דיון

JuSt My LuCk

New member
בטח שיש הבדל!

אוקי אני עדין לא קראתי את מה ששאר הבנות כתבו אז אני מצטערת אם אני חוזרת על דברים... טוב קיצור יש הבדל ממש גדול בין איך שאנחנו מתנהגות לבין חברה שלך
כי אני מצטערת להגיד שחברה שלך קצת שרוטה XDברור שזה מבאס שיש להם חברות וזה אבל זה לא שאנחנו באמת חושבות שיש סיכוי כל שהו שהם באמת יהיו חברים שלנו... אנחנו מדברות כאן על הכל בצחוק(אני מקווה) ונכון שזה נחמד לפנטז על דברים אבל אנחנו יודעות להבדיל בין מציאות לפנטזיה XD אני יודעת מה זה אובססיה וזה ממש לא מה שהולך כאן :) אנחנו סתם מעריצות עם דמיון מאוד פורה XD ואני לא יודעת מה איתכן אבל החברות שלהם דווקא ממש חמודות.

sweet shir

New member
שאלה לי אלייך (XD), למה זה מבאס אותך שיש להן

חברות? ברצינות. אם את לא חיה באשליה שהם יהיו איתך... אז למה? זה לא בנימה תוקפנית, חס וחלילה, מתוך התעניינות:)

O0NoNi0O

New member
כי זה כמו לראות את היב' שאת דלטקה עליו

כול כיתה ז' עם חברה שלו בהפסקה משחק איתה קלאפים. חחחחחחחח לא סתם. אבל רציני זה אשכרה כמו להיות ילדה בכיתה ז' [או ח', אם את כאפה כמוני] ולראות את הילד שאת תמיד נכנסת בטעות לאולם ספורט כשיש ליב' כדי לבהות בו, או בצופים, בטיולים, במסלול אעאעאעא. לא סתם אבל רציני, זה כמו הילדים האלה שתמיד מסתכלים עליהם ואמורים "בואנה ס'כוסון" עם חברה שלו. כי למרות שאינמצב בחיים כי הבנאדם עוד דקה מתגייס ואת עוד שוברת את הראשון במשוואת עם נעלם אחד... עדיין, מבאס.

sweet shir

New member
אבל זה עוד מציאותי, כי עדיין יש שמץ

של סיכוי שיהיה ביניכם משהו. הוא בן אדם אמיתי, לא דמות שאת רואה באינטרנט.

O0NoNi0O

New member
עד כמה שאני יודעת גם דאגי וטום וכול החאבורה

שמה אמיתיים. אבל רציני הקשר שלי עם היב' הזה [שדרך אגב, לקרחתי דוגמא אין לי כלום עם שכבת יב' כול מה שתיארתי היה מה שקרה לחברה שלי..עם אחד מכוער טילים מה היא מצאה בו זו תעלומה..] הגיוני בדיוק כמו הקשר שלי עם דאגי. כי תכלס? זה עולמות שונים בדיוק באותה מידה [כמובן שפחות אבל כרגע, כן יש לי בערך אותם סיויים עם שתיהם חחחח] הוא עסוק בבגרויות ובשיעורי נהיגה, מיונים בצבא ואני עסוקה בבלוג
רציני כאילו.

purple floyd

New member
הוא י"בניקים האלה הורסים לי את החיים.

בלאקי מי לאב
לפחות שלי מזהה אותי, אשכרה כיאלו, הוא כבר אמר לי שלום פעם אחת XDD

O0NoNi0O

New member
אני באותו שבט.

אותו בצפר. אחותי מכירה אותו. והבחוריל לא שם עליי. חחחח לא סתם, אני מעדיפה איזה אחד מי'
אעאעאעאעאעאע. הוא פשוט מושלם. אח שקוקו, שקוקו, מתי תיהיה שלי? רציני ח' וי' זה לא כזה הרבה. אפשר להסתדר. חבל שהוא קצת טמבל, לא נורא
אבל רציני כול התיכוניסטים האלה צריכים להיות בבידוד.

Charley XD

New member
XDD או שזה יהיה כמו אצלנו ?

אין מישהו מעלנו כי אנחנו מחזור א' ... אז לא אממ קקי לנו ? לא מכירה את המצב הזה אז לא יכולה לעזור ><" והכי כיף להנזיל ריר על אנשים גם עם הם טיפשים\מסוממים\או כל דבר אחר ואת יודעת שבחחחחחחחחיים את לא תיהיה איתו ... ויש סיבה טובה .. את עדין יכולה להגיד ואווי

Charley XD

New member
><"

כל השכבה שלנו בעיקר שתויים ... בטוח שיש כמה גם (לא שיש שם מישהו כלכך נורמלי ...) אבל זה לא בדיוק מסומם ><" דיי סתם נכתב ...

ענבז

New member
חברה שלי וחבר שלה ביחד, הוא י"א היא ט'

והם בביחד כבר כמעט שנה וחצי ומאוהבים לאללה.. אכן יש לך סיכוי 3>

hooba

New member
../images/Emo80.gifאני לא קשורה, אבל לדעתי,

זה מבאס לשמוע שיש להם חברה, אפילו אם אנחנו לא חיים באשליה שיום אחד אנחנו נתחתן וזה וזה כי אולי איפשהו, כמה טיפשי שזה ישמע, עצם העובדה שהם לבד, נותן לך את ההרגשה הזאת שאולי עוד יש תקווה, אפילו שזה הדבר הכי הזוי בעולם עדיין יש ניצוץ קטן כזה, יש טיפונת תקווה. וזה יהיה טיפשי להסתמך על ה"תקווה" הזאת, כי בדוגרי לא יקרה כלום, אבל זה נחמד כזה לחשוב שאולי עוד יהיה משו. וגם אלה שהשלימו עם זה שלא יהיה כלום, וידעות וזה וזה... עדיין זה נחמד כזה לדמיין שכן קורה משו. לבנות לעצמך פיק כזה... ולחלום בהקיץ, לדמיין שאולי כן יש משו, ולאדעת מה... זה נחמד כזה. ואז לשמוע שיש להם חברה, זה קצת הורס.
אני עצמי, קצת מהשניים, טיפשי וילדותי, אולי... אבל מה לעשות, זה לפחות מעביר לי את הזמן ומעלה לי חיוך לפנים עד שמישהו יבוא אמיתי ויקח אותי

hooba

New member
../images/Emo80.gifמישו אמיתי יבוא*** התבלבלו לי המילים../images/Emo3.gif

JuSt My LuCk

New member
חחחח XD כי זה כזה...

מבאס :) כמו שאמרה פה.. אוי שכחתי מה הכינוי שלה
(סליחה
) שלמרות שאין שום סיכוי בעולם שתהיי עם מישהו ואת עדין רואה אותו עם מישהי אחרת זה קצת מציק אבל לא בצורה כזאתי שאני הולכת לקפוץ מאיזה גג או משהו XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדעתי D:

יש גבול דק מאוד בין אובססיה להערצה. אובססיה לדעתי זה כשזה מתחיל באמת להשפיע על הסביבה שלך, להציק לאנשים שאיתך בד"כ, להורים שלך, ולאיודעת למי עוד. כשכל החיים שלך זה רק מקפליי\כל להקה אחרת, זה לא משנה כרגע. להיות אובססיבי בעיניי זה בעיקר פוגע, כי באיזהשהו שלב מי שמסביבך שם לב לזה, ומעיר לך על זה ואתה רק נפגע עוד יותר, ואומר שלא אכפת לך בלה בלה בלה אבל בתכלס זה הכי אכפת ומרגישים לא נעים ואחרכך חושבים מה עשו לא בסדר, הם כולה העריצו להקה. הערצה לדעתי זה כן לדעת שירים, כן לדבר עליהם, כן לאהוב אותם, כן לשמור תמונות ~ולהזיל רירXD~ ועוד כלמיני דברים שמעריצים עושים, אבל צריך לדעת לשים גבול, ולא להתחיל לחתוך כי לדאגי\טום\דני\הארי\וואטאבר יש חברה, כמו שאמרתי, בסופו של דבר זה פוגע. וברור שלפעמים אומרים בצחוק-שיואו איזה זונה היא.
וכל מיני כאלה, אבל לא באמת מתכוונים לזה, לפחות לא אני. בקשר לחברה שלך, תפתחו לה ת'עיניים ומהר! לפני שזה יגיע לשלבים שהיא תצטער על זה. זאת דעתיD:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif ממ דעתי ...

אוקיי, יש הבדל בין אובססיה ובין הערצה ויש בנות בפורום שהן אובססיביות ויש כאלו שרק מעריצות >< כשאתה רק [לא רק] מעריץ, זה אומר שאת שומע שירים שלהם ונהנה מהם, אתה יכול להסתכל גם בתמונות שלהם כל היום ולחשוב כמה שהם חתיכים, אתה נהנה מהמוזיקה שלהם ומהם בכללי ואתה מעריץ את הבנאדם/ את המוזיקה שהוא יוצר. כשאתה אובססיבי, אתה מדבר עליהם בערך כל כמה דקות ספורות, אתה מזכיר אותם לכל אדם שני, [ברצינות
] אתה מדבר עליהם כל היום ומשווה אותם לכל בנאדם שני או את המשפטים שלהם לכל משפט שיוצא למישהו מהפה.. בקיצור, יש הבדל דיי משמעותי בין אובססיבי להערצה ואם אתם שואלים אותי, אני על גבול האובססיבית [או אובססיבית] למקפליי כי אני לא יכולה לעבור יום בלי לשמוע שירים שלהם, אני יכוה להביט חמש דקות שלמות ויותר על תמונה שלהם והם באמת גורמים לי לחייך, אני כבר מתחילה לדבר איתם עם המון אנשים וכולם יודעים אני [ועלמה] אוהבת אותם מאד מאד מאד וכן, אני מפנטזת עליי ועליהם לפעמים וגם שזה לא חיתגשם, זה סתם נחמד D: אז אני לא חיודעת אם לקרוא לזה אובססיביות אבל באמת שאם לא הייתי מכירה את מקפליי אז 89% היה לי משעמם מוות בחיים .. חפרתי P: צ'או

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif

נממ.. לא יודעת אני חושבת שאני באמצע.. כי תכלס אני יודעת שהם לא יבואו ויציעו לי נישואים על הגג של עזריאליי..
אבל אני נהנית לשמור מלא מלא תמונות שלהם,ולקנות כל דבר שהם מופיעים בו.. אז זה משהו באמצע כזה.. ובנוגע למה שהיה למעלה.. אני חושבת שבנות שם ממש הגזימו.. גם קצת בבתגובות לאותה ילדה.. כאילו היא אוהבת אותו משהו פחד ורוצה להרוג את החברה שלה שיהיה לה בכיף.. אני בטוחה שלכולן היו תקופות שהן היו ממש אובססיביות לפייב שלהן..[ובצדק
] אבל בנות הכל צריך לקחת בפרופורציות!! כי בסה"כ הן להקה שאתן מעריצות,להקה מעולה.. אבל יש להם את החיים שלהם!! ואני לא חושבת שהם שואלים אף אחד עם מי לצאת,ואם דאגי רוצה חברה מכוערת שיהיה לו בכיף זה החיים ש-ל-ו-!! [למרות שאני עדיין מעדיפה שלא..[אבל הוא לא שואל אותי[
][XDD]]] טוב אז חפרתי.. וזהו זאת דעתי
לא לסקול אותי באבנים!

למעלה