שיר ממש אכזרי "רק אביתר המכוער.." היה נראלי מוזר הייתה לי הרגשה שאני אשנא את השיר היא אמרה לי שאו שאוהבים את השיר..או ששונאים אותו..אין באמצע אז די ציפיתי לשמוע אותו ושמעתי אותו..בהפסקה בארומה..(הפסקתי את השמעת הדיסק כשנכנסתי לעבודה
) ישבתי שם..עם הסנדוויץ חביתה שלי והזלתי דמעה..שתיים..שלוש שיר מקסים משגע מרגש מוזר אני לא יכולה להסביר אני אוהבת.. השיר לא ברור לי כל כך אבל זה לא מפריע לי לאהוב אותו
גם בשיר הזה יש קטע כזה באמצע של "לה לה לה" אבל פה היא עושה את זה בקול ילדותי..כדי להראות שאביתר הוא ילד קטן..מכוער..וכנראה זה אומר עוד מיליון דברים שאני לא משכילה לראות
אם אלה החיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נגמר הדיסקקקקקקקק
טוב השיר הזה רראאאוווררר
אני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותו וכבר דיברנו עליו המון כשהוא יצא אז אין מה להרחיב הרבה הדיסק מושלם.. פשוט יצירת אומנות גאונית מאסטרפיס ברמה בינלאומית כל שיר ושיר מעביר בי צמרמורת לכל שיר יש את ההרגשה המיוחדת שלו... אני לא באמת יודעת איך לסכם רק שזה הדיסק הכי טוב ששמעתי ולא כי אני חולהההההההההההההההההה על קרן (טוב אני כן..אבל באמת שלא בגלל זה) הקשבתי לשירים..אחד אחד (כשאני בוכה זה לא מנטרל את חוש השמיעה) ובכל מקרה כל שיר נגע בי.. אני רוצה להגיב על הסדר של השירים אני לא יודעת אם עוד מישו חושב ככה או שזו רק אני.. אבל השירים...מסודרים במין רצף כזה הנה למשל "איתי"..שיר חרוש למדי..מותר להעביר אבל לא..אני לא מצליחה..זה יהרוס לי את הכל אני משאירה את זה ככה כמו שיר אחד ארוך ומושלם מוזר
כל הדיסק הזה.. מושלם מדי
טוב זהו..סיימתי..
ח"ח למי שהגיע עד כאן

שגעוגי

New member
../images/Emo122.gifחופרת אחת

סתם לא,לא!.
. כל הכבוד, ביקורת יפיפיה.. יש שיר שאת לא אוהבת?
כל שיר מושלם מבחינתך
. אמרתי לך כבר, "עוד יום" הוא שיר ימי הבניים. לא?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאמממ..לא..אין../images/Emo15.gif

(כן..חשבתי על זה
) אמרת ש"יותר מדי" הוא שיר ימי הביניים
האמת שאני מבינה אותך תראה יהודה עמיחי יש לו כתיבה מיוחדת..מדהימה אמנם..אבל זה נשמע כאילו השיר לא נכתב עכשיו..יש ניחוח של פעם זה מה שעושה את השיר הזה מיוחד אני דווקא די אוהבת אותו
עוד יום זה השיר שהכי פחות מבחינתי וגם אותו אני אוהבת מאוד.. אז תבין לבד.. אוהבת את כולם

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאוי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

חמוד
לא אני לא נעלבת..אני מודעת לעובדת היותי חופרת.. אני רק בשוק שאשכרה קראת את הכל חבל על תאי המוח

קניתי אותו!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

קמתי ב-6 בבוקר בשביל זה והלכתי עם אבא שלי לקניות
דיסק מדהים
שמעתי כבר פעמים... קניתי גם את הדיסק של שי גבסו
עוד דקה אני הולכת לשמוע גם אותו

שגעוגי

New member
קניתיי!!!../images/Emo9.gif

ואוו..איזה אלבום...ואוו.. אז הנה היא, הביקורת שלי
זאת שבמקומי- שיר כ"כ מדהים
. הלחן,המילים...הכל.. אין ספק שטוב להתחיל דיסק עם שיר כמו זה....
. זמנים משוגעים- אחד השירים היפים ביותר בדיסק, הלחן מדהים, המילים..
. רכבת באירופה- אז כן, זה בהחלט סגנון שעדיין לא נשמע בארץ. ואם כן אז לפחות אני עדיין לא שמעתי אותו. השיר נחמד. אהבתי פחות. איתי- אין צורך להוסיף במילים...
. שוחכת אותך- שיר יפיפה. המילים מקסימות, הלחן פחות. שמעון השכן- ואוו
,איזה שיר! הלחן המקסים, המילים היפות....ובעיקר העלילה המפתיעה
. על שפת הכינרת- כל הדיבורים על השיר הזה גרמו לי לחשוב שהוא יפה. אבל אחרי שמיעה ראשונה הבנתי שלא. נכון, הוא מיוחד....אבל פחות. אולי אני אתחבר אליו כשאשמע שוב ושוב... שיהיה לנו בית- איזה שיר..
כלכך מתאים למצב, למה שקורה לנו עכשיו. שיר עצוב, שיר מרגש. עוד יום- שיר מפחיד. באמת. אני לא החלטתי עדיין אם אני אוהב אותו או לא..
. לרוץ לרוץ- איזה לחן מצחיק
. שיר אופטימי למדיי....מאוד מיוחד
. יותר מדי- משום מה השיר הזה מזכיר לי את ימי הבניים
. שיר מיוחד
. עדיין לא התחברתי אליו, אבל אני מניח שעוד אוהב אותו.. רק ה='להלהלהלהלה' בסוף יותר מדי כוחני. אביתר- איזה שיר יפה, איזה שיר מרגש..
. שיר מדהים. משהו בשיר הזה מדבר אליי, אבל עדיין לא הבנתי מה. שיר מקסים
. אם אלה החיים- יש צורך להוסיף?
. קצת חבל לי ששמו אותו שיר אחרון באלבום, אבל לא נורא:) לסיכום- דיסק מדהים. העיבודים קצת איכזבו אותי, אבל בסה"כ האלבום מיוחד. מרגש, מצחיק, אופטימי...והכל יחד.

למעלה