היית רוצה להיכנס עכשיו לבית האח הגדול?

מאחלת לך בהצלחה באודישנים

אם היית מגלה קצת גיל, עיסוק ועוד קצת פרטים.. הייתי יכולה לחשוב על כמה עיצות בכל מקרה, אני משערת שעוברים כמה מבדקים כדי לדעת אם לבנאדם יש יכולת להישאר במקום סגור מס' חודשים, להסתדר בקבוצה, וגם מראה חיצוני בואי נגיד, לא מכוער במיוחד (לפי המשתתפים שראיתי בריאליטי עד עכשיו) מבחינת התמודדות שלך: יש לבנאדם שבא מבחוץ ייתרון לדעתי, כי הוא הספיק להכיר קצת את הנפשות הפועלות, בניגוד למי שנמצא בפנים. אני הייתי נוהגת כפי שאני נוהגת עם כל קבוצה: מתחברים עם האנשים שיש איתם הכי קליק הכי טוב (כמובן כבדיהו וחשדיהו) ועם השאר יוצרים קשר מרוחק יותר ע"פ האסטרטגיה.

קפרי

New member
הצעתי לבן שלי שלמד קולנוע בלוס אנג'לס

.שילך לאודישן והוא ענה: "מה אני ליצן"? לא רוצה שיראו אותו 24 שעות ביממה ויצלמו כל צעד שהוא עושה, יש כאלה שכן אוהבים, בכל אופן שיהיה בהצלחה.

שיהיה לך בהצלחה !

אם תכנסי - תשמרי את הקלפים קרוב לחזה . ואל לספרי להם כל מה שאת יודעת. הכי חשוב תזהרי מנעמה , שי ורנין.

אז ככה..

לא הייתי רוצה להיכנס לוילה כי: אני לא אוהבת חשיפה בגלל מי מהאנשים שנמצאים בוילה אתה לא מעוניין להיכנס ולמה? - שי - הכרתי אנשים כמו שי בחיים הרגילים. סביר שהייתי מתנגחת בו עוד ביום הראשון. ואם הייתה לך אפשרות להכיר מישהו מהם מחוץ לתוכנית את מי היית רוצה להכיר יותר? - את צברוש החתן האידיאלי :), שיפרה - אנו מאוד דומות באופי, לאון - הידיד האולטימטיבי. אם הייתי כן מעוניינת להיכנס לוילה : מה השיקול המרכזי בגלל היית רוצה להיכנס לוילה? - 1,000,000 ש"ח (ולזכור שמנכים מזה 25% מס הכנסה אז זה בסופו של דבר 750,000 ש"ח) מה היית שם לעצמך כגבול שאותו לא תעבור? - כל דבר לא חוקי - אלימות, התעללות באחרים אתה חושב שהיית משתלב טוב בוילה או מתבודד כזה? - מתבודדת, אך מצליחה ליצור עניין למה הכי היית מתגעגע מחוץ לוילה? - לכלב שלי:) עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי מתחבר ולמה? - עם שיפרה, אנו מאוד דומות ורנין - הבחורה נראית מעניינת עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי פחות מתחבר ולמה? - אשר - אני דיי אתאיסטית, קרן - אני לא מסתדרת עם פקאצ'ות, ערן - אני לא מסתדרת עם אדיוטים, שי - אני לא מסתדרת עם אנשים מניפולטיביים במידה והיית נשאר עד השלב הנוכחי(שיש 14 מתמודדים) מי היו ה- 2 שהיית מעמיד להדחה בפעם הקרובה? - שי ונעמה (נעמה לא נעימה לעין בניגוד לשמה, היא מפגינה קרירות)

יNOT

New member
אז מבחינתך ../images/Emo226.gif הוא לא גבול

זה דיי מעניין, ויותר מעניין איך זה מבחינת המשתתפים שכן כבר בווילה

הוא לא אמור להיות גבול של אנשים שנכנסים לשם

פשוט בארץ זה כנראה יצונזר אם כבר להיחשף בתוכנית כזו, אז למה לא עד הסוף? סורי על הפרובוקציה:)

יNOT

New member
../images/Emo13.gif כל הכבוד

ואני מסכים, מי שרוצה גם להיחשף וגם לזכות בכסף לא יכול לשים לעצמו עירום או סקס כגבול. (כנראה שלדיירי הווילה זה אחרת...אני עדיין תוהה של מי היה הרעיון של סעיף צינזור העירום והצנזורה בכללי... של הדיירים או של ההפקה ?)

אולי הם רצו שגם המגזר הדתי וגם המגזר הערבי

יצפו וגם מגזר הקטינים ולכן יצרו פורמט "כשר למהדרין-פרווה" בחו"ל ישנו קהל רב, כאן אם יצפו בתוכנית בני 18-40 ליברליים, אני משערת שהתוכנית לא תקבל אחוזי רייטינג גבוהים

Lady in red2

New member
מי אמר שהם חייבים את זה?

אין מספיק דוגמאות של פרסום וכסף שלא באמצעות סקס ועירום? אנחנו מדינה קטנה, כולם מכירים את כולם, והגיוני לגמרי שלא ירגישו בנוח עם זה.

יNOT

New member
תודה על העצה אבל אתה מפספס את הנקודה ../images/Emo4.gif

ואני לא אסביר את זה שוב... ד"א אם טרם בירכתי אותך ברוך הבא לתפוז

אם היו מכות, אולי הייתי מסתכלת בתוכנית :)

כרגע יש רכילויות, לקקנות, אנשים משתזפים להם בשמש ומעשנים.. ממש מרתק מי שמעניין זה לאון שמידי פעם שר ומוציא אנשים מהארון

חבר'ה אל תאבדו תקווה בעניין המכות

אם שי ימשיך לעצבן את לאון...מכות אם וונסה תמשיך להדבק לצבר...מכות אם נעמה תמשיך לסכסך...מכות אם ערן יתעקש לא ללבוש חולצה וימשיך להיות גזען והומופוב...מכות אם אשר ישאר יום נוסף ללא סיגריות...מכות אם וונסיה תעיז לעצבן ולו פעם נוספת את יוסוף...מכות.

omer719

New member
האח הגדול אוסר על שימוש באלימות../images/Emo13.gif

הם אמרו את זה כשהקריאו את ספר החוקים, מי שישתמש באלימות יסתכן בסילוק מהוילה.

יניבל1

New member
אז מה?

גם ובצבא ובעבודה ובלימודים יש עונשים מחמירים על אלימות אולי זה גורם לאנשים לבוא בצורה מאופקת יותר , אבל ברגע שהם ממש מתעצבנים גם זה לא עוצר אותם.

למעלה