דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Super Alonit

New member
אורנית מסכימה עם אנשים

רק כי היא סתומה מכדי לגבש דעות משלה, זה לא אומר שאת צודקת או משהו.

Super Alonit

New member
ורגע רגע, מה דוחים ת"א? למתי?

נו, בכל מקרה שבוע הבא יותר נוח לי.
רביעי?

והיא גם חרמנית על איזה מורה מחליףXD

דוחים כי קורל לא יכולה. כנראה יום שני... אי אפשר רביעי כי יש מד"צים ואני מכריחה את אורנית ותום לבוא.
תוכלי ביום שני?

The Cat Woman

New member
סתם יום

משו אישי שיקרה בהמשך היום ויהיה ממש חביב
הבטן שלי פיתחה היום אישיות משל עצמה, ראיינתי חיילים עד 13:30 בצהריים על בטן ריקה בלי הפסקה!!! אעהה!

danduuu

New member
איזה יום אלוהים

:אממ התקבלתי לבקרית שליטה ימית שממש רציתי, הלך לי ממש טוב במבחן באנגלית בהתחשב שזה G וזה אמור להיות ממש קשה, שיחת טלפון ממש טובה ומעודדת עם החברה הכי טובה שלי
:נכשלתי טסט שני
עכשיו אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, בזכות חברה שלי, לפני זה הייתי במצב ממש חרא, היה בא לי למות
טסטרית בת זונה

The Cat Woman

New member
את רוצה להיות בק"שית?! למה??

את יודעת מה זה בכלל? זה מוכ"מת ימית... עבודה במשמרות, יציאות דפוקות (סוגרים כל שבת שניה לכל הפחות) וכמובן הhighlight- את יושבת בחמ"ל עם קרינה מטורפת ומליון מכשירים ומסכים שאת צריכה לבהות בהם כמות נכבדת של שעות ביום. עכשיו תסבירי לי שוב למה את רוצה להיות בק"שית...? ובקשר לטסט- אל תדאגי, יהיה בסדר! בת-דודה שלי עברה לא מזמן בטסט שלישי אז יש תקווה
ואני מכירה מישו שעשה 10 טסטים אבל אל דאגה, את לא תגיעי למצב הזה... תאמיני בעצמך ואל תהיי לחוצה בטסט. שמעי נייטוויש או משו...

danduuu

New member
ראיתי מה זה התפקיד, ודווקא אהבתי

יותר טוב מכל דבר אחר שהציעו לי חחח אין הרבה דברים טובים בפרופיל 64 =/

genz

New member
יום חיה

: התבטלות על הדשא במשך חצי יום
: זה היה רק חצי יום...

blacknwhite

New member
חזרתי!../images/Emo3.gif

מישהו בכלל התגעגע? לא נראה לי....
- היה יום מסטול לחלוטין. וזה עוד בלי אתמול... הייתי מטורפת על כל הראש אתמול כי היה מסלול מתיש, והפכתי חנון מחמד מהכיתה לילד הכאפות הפרטי שלי
היה מצחיק... היה טיול שנתי ממש כיף! האכסניה(!) היתה ממש טובה(!!!) והיו חדרים גדולים יפים ונוחים. הMP שלי לא עובד, אבל אבא שלי שכח את שלו בתיק שלקחתי, ונחשו מה היה שם? NW,MCR,RHCP וQUEEN ועוד כל מיני... נהנתי מכל רגע!
איזה כיף שיש אבא ששומע נייטוויש בעצמו
אה... והכי חשוב? 96 במבחן בכימיה מהאוניברסיטה הפתוחה! 96!!! ו95 בקורס בכללי! טוב... נרגעתי עכשיו...
- הגשם ביאס תחת ודי הרס את מצב הרוח הכיתתי\שכבתי היום בטיול. אבל היה די בסדר יחסית לנסיבות.

danduuu

New member
וואו נשמע כאילו היה ממש כיף../images/Emo24.gif

ואני התגעגעתי
יא יש לך אבא קול

Super Alonit

New member
נשמע ממש כיף../images/Emo9.gif

בא לי טיול שנתי אבל כבר היה לי השנה.
ושקט, גשם זה נפלא. חורף... האאאאא...
חחחח אבא שלי גם שומע נייטוויש
ו-96 זה ציון מעולה! כל הכבוד!

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo24.gif

גם לדנה! פשוט אין לי כוח להגיב פעמיים... היה טיול מעולה, היה ממש מצחיק וכיף והכל... הכיתה שלי מעולה... ואבא שלי מלך!
בלי הפלייליסט שלו בחיים לא הייתי עוברת את חמשת הערסים מאחורי באוטובוס כל הנסיעה. 96!!!! אני עדיין בטריפ
הייתי כל כך בחרדות לפני המבחן הזה...

|הבִרבורים|

סיימתי היום ב11:55 במקום ב12:55. ^^ (יש פעילות סמים לכיתה שלי ועושים את זה בחצאי כיתות, בשבוע הבא אני אשאר.)
היה לי היום מבחן קפיצה בחבל בספורט וקפצתי 152 פעמים בדקה ברצף! O: זה השיא שלי
(אני יודעת שזה לא כזה טוב, אז מה XD) המורה המפגרת הזאת ספרה 146 ~_~ לא שזה משנה כי ה100 זה 140 קפיצות.
קיבלנו עבודה חדשה באנגלית >< והיינו בחדר המחשבים הישן והמעפן כדי להתחיל אותה והמחשב היה מעפן, האינטרנט איטי, המקלדת דפוקה ומטונפת והעכביר דביק. >____>
צריך לסיים את כל העניינים לספר המחזור עד ה1.3, כלומר ב1.3 זה כבר צריך להיות מוכן ואצל המחנך, ועוד לא התחלנו לכתוב. X_X ועכשיו שתי הבנות שכותבות איתי לא מדברות אז נעשה את זה בנפרד או שאני אעשה את זה עם אחת מהן והשניה לבד ו...בלע, לא יודעת. כוסאמק. >< |סבִרבורים|

למעלה