הדייט מהגיהנום 2

סליחה שאני חופר כן, אבל אבא שלי פעם אמר לי,

תעשה מה שאתה רוצה עד גיל 26, אבל בגיל 26 תתחתן כי אחרת תשאר עם כל הבררה (לא ציטוט מדוייק אבל משהו כזה)... ברור לי שהמצב לא כך באמת, אבל יש בזה קצת אמת לדעתי, מה שגורם ללחץ להתפשר על קשר שהוא סביר וסבבה, כדי לא להיאשר אחר כך עם ה'בררה'...

הממ

ברור שיש דברים שמתפשרים בגיל הזה מאשר שהייתי בגילך. מבינים שלא צריך להימשך רק על פי המראה ולהיות עם בנאדם רק בגלל שטוב לך, אלא מופיעות דרישות אחרות. האם הבן אדם הזה מתאים לי לעתיד הרחוק או לא. בוחנים יותר התנהגות של בן אדם כלפי עצמו, חברים, הורים וסביבה. זה אחרת לגמרי. אני לא רוצה להיות עם מישהו רק כדי לדעת שיש לי מישהו אלא מעבר לזה.

Paranoid Eyes

New member
מה הקשר..

"דייט מהגיהינום" זה סתם ביטוי.. חוצמזה.. כשהבנאדם מקלל ומשתולל באוטו כי לא הסכמתי לנשק אותו, התחלתי לפחד שהוא יאנוס או ירצח אותי.. אז זה לא רק עניין של "אנשים טיפשים".. :\

ChilD SouL

New member
יש לי אחד ויחיד.

זה היה הבליינדייט הראשון שלי אפשר לומר. סבתא של אישתו של אחי מכירה את דודה שלו ומפה לשם החליטו לשדך בנינו. לא ידעתי עליו כלום חוץ מזה שאמרו לי שהוא גבוה ואת השם שלו. התקשר אליי בחור בצהריים, דיברנו קצת וקבענו להפגש עוד באותו היום בערב. איך שראיתי אותו - חשכו עיניי [וזה לא שאני מלכת היופי אבל...]. לא כ-זה גבוה, שחיף ברמות מטורפות ומה שהכי זיעזע אותי זה שהשיניים שלו היו כמו השיניים ששמים בהאלווין. תוך כדי שיחה התברר כי הוא בן 29, לא סיים בית ספר, לא מתכנן ללמוד ואין לו שום שאיפה בחיים ואין לו אפילו עבודה קבוע
כל 10 דקות בערך התקשרו אליו לנייד ולבסוף פשוט נשבר לי [וזה היה גם תירוץ טוב] ואמרתי לו שאני אתן לו להתפנות לעיסוקיו ושנפרד פה. כאן זה נגמר.
מאז, הדייטים שהיו לי - היו פשוט נהדרים אחד אחד. כנראה הייתי צריכה לדעת מה זה דייט גרוע בשביל להעריך דברים.

Paranoid Eyes

New member
תגידי תודה

שהוא לא רייר עליך.. ואני מתכוונת לדוגמא.. לקח את ידך , נתן לה נשיקה והשאיר עליה שובל של רוק. זה רייר!

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

משום מה, כשסיפרת את זה... נזכרתי בחילזונות ועל השביל הרטוב שהם משאירים כשהם זזים. תודה לך על הכמה דק' של שעשוע.

למעלה