טוב, גם אני!!!
הם אבל לא נוראיים כמו חלק מהסיפורים שקראתי פה.. אבל מספיק איכסים. אחד היה בלינדייט שידיד שלי סידר לי את חברו הטוב, ואמר כמה שהוא רנאה טוב ונשמה טובה וכו... הבחור בא לקחת אותי- ציפלוך! ישבנו כל הערב והדבר היחיד שהציל אותי היה הלונג איילנד...דוקא היה כיף בסוף אבל ברור שזה לא המשיך לשום מקום. היה בחור אחד, פסיכי. ניגנתי איתו בלהקה שלו והוא ישר מצא חן בעיניי. הבחור פסיכופת, לפעמים יש דברים שהם בלתי נשלטים. לקח המון זמן, אבל בסוף מסתבר שגם הוא מעוניין, רק שאני כבר לא הייתי. הבחור התנפל עליי כאילו אני אוכל. אחר כך הוא הבין שהוא צריך להיות רציני איתי כי לא נתתי לכלום לקרות כל הזמן עצרתי אותו. אז באחת הפעמים שהייתי בתל אביב קבענו להיפגש וללכת לשבת איפשהו כמו בני אדם. הוא רצה להראות לי את הצד הטוב שלו ושנדבר וכו... ואז הוא התחיל ליילל שהוא חייב להתקלח ושאני אבוא אליו קודם. כמובן שבסוף הוא רצה שאני אשאר ופשוט הרים אותי ושם אותי על המיטה שלו, אני כל שניייה הפסקתי אותו וברור תמימותי התקשיתי להאמין שזה באמת קורה (לכן לא הלכתי מייד) אני אמרתי שאני רוצה שנדבר, הוא אמר שאחרי שנשכב השיחה תהייה הרבה יותר פתוחה. בסופו של דבר הוא אמר שאם זה לא הולך לקרות בנינו אני יכולה ללכת, ובאמת הלכתי. הוא לא ממש נתן לי, אבל הלכתי. אפשר חלומר בעצם שלשלב הדייט לא הגענו כל כך. והיה בחור שאסף רותי מהבית, הכל יה טוב ויפה, וכשחנינו על יד הפאב הוא ניסה לנשק אותי, אני נרתעתי, ואמרתי לו שאנחנו עוד לא מכירים, הוא כנראה התבאס, והחליט לשנות תכניות, ללכת להפגש עם החברים שלו ולהציג אותי"כידידה הכיפית" שלו... ישר התעצבנתי, אבל לא ממש עזר לי, כל הערב סבלתי ובסוף הכרחתי אותו ללכת משם. לפני שנגמר הערב הייתי ממש צריכה לשירותים אז עצרנו בבית שלו וכמובן שהוא ממש רצה...לא הבין איך יכול להיות שאני לא. קיצור....לא יודעת אם לקרא לזה דייטים בכלל