דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Super Alonit

New member
כולם בחרו להבריז דווקא היום? ../images/Emo3.gif

או שאתם מבריזים בקביעות ורק עכשיו עליתי עליכם?

LadySilkworm

New member
אני גם כמעט הברזתי.

אבל התחרטתי ברגע האחרון ולא איחרתי כ"כ בסוף D:

LiLuLiL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אתמול הייתי בטיול והיו שם המון ילדות ששמעו שירים כאלה דוחים, מזרחית דיכאון ואיזה מישהי שנשמעת כמו תרנגולת שחוטה
ריהנה משהו.. נשארה לי הטראומה.
כמעט לא למדנו היום, היה יום נחמד והלכתי עםאח שלי הקטן לשתול שתיליםXD

../images/Emo3.gif

:הייתי עם חברה בקריון.
:אני מרגישה ממש לא טוב,אני עייפה ותוסיפו לזה חרישה למבחן בהיסטוריה מחר..*מתה*

The Cat Woman

New member
אני גאון!!!

היום היה יום קצר בבסיס... יצאתי משם בסביבות 2
קיבלתי 691 במבחן התקדמות #1 כאשר החלק הכמותי בקנטים- 68%, אבל האנגלית והמילולי עומדים על 100% !!!
מחר יום קשה ומפרך- אני צריכה לראיין 80 חיילים צעירים ולהיות איתם כל היום כמעט... אבל בקטנה. לוחמי חי"ר אהובים שלי, אני אשרוד אותם.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שלישי

התבטל מתמטיקה
יש לי מחר מבחן בספרות על יותר מדי שירים ><

Amir Noy

New member
יום נחמד עבר עלי..

:שעה ראשונה בוחן באנגלית..הלך ככה-ככה.... שעות 3-4 היה מופע בגרות של כיתות יב' תאטרון..היה נחמד..העיקר הפסדתי שעתיים מחשבים ^^ שעה 5-6 היה לי צרפתית ולשון...קיבלתי בבוחן בצרפתית האחרון 92 ^^ ~מאושר~ D: שעה שביעית היה ספרות אז הברזתי P:
:צריך ללמוד למבחן במתמטיקה הקרב ובא...

גשםםם^^

:המבחן בהיסטוריה מאחוריי,מצאנו סוף כל סוף רעיון לספר המחזור ו...גשם!^^
:רוצים להוסיף לנו עוד שעה במתמטיקה
ואני עדיין לא מגישה כ"כ טוב><

Super Alonit

New member
יום מזורגג. ../images/Emo7.gif

: היינו ביד ושם והיה פשוט שואתי, לא שציפיתי שיהיה כיף אבל בכל זאת. כבר הייתי שם שנה שעברה אז זה לא חידש לי כלום, קיבלנו את המדריכה הכי חופרת בארץ ופשוט היינו 8 שעות על הרגלים(!) לא נתנו לנו לשבת! בני זונות. מתישהו אני וחברה שלי התגנבנו לשירותים ומצאנו שם עוד המון ילדים מותשים מתחבאים בתוך התאים ונחים על הריצפה.
והכי זין, בכניסה למוזיאון בבוקר אמרו לנו להשאיר את התיקים בכניסה ואז לא היה לנו אוכל כל היום(!) ומה הגזלנים האלה עושים, הם תוקעים אותנו בקפיטריה אחרי שלא אכלנו כלום משעה 8 בבוקר עם מחירים של 15 ש"ח שוקו. עושים כסף על חשבון תלמידים מורעבים, חוצפה.
: אכלתי כרגע פסטה

../images/Emo187.gif

היו לי היום שיעור וחצי חופשיים והיה נחמד וזה ^^ והמורה המחליף היה חמוד והוא צייר על רשימת השמות שדון ממש יפה D: אני אומרת לכם, הדבר הטוב היחיד בחטיבה שלי זה המורים המחליפים XD (אורנית תסכים איתי
)
יש לי מחר מבחן בספרות על הקמצן ואני צריכה להתכונן. ><

למעלה