הגיגים

--ארז טל ואסי עזר-- ../images/Emo121.gif

עושה רושם שארז טל מתעלל באסי... הוא קצת מתייחס אליו כמו "נו טוב, אתה כבר פה, אז תקשקש כמה שטויות ונצחק עליך קצת". נראה כאילו אסי ממש מעריץ את ארז וארז מתייחס אליו כמו אל תינוק קטן שבלית ברירה הצתוות אליו. לפעמים הוא לא מגיב להערות של אסי שמכוונות אליו ולפעמים הוא מגיב כאילו הוא יורד עליו. זה נחמד בכמות מסויימת, אבל לפעמים נראה שהוא עובר את הגבול. אסי באמת חמוד. הוא מנחה נהדר ואני אוהבת את השטויות הקטנות שלו.

Saladin

New member
סתם הערה על אסי.

אסי הוא סוג של ליאון בעיניי, עוד הומו שהוא הומו בגלל שהוא לא חושב שהוא יכול להיות מספיק גבר. שמת לב איך שהוא אמר שקרן נראית פצצה ביום של ההדחה? הוא שם לב לזה הרבה יותר מאשר ארז טל. חוץ מזה אני חושב שאסי חסר ביטחון אבל כן מעניין. מזכיר לי את ליאור שליין בקטע הזה, רק שליאור שליין פחות חסר ביטחון ויותר מעניין. השילוב בין אסי וארז טל הוא קצת מוזר ולדעתי אין ביניהם יותר מדי כימיה כרגע. אם היחסים ביניהם מתמצים בלצחוק על זה שאסי הוא האח הקטן וחסר הניסיון ובזה שארז טל יורד על אסי זה סימן שעדיין אין כימיה. בכלל, להגיע למצב שארז טל יורד על מישהו ולא שיורדים על ארז טל זה מצב מאוד קשה כשחושבים על זה. הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מצוות את שניהם לעונה הבאה עוד פעם.

איתי בל

New member
בגלל ששם לב שקרן דפקה הופעה אז הוא לא הומו?

מי הומו כי הוא חושב שהוא לא מספיק גבר... נראה לך שמישהו ימצוץ זין כי הוא לא מספיק גבר?

טלטוש

New member
השילוב המדהים שלהם התחיל בתכנית של אסי

"דבר עם הסוכן שלי" בערוץ ביפ. באחית התכניות אסי אירח את ארז, שעוד לפני שהתיישב התחיל במסכת ירידות על אסי. כל התכנית היתה קורעת מצחוק. ירידות הדדיות עד לרמה הנמוכה ביותר. כבר אז אפשר היה לראות את הכימיה בניהם. מישהו חכם מאוד כנראה ראה את זה וניסה להמשיך את זה. עבור ארז, אסי הוא סייד קיק חביב. עבור אסי, התכנית היא קרש קפיצה מעולה.

יNOT

New member
../images/Emo31.gif שילוב גרוע ביותר ../images/Emo3.gif

(שני השורות האחרונות שלך זה הדבר היחיד שאני מסכים איתו ) אני אמרתי כבר שנחוצה נוכחות נשית בתוכנית , ושהנוכחות של ארז שפולט שטויות ואח"כ פתאום "מעריץ את עינב" היא שקופה גם לקהל בבית.
הדבר הנכון היה לשים את אסי הזה עם עוד מגישה. כמובן שזה לא היה קורה בשום מצב, כי ארז הוא הדומיננטי . (מבחינת ניסיון עבר, מבחינת קשרים, ומבחינת מניות בערוץ
)

BeN ShaDe

New member
ואני חשבתי שרק אני ראיתי את זה. ../images/Emo3.gif

הייתה תוכנית מעולה. "מישהו היה צריך לבוא עם קצ'פרייז מהבית"...

Saladin

New member
סתם שאלה בקשר למיליון.

האם אני היחידי שנראה לו מוזר שהמנצח של תכנית שכל מהותה פרסום-אינסטנט גם יזכה במיליון שקל? כלומר, זה נראה לי מוזר במובן שהמנצח המאושר בוודאי בכל זאת יצטרך לסבול (רוב הסיכויים) אחרי התכנית לא רק משחיקה מהירה במעמד הסלב (שהרי מה הסיכוי שאחד מהאנשים האלה יהיה שחקן/זמר/דוגמגיש - ועל אחת כמה וכמה לא בובליל) אלא גם ובעיקר מקנאה ולשון הרע. נכון שמיליון שקל זה לא ברקיע השביעי כמו פעם אבל זה עדיין אי שם ברקיע - לכמה אנשים יש כבר מיליון שקל? והרי ישנם הזוכים בלוטו שתמיד מסתירים את פניהם בגלל הסיבה הזו. אז לא נראה לכם קצת מוזר החיבור הזה של פרסום והתעשרות, בשעה שהזוכה בעושר נוטה בד"כ לא לרצות לנפנף בעושר המושג באופן כזה? האם בתכניות האח הגדול במדינות אחרות גם כן מקבלים סכומים כאלה?

tg151

Well-known member
קליפ ההליכונים גרסת בריטניה

גם ב"האח הגדול בריטניה" עשו גרסא משלהם לקליפ ההליכונים בעונה ה-9 של התכנית. אז הנה הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=zh4d9Km0jq8&feature=related לדעתי רנין,קרן,לאון וצבר עשו את הקטע הרבה יותר טוב מהבריטים

tg151

Well-known member
הם היו ממש גרועים לעומת

לאון,קרן,צבר ורנין לדעתי. הבריטים התבלבלו הרבה מאד בקליפ. העונה ה-9 של האח הגדול בריטנינה הסתיימה ב-5 בספטמבר 2008 כלומר ביום ה-5 של האח הגדול ישראל

איתי בל

New member
האח הגדול עושה קופה

האמת שאיך שהם עשו בארץ את הקליפ... ראיתי את הביצוע כל הכבוד להם ב24 שעות...עשו ביצוע מצוין לאון עשה את זה מצוין צבר מאוד הפתיע אותי כל הכבוד לאיתי על יכולת המנהיגות וגם קרן ורנין עשו אחלה עבודה זה היה ממש כיף לצפות

למעלה