דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Itay Simons

New member
נמנמ 6-8 מבחנות שיילקחו ממני

באכזריות. לא רע בכלל. בכלל לא מלחיץ :( אבל לא נורא, התרגלתי XD

lacrimosa girl

New member
ממני היו לוקחים 8 כל שבוע ;_;

ואז היו תוהים למה אני אנמית =/ אבל עכשיו זה רק 8 פעם בחודש

lacrimosa girl

New member
=/

בעיקר מעקב...2 לצמחונות, אחת לרואקוטן, 2 לתפקוד כבד, 2 למעקב ויטמינים ו-1 ספירת דם. וזה לא כולל אק"ג שבועי, בדיקת משקל ודיאטנית. =/

FeLL67

New member
אויויויויויויויויויויוי

אני טבעונית. עוד יותר גרוע גאד, תשבעי, גם אני צריכה כ'כ הרבה בדיקות ?! אפילו יותר O:

blacknwhite

New member
הממ..

- התחלנו שעה שלישית. במקום שעתיים מת' שהתבטלו (
) היה רק לבנות שיעור עם המחנכת במקום שיעור שמיני, ומכיוון שאנחנו בכל מקרה מתחילים שעה שניה ימי ראשון, היה כיף
- אבא שלי היה אמור להעיר אותי כשהוא יוצא מהבית (בערך ברבע לשמונה) ואז הייתי אמורה להתארגן ולנסוע באוטובוס. אבל לא, הוא שכח להעיר אותי, ובניתי עליו, וככה יצא שקמתי ב9:35, בדיוק 10 דקות לפני שהייתי אמורה להיות בביה"ס... בסוף אבא שלי התקשר אכול רגשות אשם ונתן לי טרמפ לביה"ס, ואיחרתי רק ברבע שעה
(והמחנכת שלי חמודה אז היא לא רשמה אותי. לא שזה משנה, תעודות ביום שישי בכל מקרה, ולא איחרתי קודם...) והרשו לי להוסיף קטע משלי: ציטוט היום- המורה שלי לספרות, אחרי שעוד ילד ניסה נואשות לנתח שיר: "בואנ'ה, כמה שאתם חופרים!". כן, כן, בניסוח הזה. :-Oגבירתי, את מורה לספרות. לחפור זה לא בדיוק מה שאת אמורה ללמד אותנו לעשות???

נמנמנמ...

:לא היה לי כוח לקום בבוקר וגם הייתה סערה בחוץ,אז נשארתי בבית ולא הלכתי לביה"ס.ואז כשהסערה שככה,ניצלתי ת'זמן ועשיתי משהו מועיל-הלכתי למספרה(אם כי לא כדי להסתפר).ומעכשיו,השיער שלי יהיה פזור תמיד!
:הפסדתי די הרבה היום(אבל למי אכפת.ביה"ס לא יתמוטט אם אני לא אבוא יום אחד.אני מבריזה רק לעיתים רחוקות מאוד
.גם שמעתי שלוח המבחנים החדש לא נחמד במיוחד,וזה לא עשה לי טוב.
.

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: יום הולדת לחברה
ותכף הולכים אליה אז בטח יהיה כיף
ואתמול סיימתי את "אחת עשרה דקות" של פאולו קואלו
אחד הספרים הטובים שקראתי
: להשאר עוד שעה אחרי תיאטרון ועוד בשביל פסיכולוגיה
כבר התחרפנתי והמורה שלי כבר נשפכה מצחוק מרוב הפיגור שלי חח.

הווווו

רבתי עם אמא?
אני לא אוהב לריב עם ההורים.
הממ, בואו נגיד שאני לא לציבור הרחב יותר??

Itay Simons

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

danduuu

New member
*כותרת*

:חופש לפני בגרות
וחברה טובה באה לישון אצלי היום
: שקמתי בעשר וחצי כי המורה שלי לחיבור ביקשה שנבוא לביצפר כדי לקחת את המגנים שלנו ובסוף היא התקשרה כשבאתי להתחיל להתארגן ואמרה שלא צריך לבוא והיא אמרה לי את הציון כבר בטלפון :/ [80 במתכונת עצמה ו-83 הציון מגן שלי
נחמד בשביל מישהי שלא יודעת מה היא עושה במבחנים האלו והכל חירבושים
]

למעלה