היית רוצה להיכנס עכשיו לבית האח הגדול?

u r a n i a

New member
אמממ... אז ככה:

הייתי מוכנה להיכנס לווילה רק ליום אחד, מתוך סקרנות. לא מסוגלת לתאר לעצמי מצב של הישארות בתוך מקום סגור כש-50 מצלמות משקיפות על כל צעד שלי.. עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי מתחבר ולמה? אני חושבת שעם לאון, רנין, שיפרה, אולי גם יוסי ואשר. כי אני אוהבת אנשים מצחיקים ו/או מעניינים. עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי פחות מתחבר ולמה? עם נעמה וערן. לא סובלת אנשים מגעילים צבועים ותככנים. במידה והיית נשאר עד השלב הנוכחי(שיש 14 מתמודדים) מי היו ה- 2 שהיית מעמיד להדחה בפעם הקרובה? כנ"ל - נעמה וערן.

orna662

New member
טוב אתם לא תאמינוווווווווווווו

אמנם עד עכשיו לא כתבתי בפורום ורק קראתי בו... כן, גם אני מכורה. בקיצור היום התקשרו אליי מקשת שעליתי בהגרלה של מי עדן ואני מוזמנת לאודישנים להיכנס לאח הגדול!!! אתם קולטים, יש סיכוי שאני אהיה שם כן בהתחלה חשבתי שעובדים עליי אבל הם היו רציניים לגמרי נתנו לי את הפרטים של האודישנים והכל. ויי אני לא מפסיקה להתרגש! מה אני אעשה? מה אני אלבש? לשחק את עצמי? מה לעשות???? יווו זה מטורף. בחיים לא חשבתי שאני באמת אעלה בהגרלה!!!

יNOT

New member
../images/Emo152.gif שקוף

הבחירה לכתוב פה בפורום ,נראה לי כבר פוסלת אותך, את בעצם באת לפה בשביל לשאול איך להתנהג ומה לעשות, זה לא מה הם מחפשים.

יניבל1

New member
אנחנו לא מקנאים

פשוט לא רוצים שהרמה של התוכנית תרד יותר ממה שהיא כבר...

יניבל1

New member
כמו שכתבתי בפורום אחר

נראה לי שכל ההגרלות האלה והאודישנים זה עבודה בעיניים בטח הם כבר חתמו על חוזה עם מישהו שנראה להם

ואני שוב ארשום

שהם כנראה היו צריכים סבב אודישנים שני. כי ממש לפני שהתוכנית התחילה הם עדיין לא היו סגורים על הקאסט ולא היו מרוצים ממנו וניסו לחפש אנשים אחרים אבל לא הייתה כנראה היענות טובה. אז התחילה התוכנית ונהיה באז ואנשים פתאום רוצים להכנס אז עושים את המבצע הזה.

orna662

New member
טוב הייתי בטוחה שאני אזכה פה לקצת יותר פרגון

אני באמת רוצה לשמוע מה אתם הייתם עושים אם היו מתקשרים אליכם לאודישנים... ולדעתי, כל אחד פה היה מוכן להיכנס לוילה הזו אפילו לקצת... לברוח קצת מהחיים וברור, שעכשיו אם יש סיכוי שאני איכנס לווילה אני יודעת לקראת מה אני הולכת לא כמו מתמודדים אחרים שם יוווווווו אני עדיין לא קולטת שבאמת יש סיכוי שאני איכנס לשם!

u r a n i a

New member
שיהיה לך בכיף ובהצלחה../images/Emo140.gif

אני חושבת שתמיד עדיף להיות מי שאתה בלי לשחק משחקים. שימי לב שמי שהכי מתחבבים שם הם החבר'ה האמיתיים שלא עושים פוזה. וכשעושים הצגה, אפשר להבחין בזה. אם זה יתאים להם, יקחו אותך. ואם לא - אז הרווחת חוויה נחמדה..

../images/Emo45.gif באמת בהצלחה.

שמתן לב שאנחנו לרוב מסכימות אחת עם השנייה? (שלושתנו)

למעלה