נראה לי שכבר רשמתי את זה כאן...
אבל אם לא, אז היו לי שני דייטים לא הכי נחמדים... בדייט הראשון יצאתי עם בחור אחד שהתעקש להגיע לפגוש אותי ליד הבניין שבו גרתי. מכיוון שבאותו לילה ירד גשם נוראי בחוץ, שאלתי אותו אם הוא מגיע עם רכב. הוא ענה שכן. מאוחר יותר התברר לי שה"רכב" הוא בעצם אופניים. הוא רצה אפילו להכניס אותם לדירה שלי עד שנחזור מהדייט. לא הסכמתי. גם כ יזה היה נותן לו תירוץ לעלות אלי הביתה, וגם כי לא רציתי שכל הדירה תתלכלך בבוץ. בקיצור, הוא קשר אותם מחוץ לבניין, לקחתי מטריה, וצעדנו לעבר פאב קרוב. השיחה איתו לא זרמה. רוב הזמן הוא סיפר לי על מחשבים והייטק, או פשוט שתק. הרגשתי שזה לא זה, אבל ניסיתי בכ לזאת להיות נחמדה ולסיים את הערב יפה. בכל מקרה, כשהוא ליווה אותי בחזרה, הגענו למקום בו הוא קשר את האופניים וראינו שמישהו גנב לו את אחד הגלגלים ועיקם את האופניים... הוא התחיל לבכות ולקח את זה ממש קשה, ואני חשבתי לעצמי 'ג'יזס... תשתלט על עצמך. אתה לא ילד קטן...' בכל מקרה, שאלתי אותו אם אני יכולה לעזור במשהו, והוא אמר "אני לא יודע איך אני אחזור ככה הביתה..." ורמז לזה שהוא רוצה בעצם להישאר לישון אצלי בלילה. לא איבדתי את העשתונות ואמרתי שאני מוכנה לעזור לו ושנעלה אלי להזמין לו מונית. הוא סירב, לקח את האופניים והסתלק. למחרת הוא כתב לי הודעה במסנג'ר. לא הייתי ליד המחשב באות ורגע, כך שלא יכלתי לענות לו. הוא פירש את חוסר התגובה כנסייון התחמקות וכתב לי "את הבן אדם הכי סוציומטי ורקוב שהכרתי בחיים שלי". זהו, יותר לא שמעתי ממנו, וטוב שכך. בדייט אחר, הבחור שיצאתי איתו החליט מראש שהולכים לבית קפה שקרוב לבית שלו, "כי זה מקום נחמד". סיכמנו מראש שאין מצב שאני מגיעה בדייט ראשון לבית של הבחור... בכל מקרה, העברנו ערב נחמד, אבל רוב הזמן הוא בהה במחשוף שלי (לבשתי חולצת V), ואמר לי כמה פעמים שאני נראית טוב. הבנתי שזה לא זה, ושהבחור יצא איתי רק בגלל המראה שלי. בכל מקרה, כשיצאנו משם, אמרתי לו שכבר מאוחר ואולי כדאי שהוא יחזיר אותי הביתה. הוא אמר שהוא דווקא לא רוצה שהערב יסתיים כ"כ מהר והחליט (בלי לשאול אותי) שנעלה אליו לשתות משהו, ואז הוא יחזיר אותי. "רק לשתות", הוא הבטיח. "לא יקרה כלום..." היססתי. זו לא היתה בכלל התוכנית, לעלות אליו לדירה, אבל חשבתי לעצמי שאם הוא ינסה לעשות משהו לא במקום, אני מיד אקום ואלך. בקיצור, הבחור הוריד חולצה, התיישב על המיטה ורמז לי לבוא לשבת לידו... אמרתי לו שלא זה מה שרציתי שיקרה ושאני מעדיפה ללכת. הוא התחיל לצעוק עלי(!!!) ואמר שאני רק מחפשת תירוצים להסתלק... מיותר לציין שיותר לא חשבתי לפגוש אותו...