היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

mokasosex

New member
חחחח איך זה שיש דירוגים נמוכים

אבלך בכל זאת האלבום בציון הכולל שלך 100/100, חחחחחחחחח מתה עלייך
אה ואם את רוצה להתחיל לאהוב שירים שאדם כתב, תתחילי בaftermath

t r e c o o l

New member
חחחחחח באמת?? אופסס חח

אוי לא טוב..לוקחת בחזרה את מה אמרתי על aftermath.. למרות שהוא שיר נורא.. ולא הבאתי דירוגים נמוכים, הסיבה שזה בכל זאת 100/100 היא שהשירים הטובים, כ"כ טובים עד שהם העלו את הממוצע..

heart1soul

New member
אני גם מתה על BO SW ו FEVER!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ועל הכללללללללללללללללללללל אהבתי שנתת לאלבום 100 מתוך 100:)

InbarKiii

New member
סליפווקר ופיבר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ומידדדדדדדד מידדדדד לכי לשמוע שוב את SFW השיר הזה גאוני פשוט. אני לא מסכימה שלא תאהבי אותו חחחח

באמת לא אהבת את Aftermath ?!

הוא מדהים ! אחד האהובים עליי בכל אופן.... איך אפשר להישאר אדישה לקול שלו שם ?

ר ו ח ל י

New member
השירים נטחנים אצלי בקצב היסטרייייייייי

אהבתי הכל הכל הכל הכל!!!!! אפשר לראות את אדם בכל השירים וזה מעולה. הוא לא אכזב עם האלבום, בכל השירים הווקליות המגוונת והגדולה שלו באה לידי ביטוי. אני כ'כ שמחה ומרוצה
הטופ 3 שלי - Pick U Up If I Had You Soaked
אבל באמת אהבתיי הכל! אני צריכה להתרגל עוד רצת ל-Sure Fire Winners ו-Strut אבל חוץ מזה אלבום מדהים ומושלם!!! מתה לראות אותו מופיע את הכל בלייב!

heart1soul

New member
אני גםםםם למרות שאין לי זמן בגרוש:(

אז אני צריכה להתרכז במספר שירים מועט אני חייבת לומר שBROKEN OPEN זה השיר הכי יפה ששמעתי בחיים אולי אני מגזימה אבל הוא פשוט חדר אלי!!! הקול שלו בשיר הזה צלול כל כך זה מדהים בעיני

nini18

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך השיר הזה יעשה הסטוריה

וגם סליפ ווקר

nini18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לשתיכן מתה על השיר הזה והסולו גיטרה

OMFG מדהיםם מתה לראות את BB מבצע אותו על הבמההה

nini18

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי רק שעשיתי הפסקה כי עד שיגיע

הדיסק יש סיכוי שאני לא אוכל לשמוע יותר חחח

Musical Abuse

New member
i LOVE this fucking album!!!! ../images/Emo3.gif

אוחחח איזה אלבום!!! אני לא אתחיל לכתוב ביקורת על כל שיר ושיר, אני פשוט אוהבת את כולו לגמרי!!! השיר שהכי תפס אותי היה Soaked ואני כמובן מאוהבת לחלוטין בWhataya want from me..שכמו שאמרתי, הוא שיר השנה מבחינתי
אוחח איזו עבודת אמנות האלבום הזה, כל כך טוב! התעלה מעל ומעבר לכל הציפיות, אני מתה על החייזר המקסים הזה, הוא כזה טו-אובבבבבבבב

Musical Abuse

New member
אה וברור שסליפווקר פשוט מ-ד-ה-י-ם!

ובכלל כל האלבום הזה כל כך טוב שבא לי לבכות
וזהו, עכשיו אני אשתוק

heart1soul

New member
אוי מי גאד אני כל כך מכורה לIF I HAD YOU

עכשיוווווווווווו זה שיר כל כך מדליק ומקפיץ בעיני!!!! אני מתה על BB הוא עשה דברים כל כך שונים אחד משני אך כלכך מדהימים!! אני משתגת משמחה כאן משתגעת!!!!

למעלה