דיון

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאין לי כותרת..

אוקיי, לפי מה שבנות כותבות פה בפורום על חברות של מקפליי, לדעתי זה בצחוק. כאילו כן, כל אחת מאיתנו הייתה מתה להיות במקומם אבל אנחנו לא והן כן ואין מה לעשות. לי אישית אין בעיה עם אוליביה וג'ובנה ואייזי אני חושבת שהן ממש חמודות ושזה טוב שיש להן חבראות כי ככה הם שמחים ומאושרים ולא מדוכדכים וממורמרים. וזה לא שהם מייחלות להם למות ברצינות כאילו "תישרפי, הוא שלי" זה בצחוק, בקטנה..זה כמו להגיד שהייתי מתה להיות בדייט עם דני, אבל יש לו חברה אז הייתי רוצה שהיא לא תהיה כדי שאני. (אבל אני לא..) בנוגע לההערצה המטורפת של החברה הזאת שלך- לדעתי זה ממש מוגזם. בערך כמו כשהייתי בת 11 ורציתי ללמוד ספרדית בגלל קטנטנות או המורדים או ענא עארף מה שהיה בזמנו, לדעתי אתן צריכות להחזיר לה את הרגליים על הקרקע עם סטירה מצלצלת שתחזיר אותה למציאות. או לנסות להיוועץ עם מישהו יותר מבוגר שמבין משהו בתחום הפסיכולוגיה או משהו כזה.. יש לי גם סיפור כזה אבל הרבה פחות עם חברה שמעריצה את TH שהתחלנו אני וחברה אחרת שלי לשיר שירים של מקפליי להנאתנו באיזה שיעור חופשי אחד והיא באה אלינועם הפלאפון עם מונסון והתחילה בכוונה לעצבן אותנו עם זה אז אמרנו לה שתלך, שזה מעצבן ועד היום היא לא מפסיקה להגיד שמקפליי הומואים ולהתחיל ריבים איתנו סתם כי זה כיף לה- היא אפילו מתקשרת לחברות שלה שמעריצות אותם כדי שיריבו איתנו עד שפשוט באנו וצרחנו עליה (כי להסביר לא עבד)במין בום מפתיע כזה שהיא לא ציפתה לו ועכשיו היא עושה את זה הרבה הרבה פחות וואו חפרתי!! איזה הודעה רצינית ומוסמכת
WTF עובר עליי? אני מרגישה כמו הפסיכולוגית שדל המכתבים של מעריב לנוער XDD(אוי, תשלחו לה מכתב ותסבירו לה XDDD) בהצלחה איתה

sweet shir

New member
אז אני מציעה לך לקרוא את ההודעה של מישהי

בשרשור החתונה של אמא של דאגי. היא איחלה לחברה שלו מוות, וזה נראה מאוד רציני. וגם את זה בצחוק, מי אומר דבר כזה בצחוק?! :/ אגב, איזה חברה מעצבנת יש לך!

sweet shir

New member
אוקי, דעתי. חפירה מבית שירD:

פעם הייתי נורא אובססיבית למקפליי. אבל ממש. ששמעתי שיש לדאגי חברה (שמועה לא נכונה) התחלתי לבכות ונכנסתי לדיכאון ~עמוק~. הסיבה שבגללה התחלתי לבכות הייתה עוד יותר נוראית, אבל אני לא אפרט עליה פה. אין דבר כזה יש 'אובססיה ויש אובססיה'. אחרי מה שקרה לי אני יותר לא חושבת יותר. אובססיה זה שהאהבה/הערצה שלך כבר מתחילה להיות מעיקה על הסביבה, את שומעת/חושבת/מדמיינת רק מקפליי ומגיעה לקטעים פתטיים. אחרי שהפסקתי לאהוב את מקפליי תקופה מסויימת בחופש הגדול, וחזרתי פתאום לאהוב אותם קצת, פחדתי. כי ידעתי כמה רע זה עשה לי, ופחדתי להדרדר לזה עוד פעם. אני זוכרת אפילו שכתבתי למישהי: "אופ, אני חושבת שאני חוזרת לאהוב את מקפליי. לא רוצה, עד שיצאתי מזה!!" אבל עכשיו, ברוך השם, אני אוהבת את הלהקה בצורה הגיונית. שום אובססיה ושום דכאונות. לאהוב להקה לא צריך להיות עצוב, או רע, זה צריך להיות משמח וכיפי. כשזה מגיע לכל דבר מעבר לזה זה כבר רע|סדגש. ושלא תבינו אותי לא נכון, אני שומרת מליוני תמונות שלהם (7000 בפעם האחרונה שבדקתי), שומעת את כל השירים ויודעת את כל המילים, מריירת על תמונות שלהם, וכו'... אבל אני גם ריאליסטית, ואני בהחלט לא קוראת לזה אובססיה. הערצה. הערצה גדולה, אולי. אבל לא אובססיה.

sweet shir

New member
אגב, אפילו שהייתי באובססיה אפעם לא חייתי

באשליה שאחד מהם יהיה איתי. אפעם. לדעתי במעריצות הבריטיות זה פוגע יותר, כי להן עוד יש את האשליה היותר הגיונית שהן יוכלו להיות איתם. הן במרחק מגע איתם, מרחק נסיעה ברכבת. האובססיה שלהן בטח הרבה-הרבה-הרבה יותר קשה. ברגעים כאלו אני שמחה שאני לא גרה בבריטניה.

O0NoNi0O

New member
ממש ממש לא.

זה כמו שאני אחלום לצאת עם מייקל לואיס. אינמצב, כי כשאתה מעריץ מישו זה לא מערכת יחסים בריאה, לא בעיני לפחות.

sweet shir

New member
לא הבנת, התכוונתי שבבריטיות האובססיביות זה

פוגע יותר. פשוט אני כבר קראתי דברים שבנות בריטיות כתבו, זה למה כתבתי את זה. לא סתם אמרתי.

O0NoNi0O

New member
באמץ? חח הן אשכרה חושבות

שמקפליי יראו אותה בתור להופעה [בתור בטור? לא מצחיק
] ויגידו:"הוווווווווווווווו אהובתי. אני מאוהב בה ובפוני השקסי שלה?" לא כאילו רציני. הן בני 20+ מה הן יצאו בילדה שעדיין צובעת את הפוני שלה? אני לא אומרת שלצבוע את הפוני זה רע..בכלל לא, זה יפה. אבל אני בת 13. בתור איש בן 20 וקצת הוא לא צריך לאהוב את זה.

sweet shir

New member
כן!! אני אומרת לך בשיא הרצינות יש המון בנות

כאלו! ולאוו דווקא ילדות קטנות, גם בנות 17-18 וכו'.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבזה אני ממש מסכימה איתך D:

כאילו, זה לא כמו בפיקים של כולן, שעוברים ללונדון ואז נתקעים בדאגי והופהלה הוא מתאהב בי ~שמעו, הלוואי שזה היה ככה, אבל לא:(~

purple floyd

New member
זה לא בפיקים של כולן ../images/Emo7.gif

חחחחחחחח בעצם שלי יותר הזוי אז נתגבר D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנו, לא בשלך

תשלחי לי הודעה במסנ אני רוצה המשך$#%@# זה כזה מצחיק יוXDDDDDDD מיימוצה רולז

../images/Emo45.gif מסכימה איתך.

וזה גם בערך מה שאמרתי פעם לחברות שלי!
ואממ.. סתיו- המצב של חברה שלך ממש מפחיד.

purple floyd

New member
את מספרת לי?

כל הפאיקנג חדר שלה זה תמונות שלהם ופוסטרים על הקירות ואת מרגישה כיאלו ביל בוהה לך בתחת כל הזמן.

sweet shir

New member
יבאלה! איזה מפחיד זה!!

בטח אם היא תקרא את הפיק עם הפוסטר שהיה בפו"פ היא תתחיל לבכות בגלל שהיא מזדהה! |:

purple floyd

New member
לאאאא זה הקטע!!

הראתי לה אותו כדי לראות איך היא תגיב ואת יודעת מה היא אמרה? "וואי זה ממש מצחיק!! הבנות האלה אשכרה ככה!" כיאלו היא לא קולטת שביא בול כמוהה OO" היא רואה את עצמה בתור מישהי שאשכרה תיהיה עם טום. שהיא רק התחילה עם זה הייתי בטוחה שהיא צוחקת, אבל היא מזה רצינית.

למעלה