היית רוצה להיכנס עכשיו לבית האח הגדול?

ערן ונעמה נקראו לאח הגדול..חח..

עאלק הם לא דיברו על ההדחות. זו פעם שנייה כבר שקוראים להם לשם, לשניהם ביחד בשל הסיבה הזאת. נמאס שההפקה לא מיישמת את הכללים שהיא עצמה קבעה. אני רוצה ע-נ-י-ש-ה!

קמבילי

New member
הצרה היא שבבית התדמית שלה היא עדיין של תמימה

נעמה שאלה את עינב (בשיחה משולשת עם ונסה) מה דעתה על רנין ועינב התפתלה, כאילו היא רוצה לומר משהו אבל לא מעזה לדבר רעות על רנין. בשורה האחרונה היא אמרה "לא שהיא צבועה, חס וחלילה, אבל היא תמימה". גרוע מזה, לאף אחד לא יהיה נעים להצביע לרנין כי לכאורה אין סיבה, ואף אחד לא רוצה להצטייר כ"גזעני". אם יש סיכוי שמישהו יצביע לרנין אלה יהיו האנשים: שפרה (בטח קיבלה מנת יתר של רנין בחדר הסודי ונמאס לה מהפטפטת הפקצית) ערן (אם הוא יקבל שכל ויסית את האש לעבר הצמד גניה-רנין. יהיה לו קשה, כי שי לא יצביע לרנין) ונסה (אחרי שרנין ניסתה לרכל איתה) אשר (אם הוא יחליט לרדת משפרה לשבוע אחד. המוצבעת השניה שלו תהיה בוודאות נעמה) צבר (אולי, אם נשבר לו הז-ן ממנה) בכל מקרה נעמה בטוח תועמד להדחה, וקרוב לוודאי שתודח, אבל יהיה כיף לראות את השם של רנין ברשימה, בנוסף לשם של ערן. זה יהיה חידוש מרענן.

קמבילי

New member
אה, יש סיכוי שגם נעמה תצביע לרנין

בעצם פירוק חבורת מיקי צריך להיות האינטרס של כולם. בחבורה הזאת נמצאים גם אשר ולאון. ברגע שגם רנין תעוף החבורה תפורק.

יניבל1

New member
אשר וליאון פרילנסרים

היחידה שתישאר זו ג'ני, והיא ואשר לא מפריעים לי כרגע לא מתקרבים בכלל לרמת הגועל של השניים הראשונות

מייליי

New member
ואווו סקר מעניין תודה ../images/Emo13.gif

זה היה מאתגר להיכנס לוילה ...... שיקול מרכזי : חוויה ונסיון עצמי לראות איך הייתי מתמודדת עם מה שקורה שם לטוב ולרע . ואולי בדרך נס הייתי זוכה למרות שקשה לי להאמין כי אני שקטה והרבה חזקים ממני . גבולות : לא לרכל לא לגעת באף אחד לא להתערב במריבות הייתי גם משתלבת וגם קצת לבד עם עצמי הייתי מתגעגעת לפרטיות שלי למיטה הזוגית שלי לאמבטיה לאוכל הבריא שלי ובלי קשר לשאר הייתי מתגעגעת למשפחה ולחברות מאד הייתי מתחברת ללאון ואיתיי האמיתיים לג'ני ולצבר בזכות השקט שלהם ולשפרה שמאד מענינת ומיוחדת בעיני והייתי יושבת לשוחח עם בובליל לצחוק איתו ולעודד אותו
לא מתחברת לערן , לא ל-שיי לא לנעמה או מיקי התככניות . הייתי מתרחקת מאד ומואנסה התוקפנית !! הייתי מדיחה את נעמה וערן !!!

למעלה