דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Liquid Dreams

New member
אהע!

שביתהD:::::::::
הממ כואב לי הגב:X אבל זה כבר כמה ימים בלי שום קשר+_+

danduuu

New member
מותק! אני אוהבת אותך! דברי איתי אם

קרה משהו
אני דואגת

אל תדאגי...

לא קרה כלום..אני לא יודעת למה..פשוט רע לי... וגם אני אוהבת אותך!

blacknwhite

New member
*אין לי כוח לכותרות*

- אני הולכת לטניס היום! הללויה! וחוצמזה, היה משעשע בבצפר...
- המקלדת שלי מחרפנת אותי. קטנוני, אני יודעת, אבל מקשים לא נלחצים לי כמו שצריך וזה משגע לי את השכל! אה, ולא נראה לי שהשבוע ירדתי במשקל... אבל למי אכפת. זה לא שאני מרעיבה את עצמי, וכבר ירדתי איזה ארבעה וחצי קילו...

blacknwhite

New member
טוב אני עושה שוב...

לא אכפת לי שזה מאוד מאוד ספאם. ממש לא.
- כלום! האהא! מצב הרוח שלי השתפר פלאים. ולמה??? (טוב, גם בגלל הגיטרה, למרות שהודעתי למורה על התנתקות חד-צדדית. אין לי זמן...
)
- כי ירדתי השבוע חצי קילו!!! האהאהא!!! טוב, 400 גר', אבל הייתי בג'ינס (בניגוד לבד"כ) אז למה להיות קטנוניים. והחלק הכי טוב? זה אומר, שמאז תחילת השנה (ספטמבר, בערך) ירדתי חמישה קילו שלמים ומושלמים. כן, כן... ועד כמה שזה נשמע פלצני ושחצני וזה וזה, אני ממש גאה בעצמי
החיים יפים. גם two for tragedy. אבל זה כבר לא קשור...

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שני

עוד שיעורים שהתבזבזו היום על "חשיפה למגמות". דווקא נחמד. ואולי ידיד שלי יעבור שנה הבאה לבצפר שלי אם יקבלו אותו למגמת מוזיקה בעזרת ה'
שכחתי מהעבודה המזורגגת באנגלית ועכשיו אני צכה לסיים אותה עד יום חמישי [10 עמודים
] ואני חולה.

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בדיקות דם זה בעע
יום קצרצר...והיה שיעור נהיגה טוב

=]

אתמול למדתי רק שעה וחצי במקום שמונה בגלל החופשת מתכונת שאני בכל מקרה לא עושה P: אז גם היום התחלתי ב-9, והיה לי ממש כיף בבצפר:) יש שיעורים שפשוט כיף להיכנס אליהם XD
אני ממש עייפה, ואין לי ממש מתי להשלים את השעות האלה עד שיגיע הסופ"ש. וגם יש לי בעיות עם העדשות :/ אני מקווה שאני לא אצטרך להיפרד מהן.

../images/Emo187.gif

אני מניחה שזה טוב, הייתי היום בברית (בן של בת-דודה), ולא נתנו לתינוק שם דוסי! D: הוא כזה חמוד ^^
אכלתי ושתיתי יותר מדי בברית וזה לא כיף. >.> כמה חברים שלי בת"א ואני רוצה להיות שם אבל לא יכולה ]: והיה היום יום טיפשי בבי"ס. בי"ס זה פשוט טיפשי ><

A Hilit

New member
הו מגניב. גמני עשיתי בדיקת דם

ביום ראשון! עכשיו הוריד שלי נראה כאילו הזרקתי לו הרואין >< אנשים אשכרה מאמינים לי שאני מסוממת!

blacknwhite

New member
אני היחידה שעדיין לא עשתה בדיקת דם?

איך זה קרה? :-O בכל מקרה, מאז ההודעה השמחה שלי, הספקתי להרגיש חרא, להחליט שאני לא הולכת לטניס, לשכנע את עצמי (בהרבה מאמצים) שהגיע הזמן לחזור לאמץ את הגיטרה אל חיקי, לנגן 4 אקורדים בסיסיים ברצף, ולהחליט שזה גורם לי להרגיש הרבה יותר טוב. מוזר. בסוף אני באמת מרגישה עכשיו יותר טוב. עוד יותר מוזר. החיים נורא מוזרים. באמת. *לא מאוד קשורה אבל שטויות*

lacrimosa girl

New member
XD

|מישהי|: עלומה נרקומנית. עלומה, תראי את הורידים! |עלומה|:מראה ורידים. |מישהיאחרת|: מה ורידים איפה ורידים? [זה כי יש לי שטפי דם על כל המרפק בגלל הבדיקות.
]

למעלה