דיון

talosh1234

New member
קראו..

גם לדעתי שי גבול דקיק בין אובססיביה להערצה .. ואני יכולה להגיד שאני כן הייתי אובססיבית .. אבל עם הזמן זה םשוט עבר לי .. עכשיו אני מעריצה , בגדול.. אבל מעריצה.. אני אישית קוראת לעצמי מעריצה . עכשיו , בקשר לחברות שלהם , הפייב שלי הוא דני .. ונשבעת לכן שעם הייתי רואה עכשיו שדני מתנשק עם חברה שלו הייתי מחורמת בטירוףףףףף !!!!! כי רק העובדה שזה הוא
לדעתי עם אתה ממש נדבק ללהקה אז השלב בין הראשון לשני הוא כן אובססיביה .. אבל כמו שאני אומרת זה עובר עם הזמן . לי זה ממש ממש מפריע מה שבנות כותבות על חברות שלהן (כמו שכבר אמרתי לא מעט פעמים) זה מכעיס אותי ומעצבן אותי ! שאני כותבת תגובות לילדות שכותבות דברים רעים על חברות שלהם אני כותבת את התגובות בזעם ! אני מתקתקת על המקשים בחוזקה ואני כועסת ! ככה אני . כי אני יתבגרתי והבנתי שאני לא יהיה איתו , ואם אני לא יהיה איתו אז מי ?! בנות אחרות , כוסיות / לא כוסיות , יפות / לא יפות וכל תכונה אחרת , זה לא מעניין אותי . העיקר שהם אוהבים ומאושרים .. ואתן יודעות מה עוד מוזר לי ?1 שכווווווולכן אוהבות את ג'יו , כאילו לא יודעת . נראלי שאולי חלק ממכן יכולות להזדהות איתה (בלי להעליב) , וכאילו חלק חושבות שהחברה של דני כוסית אבל לא מספיק בשבילו (שלדעתי היא ממש ממש יפה וכוסית) וג'יו לא כוסית בכלל אז בגלל שהיא מלאה אתן יישר מתחברות אליה ואוהבות אותה או אנאערף . אבל זאת רק דעתי .. ואני חושבת שכל הבנות שיש להן טינה נגד חברות שלהם שיישמרו את זה לעצמן כי זה ממש מרגיז :/ סורי על החפירה

screamin pittas

New member
היי עד כאן!../images/Emo98.gif

ג'יו לא מלאה-היא חמודה
אבל חוץ מזה אני מסכימה עם מה שכתבת,זה ממש מעצבן אותי שכותבים עליהן דברים מגעילים[כשכותבים ברצינות-לפעמים זה כיף לרדת עליהן בצחוק, את זה אנחנו גם עושות לבנים של מקפליי
]. אני באמת חושבת שאנחנו צריכות להיות שמחות בשבילם שיש להם מישהי שהם אוהבים ושיכולה לתמוך בהם-כי זה לא קל להיות מפורסם ולפעמים צריכים מישהו שיאהב אותך בתור מי שאתה ולא בתור "דני ג'ונס" [או כל מפורסם אחר><] והרבה בנות אולי חושבות שהן אוהבות אותם בתור בני אדם אבל אתן לא יכולות לדעת את זה כל עוד אתן לא מכירות אותן. אבל אני לא חושבת שיש בפורום שלנו בנות אובססיות, רוב הבנות[ולדעתי אפילו כולן] פה מבינות שאין לנו סיכוי לפגוש אותם וגם אם כן אין מצב שהם יתאהבו בנו או משהו כזה. סליחה על החפירה

talosh1234

New member
ג'יו כן מלאה .. זה לא אומר שהיא לא חמודה

ושתביני ?! גם אני מלאה . . . אז אני אומרת את זה בכנות

screamin pittas

New member
מוזר../images/Emo12.gif

בתמונות שלה שאני ראיתי לא ראיתי שהיא מלאה או משהו כזה..

talosh1234

New member
כן היא כן . . . . .

היא מסתירה את זה .. כמו כל בן אדם שפוי .. היא לובשת בגדים שמחמיאים לה

screamin pittas

New member
סבבה, אם את אומרת../images/Emo3.gif

אבל בכל זאת אני חושבת שאוהבים אותה פשוט כי היא חמודה כזאת [למשל אוליביה נראית ממש ביצ'ית בגלל זה הרבה בנות שונאות אותה], לא בגלל שמזדהים איתה- כי למשל הרבה בנות פה טוענות שהחברה של דאגי מכוערת [למרות שראיתי גרועות ממנה><] ורוב הבנות חושבות על עצמן שהן מכוערות[והבנות בפורום פה ממש לא!] אבל הן לא אוהבות אותה למרות שהן כביכול "מזדהות" איתהXD בכל אופן- לפי מראה כללי או לא אני לא חושבת שיש לנו זכות לשפוט אותן בלי שאנחנו מכירות אותן באמת, וכנראה שהן כן נחמדות בכל זאת אחרת הבנים לא היו יוצאים איתן לא? [והקטע הזה לא מופנה אלייך כי אני בטוחה שאת יודעת ומסכימה עם זה
]

O0NoNi0O

New member
אזמה עם ג'ואנה שמנה, או מלאה מה שלא יהיה.

היא פשוט מהממת!! יש לה פנים כאלה יפות חחח רציני, היא כזאת דובונית אכפת לי כזאתי. ורציני, היא אחת היפות. והעיינים שלה ממש יפות. וכאילו ממש לא אכפת לי שיש להם חברות אני אפילו שמחה בשבילהם [מה, חברה זה כיףD:] אבל כאילו; אייזי ואוליביה לא יפות בכלל. ואוליביה [יענו חברה של דני, לא זוכרת איך קוראים לה] נראית כלבה אחושילינג. רק המבטים שלה מזכירים לי חברה של אמא שלי שהיא האישה הכי כלבה שפגשתי. עם הציפורניים האלה וזה. בע. כאילו מאיזה תמונה אחת שראיתי שלה עם המבט הכי מרושע שיש חח בגלל זה אני לא אוהבת אותה ואת אייזי כמעט ולא ראיתי פפארצי שלה, אז אני רק יודעת לפי המראה והיא לא כזאת מהממת, סתם בלונדינית ורזה. יש הרבה יותר יפות. וכאילו המבט שיש לאוליביה תמיד לא מרוצה, תמיד מתלונן. כזאתי. איכ נו. כלבה. ועזבי כאילו אוליביה לא מטופחת בשיט. יש לה שורשים באורך של של פוני.

talosh1234

New member
לא אמרתי שג'יו לא יפהה !

ואליביה מהממת לדעתי . ואייזי בכלל .. ממש יפה

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ביל במקום שני אצלה לול

talosh1234

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDD אוי אוי קרועה שלי את D:

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו. דוגרי
יש ~להיות דלוקה מאוהבת פתטית אובסיסית ברמות על מישהו חתיך~ ויש ~להיות דלוקה מאוהבת פתטית אובסית ברמות על מישהו מטוקיו הוטל~ להגיע לשלב השני זה שפל המדרגה. באמת. אני לא מבינה מה עם המעריצות שלהם, עיוורות או משהו???????? ואל תדפקו לי הרצאות על כמה שזה לא יפה ובלה בלה כי אני אף פעם לא מעבירה ביקורת על דברים מהסוג הזה, אני יודעת כמה זה יכול להיות מעצבן אבל נו באמת...............יש גבול! ~תמונה להמחשה~

למעלה