הדייט מהגיהנום 2

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo41.gifהדייט מהגיהנום 2../images/Emo41.gif

למה 2? כי כבר היה שרשור כזה לפני שנתיים בערך ביוזמת מיטל. (כן, זה מה שקורה שאני במוצ"ש בעבודה ואני מחטטת בטאגליינס משיעמום). למה אני פותחת אותו שוב? כי כל המגיבים שם לא כותבים היום בפורום.. לפחות לא כאלה שראיתי. אז הגיע הזמן להתרענן
לי אין ממש דייט שאני יכולה להגיד שממש ממש סבלתי.. אבל היה אחד שמרייר
ואין טעם לפרט פה חח היה אחד שהגיע מוזנח ברמה מסריחה:\ היה אחד שהתחיל לצעוק ולקלל אותי באוטו כי לא רציתי להתנשק איתו
היה אחד ששיקר לי כ"כ לגבי המראה שלו, שלא ידעתי איפה לקבור את עצמי, ובכל זאת ניסיתי להפיק את המיטב, ובסוף יצא שישבתי שעתיים וחצי ובהיתי בקיר.. כי הבנאדם היה פשוט בלתי ניתן לדיבוב!!! אני אנסה להזכר בעוד בהמשך, בינתיים , הבמה שלכם! תנו בראש!

שלי מלפני כמה חודשים ....

דייט שלא זרם טוב מהרגע הראשון... הבחורה אפילו התלבשה כאילו אנחנו הולכים לצבוע את הבית או משהו (לעומתי שהשקעתי).... קיצר לא היה לי ממש כוח כבר מההתחלה, ואז באמצע הכל היא קיבלה טלפון מהבוסית שלה שאמרה לה שהיא שכחה את הכספת בעבודה פתוחה או משהו אז הייתי צריך להסיע אותה לקניון שתסגור את הכספת... בזמן שהיא הייתה בקניון חבר שלי מהצוות שבכלל קבע עם אחותי אצלי בבית בלי קשר בכלל, התקשר ואמר שאחותי נרדמה והיא מעפנה ואין לו איך להיכנס, אז הלכתי עם הבחורה אלי הביתה ופתחנו לו, ואז כבר ישבנו שלושתנו על נרגילה... אני והוא דיברנו והיא הייתה מיותרת לחלוטין בכל העסק, ובסוף גם הייתי צריך להסיע אותה חזרה הביתה. קיצר , לא משהו... (ואני שונא שבחורות לא משקיעות בעצמן, ועוד לדייט ראשון)...

Paranoid Eyes

New member
יש יותר גרועים :)))

אני מקווה שלא עשית יותר מדי סיבובים מבחינת המרחקים. אגב, אם הייתי אתה, הייתי מחזירה אותה לבית שלה לפני שחזרת לבית לפתוח לחבר שלך את הדלת.

העניין הוא...

הבית שלי מטר מהקניון. הבית שלה רבע שעה לכל כיוון. לא היה מתאים שהוא יתייבש חצי שעה בחוץ. גם לא היה נעים לסיים את הדייט כל כך מהר.

Paranoid Eyes

New member
סתם שאלה..

אילו היית היא.. היית מרגיש ממך שאתה לא בקטע ? ז"א, היו שם מספיק רמזים מצידך?

לומר לך משהו?

כל פעם שיצאתי לדייט השקעתי בעצמי. אני לא חושבת שפעם הופעתי לדייט עם בגדים יומיומיים. אבל תמיד יצא לי שהבחור שהגיע אליי לפגישה, הגיע עם בגדים יומיומיים או מוזנח. מאוד פשוט. אני כבר חושבת לרדת מזה שצריך להשקיע בלבוש לדייט.

אז את צריכה לצאת איתי פעם ../images/Emo8.gif

סתאם, אבל אל תרדי מהקטע, יש עוד אבירים על סוס לבן שמשקיעים :)

../images/Emo6.gif

אני לא מחפשת אבירים. אני לא חיה בחלומות
אני חיה במציאות ואני סך הכול מחפשת בן זוג רציני ולא כזה ששותק ונותן מחמאות ומנסה לשלוח ידיים או רגליים ומחפש בסוף הדייט את הנשיקה. אני לא מאלה שזורמות ושונאת את המלה "זרימה".

פראיירית...

אני חי במציאות ובכל זאת מחפש נסיכה. ואת לא 'זורמת' כי לפי מה שאת אומרת, את יוצאת עם טרולים (בהתנהגות, לא בהכרח במראה).

פראיירית כי את מתפשרת כבר מההתחלה...

תראי את המשפט שלך "סך הכל מחפשת בן זוג נורמלי.." ... מי שמכוון לסך הכל, מקבל סך הכל, לא יותר... תכווני גבוה!
>
>
בהצלחה !

.....................................

או שלא הבנתי את הרצונות שלך נכון, או שאת לא תביני בזמן הקרוב לאן אני חותר, אז אין טעם להסביר מעבר...

תבין אני לא מחפשת "סתם מישהו" שיהיה איתי

אלא להפך. אני מחפשת בן זוג שיהיה לי טוב איתו, שנוכל ביחד לצמוח. לא שיהיה משעמם. וכמובן לקשר רציני.

דווקא ההבנה שלי היא (ובלי להעליב חס ושלום)...

שכשמגיעים לגילך כבר מתפשרים על מה שיש ולא בררנים יותר מדי... לא ? אמא לא לוחצת לחתונה?

למעלה