אומרים שאתה יכול לשים לה כרית על הראש, או שמיכה. או לעשות את זה בדוגי סטייל או לשים מסיכות על הפנים, "כי זה מגניב". או להסתיר לה את הפנים עם הידיים. או כל דבר אחר. תלוי מה מצב הגוף.
ברור לך שאם היית נמשך לקופיפה הזאת.. אפילו שהיא קופיפה היית מתנשק איתה. הרי משיכה פיזית לא קשורה רק למראה של הבנאדם... אבל למה טרחת לציין "בחורות שנראות טוב ומעלה"..לא חושבת שזה רלוונטי. סליחה, אתה נראה טוב ומעלה?
אבל אצלי נשיקה דורשת משיכה פיזית.. כאילו לפחות שהבחורה תיראה נורמלי.. קרה לי איזה פעם פעמיים שנדלקתי על מישהיא שהיה לה אופי כזה מושלם והיא לא הייתה מלכת יופי אלא סתם בחורה רגילה +... ובקשר לנראה טוב.. הממ הבחורות אומרות לי שכה.. זה נע בין חמוד לחתיך... והיו לי מספיק בחורות יפות.. בדגש על יפות...
ובמה מה שכתבת שונה ממה שאני כתבתי... אני פשוט לא הבנתי בשביל מה זה היה רלוונטי לציין " נראות טוב ומעלה" הרי מראה זה עניין של טעם. אולי התכוונת שאתה להבא לא תהיה עם מישהי שאתה לא נמשך אליה.
אני והדייט שהכרתי במסיבה ביישנים רצח לא יודעים לאן לנסוע וכל ניסיון לשבור את הקרח נכשל אחרי שעה של נסיעה טעיות בדרך וגוש קרח ענק ברכב הורדתי אותה בבית בלי נשיקה בלחי אפילו...אבל איך אומרים זה יקרה כשהכי פחות תצפה...אנחנו חברים כבר שנה וחודשיים חח
../images/Emo26.gifעכשיו תורי סוף סוף!!!!!../images/Emo36.gif
אני חייבת לספר לכם על דייט שפשוט הרס אותי! חברה שלי מהבסיס הכירה לי איזה ידיד של חברה שלה (היא לא ראתה אותו בחיים) דיברנו בטלפון השיחות זרמו יפה יצא לי גם לראות תמונה שלו והתלהבתי לחלוטין פנים יפות, עיניים מהממות, גוף שרירי, קצין בצנחנים ובחור לעניין החלטנו להיפגש יום לפני חברה שלי אמרה לי שלפי מה שהיא הבינה הוא בן 23 ולא רק שהוא בתול אלא גם שהוא אף פעם לא התנשק!!! אני כמובן סרבתי להאמין והחלטתי לבדוק את זה בעצמי... יצאנו לשבת באיזה פאב ואחרי 30 שניות כבר הבנתי למה הוא בתול בן 23!!!!!! אף אחד לא סיפר לי שהוא בעצם מטר ובמבה ושהוא עדיין חושב שהגיזרה הגבוהה בג'ינס זה פריט אופנתי! מעולם לא הייתה לו חברה, הוא בקושי יוצא מהבית ונראה לי שהבילוי המועדף עליו זה ערב של משחקי וידיאו עם חברים שלו! אני עוד איכשהו ניסיתי לפתח את השיחה וסיפרתי לו הרבה דברים על החיים שלי והוא מבחינתו הסיפור הכי מעניין שלו היה על זה שהוא צנח פעם.... אתה צנחן קיבינימאט!!!! מה נראה לך שאתה היחיד שצונח?!?!??!?!?!?!?!?!? בכל אופן אם כל זה לא מספיק הוא הסיע אותי הביתה וזרק אותי!!!! הוא אמר לי שאני בחורה מאוד נחמדה אבל אני יותר מדי "תוססת" בשבילו וזה מפריע לו שיש לי פירסינג בלשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא החליט שהוא שמרן מדיי בשבילי וזה פשוט לא יילך בינינו אז חבל על הזמן של שנינו.... אני לא מאמינה שהוא עוד חשב שאני אמשיך להיות איתו בקשר ושהוא צריך לזרוק אותי.. אבל מאותו יום חברות שלי לא מפסיקות לצחוק עליי שחנון זרק אותי