דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

Decay Dance

New member
מזה בא לי!!!!!

דבר ראשון לא נראה לי שירשו לי כי אמא שלי היא שיא הדאגנית למרות שאני בת 17 היא תילחץ ולשכנע אותה יהיה סיפורררר דבר שני לא מזמן הייתי בלונדון ואין לי כסף לטוס וההורים שלי לקחו אותי ללונדון ככה שרוששתי אותם כי קניתי מלא דברים ולא נראה לי שהם יתנו לי לפחות חצי מהסכום כי כמו שאמרתי היינו לא מזמן אז ככה שנראה לי שבשבילי זה רחוק :( אבל הייתי מתה לנסוע למרות שמשהו מריח לי מסריח ולא זה לא החרא של הכלב שלי חחח =]

just Kaya

New member
../images/Emo45.gif

הייתי בהופעה אחת; אז אמא שלי תסכים.. נמנמנמ. D:::::::::::::::: עאעאעאעאע!

yael0000

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo207.gifאל תהרגו אותי

אבל ידעתם שיש צ'אט בפורום ? נכון למעלה רשום צ'אט TV? אז זה צ'אט וזה יכול להיות שימושי...

talosh1234

New member
../images/Emo45.gif אבל אני בתהליכי שיכנוע...

50% מרשים לי :] אבל זה רק 50 אז.. אני גם בסימן שאלה :] ו.. מאיי רעיון מעולה D: בעהי של כסף אין לי אבל הבעיה היא שההורים שלי לא מכירים אתכן והם דאגנים :/ אבל אני ישכנעע !! חיחי :]]

מאיושSP

New member
מעולה:)

ואת גרה ממש קרוב אלי.. אז אם זאת הבעיה אני בכייף יכולה להיפגש איתך והם יכירו אותי! D:

talosh1234

New member
עלייך אמא שלי סומכת כי סיפרתי לה עליך..

אבל היא לא מסכימה עדיין :/

אם עדי באה אז אני באה XDD

סתם.. לא! XDD אם שמוקוס לוקוסבאה! לאלא.. אם לקסיי.. לא!! זהו, אני רוצה את סדריק. >< אם סדריק באה אז אני אלך לקבל מאמא שלי "אין מצב" XDD

הולי שיט!

:SS:S קיבלתי את התשוובה הכי ה=כ=י הההה===כככככ====יייי מוזרה מאמא שלי עכשיו!! ::SSS זה היה כזה: *קוראת קוראת.. "אור.. אבל אין לך פרספורט.."* כרגע - כל הנסיעה שלי תלויה בחתיכת נייר! או מיי גאד!! או מיי גאד!! פרפרים, אני משתגעת, תזריקו לי משהו! אבל תזריקו הרבה, מחטים מרגיעים אותי DD:
או מיי גאד >< $!@#!@#@$!@

חחחחח

הלוואי עליי ): היום אני עושה שיחה עם ההורים שלי אני אגיד להם שזה במקום שאני אסע עם אחותי ואמא שלי לחו"ל בבת מצווה שלה D: חסר להם אם הם לא יסכימו.

יאואאו

יאואואו!! אני מכירה את הלהקה רק שבועיים ואני מוותרת על השופינג עם הכסף של היומולדת בשבילהם,מוותרת על לטוס עם אמא שלי ואחותי לצרפת,מתחילה לנקות את כל הבית - רק בשבילהם! אני כ"כ אוהבת אותם. כבשו אותי

אני משתגעתתתת@$#%!@#

וואו את חייבת לראות אותי עכשיו או מיי גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בחיייםםםםםםםםםם בחיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בחיים לא הייתי בחו''ל XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הולי פריקינג שיט הב בלאדי מרסי אני טסה ללונדון לראות את מקפליי >< אין לך מושג איך אני נראית עכשיו @#@#$!@#24##$@$@@@!!!!

גם אני לא הייתי אף פעם בחו"ל

יאואואו אני מפחדת מהתגובה של אבא שלי XD ההורים שלי כאלה פרנואידים ודאגנים. אולי הוא יסכים שנעשה בינינו איזה הסכם XP אני אקח מהם הלוואה או משו P:

ובכלל

אנחנו כנראה ניהיה שם ביומולדת שלי זאת יכולה להיות מתנה מדהימהה (מתנה יקרה,אבל מדהימה)

מאיושSP

New member
אווווווווומיגד זאת התגובה שלה?! גדווול! ../images/Emo6.gif

חחחח היא אפילו בדקה אם זה מסוכן או יקר וזה.. יאללה לפני שהיא תתחרט רוצי להצטלם!

roni poynter

New member
וואו זה לא פייר גמני רוצה...=[

אבל ההורים שלי לא ייתנו לי לטוס כי לפני כמה זמן טסתי ללונדון.. הכסף הוא לא בעיהה הגיל הוא הבעיהה... ואניי ממש מקנאה בך מאי שמרשים לך ללכת... כי את בגיל שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףף.. אני רוצה רוצה רוצה לראות את מקפליי...!!!!!!!!

DoLi it is Me

New member
אוקיי התגובה של אימא שלי הייתה כזאת ...

"את עדיין לא בגיל הזה של לטוס לבד" "אבל אימא שאני לא לבד" "נו מה אני משוגעת לשלוח אותך בגיל 14 לחו"ל בלי שום לויי ועוד לשטויות כאלה" בוהו
אימא שלי לא מקשיבה עלאק שטויות

תגידי לה

יש פה בנות בוגרות ובטוח ישלחו איתנו מישהו מהצוות (אני לא יודע איך לקרוא להם XD) שישגיח עלינו ושידאג שהכל עובר חלק.

למעלה