talosh1234
New member
קראו..
גם לדעתי שי גבול דקיק בין אובססיביה להערצה .. ואני יכולה להגיד שאני כן הייתי אובססיבית .. אבל עם הזמן זה םשוט עבר לי .. עכשיו אני מעריצה , בגדול.. אבל מעריצה.. אני אישית קוראת לעצמי מעריצה . עכשיו , בקשר לחברות שלהם , הפייב שלי הוא דני .. ונשבעת לכן שעם הייתי רואה עכשיו שדני מתנשק עם חברה שלו הייתי מחורמת בטירוףףףףף !!!!! כי רק העובדה שזה הוא
לדעתי עם אתה ממש נדבק ללהקה אז השלב בין הראשון לשני הוא כן אובססיביה .. אבל כמו שאני אומרת זה עובר עם הזמן . לי זה ממש ממש מפריע מה שבנות כותבות על חברות שלהן (כמו שכבר אמרתי לא מעט פעמים) זה מכעיס אותי ומעצבן אותי ! שאני כותבת תגובות לילדות שכותבות דברים רעים על חברות שלהם אני כותבת את התגובות בזעם ! אני מתקתקת על המקשים בחוזקה ואני כועסת ! ככה אני . כי אני יתבגרתי והבנתי שאני לא יהיה איתו , ואם אני לא יהיה איתו אז מי ?! בנות אחרות , כוסיות / לא כוסיות , יפות / לא יפות וכל תכונה אחרת , זה לא מעניין אותי . העיקר שהם אוהבים ומאושרים .. ואתן יודעות מה עוד מוזר לי ?1 שכווווווולכן אוהבות את ג'יו , כאילו לא יודעת . נראלי שאולי חלק ממכן יכולות להזדהות איתה (בלי להעליב) , וכאילו חלק חושבות שהחברה של דני כוסית אבל לא מספיק בשבילו (שלדעתי היא ממש ממש יפה וכוסית) וג'יו לא כוסית בכלל אז בגלל שהיא מלאה אתן יישר מתחברות אליה ואוהבות אותה או אנאערף . אבל זאת רק דעתי .. ואני חושבת שכל הבנות שיש להן טינה נגד חברות שלהם שיישמרו את זה לעצמן כי זה ממש מרגיז :/ סורי על החפירה
גם לדעתי שי גבול דקיק בין אובססיביה להערצה .. ואני יכולה להגיד שאני כן הייתי אובססיבית .. אבל עם הזמן זה םשוט עבר לי .. עכשיו אני מעריצה , בגדול.. אבל מעריצה.. אני אישית קוראת לעצמי מעריצה . עכשיו , בקשר לחברות שלהם , הפייב שלי הוא דני .. ונשבעת לכן שעם הייתי רואה עכשיו שדני מתנשק עם חברה שלו הייתי מחורמת בטירוףףףףף !!!!! כי רק העובדה שזה הוא