הדייט מהגיהנום 2

danacohen1991

New member
לא הייתי מכנה את זה "מהגיהנום"

אבל היו הרבה דייטים לא ככ מוצלחים היה אחד בליינד-דייט היה נמוך ממני אחד עם ריח רע אחד שאיחר והייתי צריכה לחכות לו... לא נעים היו פעמים אפילו שאני הייתי זאת שהרסתי את הדייט כי הייתי ככ לחוצה שפלטתי שטויות

Mar1Zipan

New member
אז ככה../images/Emo9.gif

באמת בקטנה: מישהי שבעקבות מפגש מקרי שלחה חבר טוב לקחת את מספר הטלפון שלי...זכרתי שהיא הייתה חמודה אבל לא יותר, אז למה לא? הדייט עצמו היה די משעמם, אבל מה שהיה נוראי זה האופן שבו היא התנפלה עלי כשסיימנו את הדייט, ונישקה אותי כאילו היינו בשני דייטים שונים לחלוטין. הרחקתי אותה בעדינות ואמרתי שאני פשוט חייב לעוף, אבל הסתבר אח"כ שהבחורה לא הבינה יותר מדי עניין כי היא גם התקשרה יום אחרי והייתי צריך להסביר לה למה זה לא ילך בינינו (לא להגיד, להסביר!!! היו שם כמה שאלות מאוד מביכות!!!) אה, ואיך אפשר לשכוח את הבחורה היחידה שהסכמתי לבלינד-דייט איתה, פשוט כי התיאורים היו כ"כ מדהימים - שלא יכולתי לסרב...אני רק אגיד שהתיאורים היו כ"כ רחוקים מהמציאות שזו הייתה הפעם היחידה בחיי ששקלתי לברוח עם האוטו כשראיתי מי עומדת להיכנס אליו... ויש עוד כמה, אבל זה כבר באמת עובר את גבול הטעם הטוב (איך אתה יכול לדעת שהבחורה החמודה שהזמנת לדייט היא יצור מפוחד וחסר ביטחון שכל מילה שלך תשלח את הדייט למחוזות ה"אני מרגישה שאת מזלזל במה שאני אומרת ועושה")...

Mar1Zipan

New member
זה בסדר, היום, לשמחתי, אני

עם אהבת חיי... וזה היה שווה הכל

שלום הגעתי מעמוד הפורומים

אני אנסה לשתף מ"חוכמתי" לפני כמה שנים חברה של אמא שלי רצתה לשדך לי בן של מכר שלה, שהוא בן גילי וגם עובד במחשבים (אני מהנדסת תוכנה) רק אמרו לי שהוא קצת יותר נמוך ממני, טוב הוא התקשר ודיברנו בטלפון הוא שאל מה הגובה שלי ואמרתי 1.73 מ' והוא אמר: אוי, זה יותר ממה שבטי אמרה טוב, כבר לא נעים קבענו להיפגש באיזה ערב, אחרי ארוחה שהייתי לי עם חברים הוא בא לאסוף אותי מאותו חבר, יצא מהאוטו וחשכו עיניי, קצת יותר נמוך ממני? נראה כמו אחי הקטן לפני הבר מצווה טוב הלכנו לבית קפה קרוב, עובד במחשבים? מוכר ציוד מחשבים המסקנה היתה: לא לצאת לבליינד דייט עם מישהו שגם עובד במחשבים אלא אם כן המשדך גם "עובד במחשבים"

אקסיומה

New member
נראה לי שכבר רשמתי את זה כאן...

אבל אם לא, אז היו לי שני דייטים לא הכי נחמדים... בדייט הראשון יצאתי עם בחור אחד שהתעקש להגיע לפגוש אותי ליד הבניין שבו גרתי. מכיוון שבאותו לילה ירד גשם נוראי בחוץ, שאלתי אותו אם הוא מגיע עם רכב. הוא ענה שכן. מאוחר יותר התברר לי שה"רכב" הוא בעצם אופניים. הוא רצה אפילו להכניס אותם לדירה שלי עד שנחזור מהדייט. לא הסכמתי. גם כ יזה היה נותן לו תירוץ לעלות אלי הביתה, וגם כי לא רציתי שכל הדירה תתלכלך בבוץ. בקיצור, הוא קשר אותם מחוץ לבניין, לקחתי מטריה, וצעדנו לעבר פאב קרוב. השיחה איתו לא זרמה. רוב הזמן הוא סיפר לי על מחשבים והייטק, או פשוט שתק. הרגשתי שזה לא זה, אבל ניסיתי בכ לזאת להיות נחמדה ולסיים את הערב יפה. בכל מקרה, כשהוא ליווה אותי בחזרה, הגענו למקום בו הוא קשר את האופניים וראינו שמישהו גנב לו את אחד הגלגלים ועיקם את האופניים... הוא התחיל לבכות ולקח את זה ממש קשה, ואני חשבתי לעצמי 'ג'יזס... תשתלט על עצמך. אתה לא ילד קטן...' בכל מקרה, שאלתי אותו אם אני יכולה לעזור במשהו, והוא אמר "אני לא יודע איך אני אחזור ככה הביתה..." ורמז לזה שהוא רוצה בעצם להישאר לישון אצלי בלילה. לא איבדתי את העשתונות ואמרתי שאני מוכנה לעזור לו ושנעלה אלי להזמין לו מונית. הוא סירב, לקח את האופניים והסתלק. למחרת הוא כתב לי הודעה במסנג'ר. לא הייתי ליד המחשב באות ורגע, כך שלא יכלתי לענות לו. הוא פירש את חוסר התגובה כנסייון התחמקות וכתב לי "את הבן אדם הכי סוציומטי ורקוב שהכרתי בחיים שלי". זהו, יותר לא שמעתי ממנו, וטוב שכך. בדייט אחר, הבחור שיצאתי איתו החליט מראש שהולכים לבית קפה שקרוב לבית שלו, "כי זה מקום נחמד". סיכמנו מראש שאין מצב שאני מגיעה בדייט ראשון לבית של הבחור... בכל מקרה, העברנו ערב נחמד, אבל רוב הזמן הוא בהה במחשוף שלי (לבשתי חולצת V), ואמר לי כמה פעמים שאני נראית טוב. הבנתי שזה לא זה, ושהבחור יצא איתי רק בגלל המראה שלי. בכל מקרה, כשיצאנו משם, אמרתי לו שכבר מאוחר ואולי כדאי שהוא יחזיר אותי הביתה. הוא אמר שהוא דווקא לא רוצה שהערב יסתיים כ"כ מהר והחליט (בלי לשאול אותי) שנעלה אליו לשתות משהו, ואז הוא יחזיר אותי. "רק לשתות", הוא הבטיח. "לא יקרה כלום..." היססתי. זו לא היתה בכלל התוכנית, לעלות אליו לדירה, אבל חשבתי לעצמי שאם הוא ינסה לעשות משהו לא במקום, אני מיד אקום ואלך. בקיצור, הבחור הוריד חולצה, התיישב על המיטה ורמז לי לבוא לשבת לידו... אמרתי לו שלא זה מה שרציתי שיקרה ושאני מעדיפה ללכת. הוא התחיל לצעוק עלי(!!!) ואמר שאני רק מחפשת תירוצים להסתלק... מיותר לציין שיותר לא חשבתי לפגוש אותו...

ובכלל...

אם היו באים לאסוף אותי עם האופנים...חהחהחהח
גם הבחור עם הבלי חולצה על המיטה נשמע משהו משהו הבעייה היא שאצלי לפחות..כל החרא הזה...זה בטוח נגמר..

אקסיומה

New member
וזה עוד כלום... ../images/Emo6.gif

היו כמה יותר משעשעים... אבל אני אחסוך את זה ממכם...

אקסיומה

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אז הנה עוד סיפור של דייט אחד ממש הזוי שהיה לי פעם. עבדתי פעם באיזו חנות בעזריאלי, ובוקר אחד קמתי ממש באיחור לעבודה ונאלצתי לקחת מונית. בקיצור, כל הדרך הנהג מונית הזה התחיל איתי ושאל אותי שאלות, והחלטתי שלא לפסול אותו ישר (למרות שאני ממש לא מחלקת לנהגי מוניות את המס' פלאפון שלי...) בקיצור, כבר באותו ערב הוא התקשר, וקבענו שניפגש מאוחר יותר, ושהוא יגיע אלי ונראה לאן הולכים... הוא התייצב אצלי קצת אחרי שנחתתי בחזרה בדירה, כולו מתלהב ומלא אנרגיות. משהו אצלו עיצבן אותי. אני לא בטוחה מה. ישבנו אצלי קצת. הצעתי לו לשתות, ודיברנו קצת. התברר לי שהדת תופסת מקום מרכזי וחשוב בחיים שלו, ושהוא כולו בענייני קבלה ומצוות, מה שלא מסתדר לי בכלל, בתור אחת שבקושי מקבלת את השמועה שיש אלוהים, חוגגת עם חמץ בפסח ונוסעת בכיפור... הוא התקרב והתחיל ללטף לי את היד, אז נרתעתי וביקשתי שיפסיק. הבנתי שהוא חי בסרט ברגע שהו אשאל מה דעתי על חתונה ברבנות ומתי אנחנו יורדים לאילת ביחד... ממה שהבנתי, אם זה היה תלוי בו, בסוף השבוע ההוא, מבחינתו, הוא כבר היה מארגן דיג`יי, אולם ודג נסיכת הנילוס, והיתה חאפלה... הוא הרתיע אותי, הוא הלחיץ אותי, הוא עיצבן אותי, ורציתי שהוא כבר ילך. הוא התלהב משום מה מהמיטה הזוגית שלי, והזמין את עצמו להירדם עליה לאיזו שעה(!) כלומר, אני הולכת שניה למטבח להניח את הכוסות בכיור, אני חוזרת והבן אדם כבר נוחר... הוא פשוט חלץ נעליים ונשכב עליה. שמתי לב שכל הגרביים שלו מלאות חורים, מה שעוד יותר גרם לי להירתע ממנו. התברר לי שהוא לא צחק ובאמת החליט ללכת לישון, אז אחרי כמה דקות, החלטתי בכוונה לעשות רעש כדי להעיר אותו. הוא לא התעורר. לא מהווליום של המערכת, לא מהרעש של הכלים במטבח, לא מזה שתופפתי עם העקבים בעצבנות על הרצפה!!! כלום! הייתי בהלם... חשבתי שהוא איבד את ההכרה או משהו. בסופו של דבר הבנתי שאני אצטרך לנער אותו ולהעיר אותו בעצמי. דיברתי אליו בקול ואמרתי שאני מצטערת שאני רעה, אבל כבר מאוחר ואני ממש צריכה שהוא ילך כי אני רוצה לישון. הוא חייך ואמר שחבל שלא אמרתי קודם. ולפני שהוא יצא, הוא שאל מה אני חושבת עליו... אמרתי שעוד מוקדם לומר. זוועה. מה לעזאזל חשבתי לעצמי?! כמובן שאחרי שהוא התקשר שוב, נתתי לידיד טוב שלי לענות בתור "החבר שלי", וככה נפטרתי ממנו לתמיד... ועל עוד דייט ממש ממש מ-מ-ש מוזר שהיה לי תוכלי לקרוא כאן, אם זה מעניין אותך... (זה פשוט ארוך מדי מכדי להעתיק את זה לפורום...)

הממממ... לא יודע מה לומר אפילו...

רק... למה לא ברחת ישר כשהוא הלך לשירותים או היית אומרת לו שאת צריכה שניה להתקשר והולכת רגע לכניסה עושה טלפון מזמינה טקסי ועפה משםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם............................................................................. כאילו... זה נשמע כאילו יש כל כך הרבה דפוקים בתל אביב או שזה סוג מסוים שנמשך אלייך....

שטויות.. אני בטוח ש..

אם תחשבי רגע תגלי שהיו גם בחורים נורמלים שמצאו בך עניין... פשוט את צריכה להיות יותר סלקטיבית בבחירות שלך זה הכל.. ובגלל שאת לבד לא לצאת צ'אנס לכל מיני דפוקים...

L y c a n

New member
זו הבעיה שלכם../images/Emo45.gif

"רמז לזה" "הבנתי מזה" ואולי הוא לא רמז כלום ובאמת רצה להשאיר את האופניים בדירה שלך.. זה מעצבן..

אקסיומה

New member
לא הבנת כלום...

זה היה ברור שהוא באמת רצה להשאיר את האופניים בדירה שלי... אב ללא הסכמתי כי לא רציתי שהוא יעלה אלי הביתה, וגם לא ממש התחשק לי שיהיו לי פסים של בוץ וגשם על הרצפה. אח"כ, כשהוא הבין שפירקו לו את האופניים ושאלתי אם אני יכולה לעזור במשהו (והצעתי להזמין לו מונית הביתה על חשבוני...) הוא רמז שהוא היה מעדיף להישאר אצלי, וזה היה רמז די עבה, כך שקשה לומר שהוא לא התכוון לזה... "מה, איך אני אחזור עכשיו הביתה? כבר ממש מאוחר... אם לא היית מתנגדת, הייתי נשאר..."

L y c a n

New member
טוב

את האופניים היית יכולה להשאיר הביתה.. אבל להתחנן להשאר לישון באמת די מפגר, מודה. ממש מאוחר חח

למעלה