הדייט מהגיהנום 2

Paranoid Eyes

New member
את מודעת לזה,

שהערב בדייט השני יכל להגמר אחרת. ואני מדברת על הסנריו הרע של העניין.

טוב, גם אני!!!

הם אבל לא נוראיים כמו חלק מהסיפורים שקראתי פה.. אבל מספיק איכסים. אחד היה בלינדייט שידיד שלי סידר לי את חברו הטוב, ואמר כמה שהוא רנאה טוב ונשמה טובה וכו... הבחור בא לקחת אותי- ציפלוך! ישבנו כל הערב והדבר היחיד שהציל אותי היה הלונג איילנד...דוקא היה כיף בסוף אבל ברור שזה לא המשיך לשום מקום. היה בחור אחד, פסיכי. ניגנתי איתו בלהקה שלו והוא ישר מצא חן בעיניי. הבחור פסיכופת, לפעמים יש דברים שהם בלתי נשלטים. לקח המון זמן, אבל בסוף מסתבר שגם הוא מעוניין, רק שאני כבר לא הייתי. הבחור התנפל עליי כאילו אני אוכל. אחר כך הוא הבין שהוא צריך להיות רציני איתי כי לא נתתי לכלום לקרות כל הזמן עצרתי אותו. אז באחת הפעמים שהייתי בתל אביב קבענו להיפגש וללכת לשבת איפשהו כמו בני אדם. הוא רצה להראות לי את הצד הטוב שלו ושנדבר וכו... ואז הוא התחיל ליילל שהוא חייב להתקלח ושאני אבוא אליו קודם. כמובן שבסוף הוא רצה שאני אשאר ופשוט הרים אותי ושם אותי על המיטה שלו, אני כל שניייה הפסקתי אותו וברור תמימותי התקשיתי להאמין שזה באמת קורה (לכן לא הלכתי מייד) אני אמרתי שאני רוצה שנדבר, הוא אמר שאחרי שנשכב השיחה תהייה הרבה יותר פתוחה. בסופו של דבר הוא אמר שאם זה לא הולך לקרות בנינו אני יכולה ללכת, ובאמת הלכתי. הוא לא ממש נתן לי, אבל הלכתי. אפשר חלומר בעצם שלשלב הדייט לא הגענו כל כך. והיה בחור שאסף רותי מהבית, הכל יה טוב ויפה, וכשחנינו על יד הפאב הוא ניסה לנשק אותי, אני נרתעתי, ואמרתי לו שאנחנו עוד לא מכירים, הוא כנראה התבאס, והחליט לשנות תכניות, ללכת להפגש עם החברים שלו ולהציג אותי"כידידה הכיפית" שלו... ישר התעצבנתי, אבל לא ממש עזר לי, כל הערב סבלתי ובסוף הכרחתי אותו ללכת משם. לפני שנגמר הערב הייתי ממש צריכה לשירותים אז עצרנו בבית שלו וכמובן שהוא ממש רצה...לא הבין איך יכול להיות שאני לא. קיצור....לא יודעת אם לקרא לזה דייטים בכלל

לצאת עם קמצן זה נורא :| ../images/Emo221.gif

יצאנו לסרט [אני שילמתי על האוכל, הוא לא שילם ממש על שומדבר מלבד דברים שקשורים בו], כל 3 שניות נזכר לספר לי עד כמה יקר בקניון הזה, ושחבל שבאנו עכשיו ולא בזמן אחר- שבו אפשר לשלם פחות אבל עזבו ת'כסף, הוא לא הפסיק לדבר על כמה שההורים שלו מוצלחים, שיש לו אבא עורך דין ואמא מורה[נשמע כמו השיר של שייגעצ...
], כמה הוא בנאדם חכם בעל ידע חיים מטורף, ושהוא מתכנן לעשות הרבה כסף בעתיד גם אם הוא יצטרך להרוג :| לא סובלת את הקומבינציה של קמצנות ומחסור ניכר בצניעות
אבל היי, שאר הדייטים שלי היו טובים :)

photo freak

New member
לי יש 2 מנצחים ( בכמה שהיו גיהנומיים)!!!

שניהם היו דאבל דייט - בראשון הבחור ששידכו לי לא הפסיק לדבר על כמה כסף יש לו וכמה העבודה שלי חרא...אח"כ יצא שאני הייתי צריכה לשלם על גלידת הסאנדיי היקרה שהוא הזמין ( הוא התעקש כי הוא שילם על הבאולינג?! ) ולהוסיף על הכל הפנים שלו נראו כמו הירח מלאי מכתשים!!! בסוף הערב החוצפן עוד ניסה לנשק אותי ( אחרי שכל הערב הייתי צריכה להעיף את הידיים הנודדות שלו ) ואחרי שאמרתי לו שאין מצב שיקרה משהו ( הוא נשען על הדלת לנשק אותי אני התכופפתי כדי להתחמק ), הוא לקח את הטלפון שלי מחברה שלי בטוענה שאמרתי לה שהיא תיתן את הטלפון שלי ( אני לא מאמינה שהיא הייתה מספיק מפגרת כדי להאמין לזה)-כמובן שסיננתי לו את הצורה. והשני - היה עוד דאבל דייט עם אותה חברה ( כן כן אני לא לומדת). הבטיחה לי מישהו שבדיוק הטעם שלי- ממש לא! ( אני לא חושבת שהוא היה הטעם של מישהי ) . אח"כ חבר שלה התעקש לשמוע מוזיקה בקולי קולות ולפוצץ לי את האוזניים( הייתי ליד הרמקולים) ושאמרתי לו שזה מפריע לי הוא עשה את הדבר היחיד שערס יכול לעשות....הגביר אותה...( בשלב מסוים גם הייתה תחרות עם איזה ערס אחר מי משמיע מוזיקה יותר חזק!)...בסופו של דבר הלכנו ליפו לאיזה מקום של נרגילות...כמובן שעד אז אני והחבר התורן שלה הסתפקנו כבר להתכסח ( הדייט שלי היה שקט כל אותו הזמן...פסיבי משהו )ואמרתי לה שאני רוצה ללכת הבייתה...אז היא עשתה את הדבר היחיד שחברה טובה יכולה לעשות...נכנסה עם החבר ערס שלה למסעדה והשאירה אותי לעמוד לבד ברובע הערבי למשך חצי שעה עד שחברים אספו אותי ( עמדתי כמו מפגרת מחזיקה גז מדמיע שמלא ערסים בוחנים אותי)... נ.ב בשלב מסוים בדרך לשם איימתי לצאת מהאוטו...אז החבר שלה עצר את האוטו ואמר בבקשה והיא שתקה... מיותר לציין שאני כבר לא חברה שלה והפסקנו לדבר אחרי זה.... תכתירו אותי בתור הדייט הגרוע ביותר בעולם:)

לא היו לי הרבה כאלה אבל היא אחד נוראי

אני באה נפגשת איתו והוא כל הזמן מדבר ומדבר ולא נותן לי לדבר... אחר כך הוא שותק ואז אני קולטת אותו מתחיל להתסכלת על כל מיני בחורות וזה... ובכלל היה זבל... אבל בדרך כלל הכי נורא זה כבזה דייט משעמם רצח או משהו כזה

אם כבר פתחתם את הנושא...

הדייט הכי גרוע שהיה לי אי פעם היה עם הידיד הכי טוב שלי.. היה ניסיון להפוך את הקשר ליותר מידידים אבל ללא הצלחה. הלכנו לאכול סיני באיזור ובאמצע הארוחה הוא ניסה לקחת עם המזלג את הנודלס ופשוט העיף לי הכל על הפרצוף. לא נעים. מה אני אומר.. אנחנו לא ידידים כ"כ טובים היום..חתיכת פאדיחה

Paranoid Eyes

New member
חחחח

אולי זאת פאדיחה, אבל אז מה.. היה לי פעם דייט ראשון שזרם טוב.. ומשום מה לא יודעת איך.. אבל הבחור שפך עליי את כל הקפה שלו. חחח מה, ישבתי שעה לצחוק עליו.. נו. אז נשפך.. אפשר לחשוב.

לא הייתי בדייט כבר שנתיים

אז אין לי סיפורים. הכמעט פאדיחה שאני זוכר היא נהיגה כמו אישה מרוב התרגשות. אבל נראה לי שאני יותר קר רוח היום. בקצב הזה, אני לא אדע, אם אני לא אנסה.

חמדונה

New member
היה לי מישהו שקיבל התקף אפילפסיה

והיה צריך אשפוז, זה מספיק גהנום?

היה לי בחור...שבא עם חולצת סבא

בחיי. הוא בא עם חולצה של סבא שלו משנות הטרפהפוווו... ועם נעלי ספורט כאלה של פעם...בעוד אני הייתי לבושה באלגנטיות מוחלטת ונעימה למראה. והיתה לו הליכה כזו של גמלוני... והוא פשוט היה משעמם בטירוף...כל הדייט ישבתי ובהיתי בו..וחלמתי על דברים אחרים בעוד אני מהנהנת... ואם כל זה לא מספיק - באמצע הדייט - פתאום משום מקום הגיעו 8 חברים שלו מהשכבה/כיתה/שכונה/בית ספר !!!!! הוא היה מאוד מופתע..זה באמת היה נראה כמו מקריות..והוא פשוט לא ידע איך להציג אותי... כל המצב היה מאוד מאוד מביך וביקשתי שנלך. לפני שהוא הוריד אותי בבית הוא שאל..."אני יכול לנשק אותך?" אז עניתי.."לא, אני לא מאלה שמנשקות בדייט ראשון" חח :) וזהו. מאותו יום דממה. וטוב שכך.

meitalak1

New member
שלי במקום הראשון

יצאתי לפגישה עיוורת ביום הולדתי(הזוי) הבחור היה חמוד מינוס, והחליט שליום הולדתי (עדיין לא הוצאתי רישיון אז...)הוא יתן לי לנהוג. ובאמת נתן לי , אך עשה את טעות חייו כי נכנסתי לו בשתי מכוניות מאחורה (אחת מהן מרצדס חדשה לבנה) , אה ו...דקה לפני הוא סיפר שמחר הוא מוכר את הרכב אז אין לו טסט וביטוח. בקיצור אחרי התאונה באו אנשים וומשטרה וכמובן שהוא אמר שהוא נהג...אני ברחתי משם הביתה , לצערי הוא בא לקחת אותי מהבית וכך ידע היכן אני גרה , הוריו באו להוריי למחרת והוריי התחלקו עימו בהוצאות ,זה דייט מהגיהנום .

דייט מגעיל, תרתי משמע.

זה אמנם לא היה בליינד דייט, כי זה היה דייט שני, והבחור נראה טוב. אבל ויש אבל גדול.... אתם במתח, נכון?! הוא חיטט באף בדייט השני... לא משקרת, זה דוחה, וכמעט הקאתי. יום נעים ונטול דייטים:)

טוב אני כבר פעם ספרתי על דייטים

גרועים שהיו לי אבל אני אספר שוב: היה לי דייט אחד עם בחור שלדעתי בתמונה היה נראה יותר טוב ובמציאות היה נחמד מינוס, ישבנו בפאב הכל זרם, היה דיבור טוב, הוא שילם וממש נחמד. לאחר מכן החלטנו להמשיך את הערב, הוא קנה שתייה והלכנו לים- לא שאני תמימה או משהו אבל לא רציתי לעשות איתו יותר מדי אלא סתם לשתות איתו בכייף ואולי להתנשק טיפה ולא תכננתי ליותר מזה. כשהבחור ניסה יותר מזה ועצרתי אותו פתאום הוא התחיל להשתגע ואמר שאני משחקת משחקים והתחיל לקלל אותי - מפה ממש נבהלתי הייתי בטוחה שיאנוס אותי או משהו אבל השתדלתי להראות רגועה, הוא לקח אותי הביתה ויום למחרת שלח הודעה שהוא מצטער והוא פשוט התחרפן כי הרגיש ש"אני משחקת משחקים" ושיהיו לי חיים טובים, לא עניתי ופה זה נגמר. הדייט השני שכבר ספרתי עליו היה בחור קמצן נורא, אני אפילו מתבאסת להיזכר בזה אז אני אספר בקצרה
ישבנו בפאב הזמנו שתיה ואז כשרציתי להזמין עוד שתיה (דייט ראשון כן?) הוא אמר : את יודעת שאם את רוצה להזמין עוד שתיה תצטרכי לעזור לי בחשבון. ואני כזה :-O הייתי בשוק...מפה לשם התפתח ויכוחון שבסופו של דבר שמתי תכ"א שלי כי יש לי אגו בקטעים האלה
אבל...(כן כן יש המשך) מכיון שהמלצרית לא באה הוא הלך לשם לשלם וגיהץ לי בכ"א הרבה יותר ממה שהייתי צריכה לשלם !!! ממש בלי בושה.. וכן כן למדתי תלקח לא לתת את הכ"א שלי למישהו שאני לא מכירה

טוב אצלי..

לא היו כאלה נוראים... היה אחד שיצאתי עם איזה קופיפה ואין לי מושג איך הסכמתי... כנראה בגלל הגוף שלה... בכל אופן כשהיא ניסתה לנשק אותי ניגעלתי והזזתי את הראש.. כל מקרה מאז אני משתדל לצאת עם בחורות שנראות טוב ומעלה...

למעלה