דבר טוב
דבר רע
-יום שני

אה מזל טוב!!../images/Emo24.gif

בהצלחה בטסט!!.. ומגן במה? תהנה באילת!!!
(פיספסתי אותך במסנג'ר היום
)

danduuu

New member
עוד מעט סופ"ש ../images/Emo9.gif

: מיונים לבק"שית
היה ממש נחמד, רק מעייף, ואני מקווה שהתקבלתי לזה
: שאני ממש ממש עייפה. משמונה וחצי בבוקר עד חמש בערב עם הצבא זה מעייף
והנסיעות באוטובוסים עוד יותר סוחטות.

הו,איזה יום...../images/Emo3.gif

:היה ממש מצחיק בביצפר היום..התחרפנו לגמרי בשיעורים ובהפסקות...וגם ישנתי צהריים היום,ועשיתי הליכה עם חברה(צריך לשרוף קלוריות
).אחח היה יום ממש הזוי.
:לשם שינוי אין.אולי חוץ מזה שאיזה איש מוזר אחד כמעט גרם לי להתק לב כשפנה אליי ושאל אותי איך מגיעים איזה רחוב,שאפילו לא ידעתי על קיומו..חחח אבל זה היה די מצחיק.

ללא כותרת ../images/Emo122.gif

: 1) קמתי היום בלי חשק ללכת לבצפר, כשזה קורה אני תמיד נהיית פתאום חולה ומחזירים אותי הביתה מוקדם
2) הלכתי לקבל תוצאות של האבחון להקלות...(אני צריכה רק תוספת זמן!..) יצאתי ממש אוטיסטית!! אלוהים רציתי לבכות!המאבחנת הטיפשה הזאת! 3) נפל לי הסוגר של העגיל לגבה לפני כמה ימים, אבל היום העגיל עצמו נפל לגמרי כשהלכתי מכות עם האח האידיוט שלי!.. למזלי קנינו חדשים אבל כשרציתי לשים את החישוק הסוגר שלו נפל לי לביוב
: 1) מחרר יש לנו סיור של המגמה להרצליה!.
2) סופ"ששש! 3) חצי נחמה בעניין העגילים- החור עצמו לא נסתם ויש לי עוד שני עגילים חוץ מהמסכן שנפל לביוב

סיור להרצליה? XDDD

מה אתם רואים פה? XD אפולוניה? המגדל מים? סיור בקניונים?
אם החור לא נסתם אז זה לא נורא

XDDD

ממ אז זה כנראה המוזיאון שביד לבנים (יד'לה)... תחפשי בדלי סיגריות/נרגילות/בקבוקי וודקה וכאלה. זה מקום ההתנחלות של האנשים האלה
באיזו שעה תהיו שם אגב? הבצפר שלי לא די קרוב לשם :)

blacknwhite

New member
הממ..

יום מוזר היום. הטוב והרע זה בדיוק אותו דבר... הייתי היום (אחרי 5 שעות בצפר, אבל היה קל ולא מיוחד בעליל) ביום פתוח של פנימיה בירושלים שהתקבלתי אליה, ואני שוקלת ברצינות לעבור שנה הבאה. מצד אחד, זה מקום מדהים, עם רמת לימוד וצורת לימוד שונה לגמרי, ואמורים להיות שם אנשים ממש מדהימים. (גם תלמידים וגם מורים) מצד שני, גדאמט, פנימיה! זה אומר לגור עם עוד 2-3 בנו בחדר בירושלים (שזה אמנם רק שעה נסיעה מת"א, ועדיין) ולחזור הביתה כל שבת שניה, וחוצמזה המון עומס בלימודים. זה מקום נורא נורא רציני עם המון עבודה... קוראים לזה בית הספר למדעים ואומנויות, או יאס"א בתרגום של ראשי התיבות באנגלית. מישהו שמע על המקום או מכיר אנשים שלמדו\לומדים שם? אני ממש אעריך עם מישהו מוכן לחלוק חוויות... אני נורא בדילמה אם לעבור או לא... אז בבקשה, אם מישהו מכיר, אני מאוד מבקשת איכשהו ליצור איתי קשר או לספר על המקום, כי אני צריכה לשמוע עוד על המקום הזה. בקיצור, חפרתי, אבל היה יום עמוס (מנטלית. בערך) אני עד עכשיו בשוק.

למעלה