דבר טוב
דבר רע
- ראשון

dralan

New member
מזל טוב!

נקווה שיהיה לך יותר הצלחה ממני בטסט האמיתי!!!

ש נ י1

New member
תודה לכם../images/Emo9.gif

אני באמת צריכה הרבה מזל בטסט האמיתי. יש לי נטייה להלחץ ולעשות טעויות. אבל נקווה לטוב...

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- יש היום מסיבה בית-ספרית במועדון הדום. בטח יהיה כיף. במקרה הכי גרוע לא יהיה כיף. אנחנו עדיין מתחילים מחר שעה שלישית
וחוצמזה, אחרי שהפסדתי הרבה שיעורי מחשבים (בגלל סיבות מוצדקות! באמת! יש אישורים והכל) ולא ממש טרחתי להשלים את שיעורי הבית... (ידעתי מה היה לעשות, לא ידעתי איך) היום התחנפתי כמו שתריך למורה, ניצלתי קשות את העובדה שהתחנפתי למורה מתחילת השנה, ואין מה להגיד, בסוף זה תמיד עובד...
- מי שנכון לכרגע כנראה אפשר להגדיר כחבר שלי מחרפן לי את השכל. לא בכוונה, אבל זה לא ממש עוזר. היה לי דיון מעמיק עם עצמי בנושא, והגעתי למסקנה שזה נורא מחמיא לי שהוא רוצה להיות איתי כמה שיותר, אבל הוא עדיין לא נתן לי סיבה אחת טובה לרצות להיות איתו. ובינתיים אני פשוט לא מרגישה שזה עובד. אה, וכואב לי הראש נורא.

כבר יום רביעי?

עובר מהר השבוע הזה...
:יום די נחמד:)
:היה היום בוחן בפסיכו'.חרא של בוחן.נראה לי שנכשלתי.זה יהיה הנכשל הראשון שלי ב...5 שנים האחרונות?><

dralan

New member
אני

טוב - יום של חופש רע - מחר *עוד* מגן במתמ' - מתי זה כבר ייגמר????

בשנה שעברה עשינו בערך 14 מתכונות../images/Emo3.gif

אבל זה עזר לשפר את ציון המגן שלי פלאים :$

Itay Simons

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תעודה טובה ויום קצר :)
סתם חיכיתי שעתיים לשיעור שהתבטל בסוף ><

../images/Emo187.gif

אמ, אני חיה?
האף שלי נוזל נורא וזה מעצבן, ויום חמישי בבי"ס זה יום מעצבן ודפוק וארוך (כן, אני מודעת לכך שיש כאן אנשים שלומדים 10 שעות ואני מתלוננת על 7)

../images/Emo13.gif

:היה כ"כ מצחיק בביה"ס היום,ראיתי את הציור הראשון מהפרוייקט גמר של חברה שלי,ואני חייבת להגיד שהוא מדהים
..היא כ"כ מוכשרת,אמנית אמיתית.וגם הגיעו הבדיקות של דודה שלי ומתברר שהכל בסדר ולא חזר לה הסרטן.*אנחת רווחה*
:היום בשיעור ספורט כשעשינו גילגולים,קבלתי מכה בראש(חח אני פשוט אסון מהלך),וגם נראה שהמכה משפיעה עליי

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- תיאטרון!!!
אוח, כמה שאני מאושרת שם... התחיל יחסית די רע הפעם, אבל המשיך לשיחה ארוכה של שעה וחצי-שעתיים (לא יודעת בדיוק... הזמן עף כשנהנים
) אבל לא סתם שיחה- שיחה מלאת מחשבה, מעניינת, עמוקה, שיחה כל כך מרתקת שחייבים להקשיב לה, אי אפשר אחרת- לא משנה כמה תרצו. פשוט מדהים
ורקדתי אתמול כל כך הרבה! כמה זמן לא רקדתי, וכמה שאני אוהבת לרקוד...
וכמה סמיילים...
- אין ממש. סתם הייתי נורא עייפה היום כי אתמול הלכתי לישון מאוחר...

למעלה