היית רוצה להיכנס עכשיו לבית האח הגדול?

WuTang21

New member
זה בלתי אפשרי..

אפשרי להתנזר מסקס לשלושה חודשים !??!?!!?!

יNOT

New member
כנראה שכן ../images/Emo13.gif

מדובר באנשים בעלי סף סיבולת גבוה במיוחד( או פשוט הזיווג לא מתאים - יוסי היית משדך אותו למי?! וליאון?! ), והעובדה שהמשימות בווילה הם לא כאלה שמטרתם ליצור זוגיות גם לא עוזרת בנושא. אז כן , השיא של התוכנית יהיה ההתנזרות

קפרי

New member
למי שלא שמע: יוסי הציע לאשר לעשות מקלחת

קרה כשיתחשק לו והודה שהוא לא יכול לחשוף את עצמו גם כי הבת שלו שם וגם כי רואים אותו 24 שעות....הוא ככל האדם וכולם בגילו היו נוהגים כמוהו (בייחוד מי שלא משכיל, בלי לפגוע, באמת).

יNOT

New member
../images/Emo4.gif מה הנקודה

ברור שאף אדם לא "יכול" לחשוף את עצמו. אבל אם הוא נבחר לתוכנית זה לא היה אמור לשנות כלום להפקה. אבל כמו שאנחנו יודעים אין "חשיפות" בתוכנית.

JoNy Boi

New member
ברור!

מי לא? מיליון שקל ואי... וגם 3 חודשים בלי בגרויות ולישון כמה שרוצים.. פייי מה הרנין הזאת מתבכיינת זה פאקינג בית מלון. גם יש כמה שוות ביותר.. חח אם הייתי 18+ לא הייתי משתפן כמו ההומואים האלה צבר וערן XDDD

אין סיכוי בעולם שהייתי נכנסת לוילה

במידה ואתה לא מעוניין להיכנס לוילה: למה אתה לא היית רוצה להיכנס לוילה? קודם כל כי לא בא לי להיות מצולמת 24 שעות ביממה. בעיני זה כמו ניסוי עכברים למען רייטינג. לא רוצה שישתמשו בי וברגשות שלי למטרות האלה. וחוץ מזה אתגעגע בטירוף לבעלי. בגלל מי מהאנשים שנמצאים בוילה אתה לא מעוניין להיכנס ולמה? באופן כללי לא חושבת שהייתי מוצאת את עצמי שם. בטח הייתי מסתדרת עם רנין שהיא יותר שקטה ועדינה אבל לא עם שאר האנשים. ואם הייתה לך אפשרות להכיר מישהו מהם מחוץ לתוכנית את מי היית רוצה להכיר יותר? אף אחד מיוחד לא מעניין אותי.

אם הייתי בגיל המתאים- בכיף |פסטרמה|

אז כנראה שאני באלה שכן רוצים לעבור לוילה: מה השיקול המרכזי בגלל היית רוצה להיכנס לוילה? להתנתק משאר העולם.. מה היית שם לעצמך כגבול שאותו לא תעבור? אלימות, סקס אתה חושב שהיית משתלב טוב בוילה או מתבודד כזה? הייתי משתלבת נראלי.. למה הכי היית מתגעגע מחוץ לוילה? לאח שלי הקטן עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי מתחבר ולמה? הכי הייתי מתחברת ל...לא יודעת.. כולם כמעט... כולם חוץ מיוסי ועינב.. אני דיי חברותית כשיש לי מצברוח. ואם הייתי נכנסת למירוץ על מיליון שקלים בטוח היה לי מצברוח
עם מי מהאנשים לדעתך היית הכי פחות מתחבר ולמה? יוסי ועינב.. פשוט 2 ערסים של אצ'קלון, לא יכולה לסבול כאלה. במידה והיית נשאר עד השלב הנוכחי(שיש 14 מתמודדים) מי היו ה- 2 שהיית מעמיד להדחה בפעם הקרובה? עינב ויוסי משהו להוסיף בנושא? כמובן שאני לא הולכת להיות שם, לא ב-10 שנים הקרובות. לא נראה לי שהם מחפשים בנות 13..

d a n 6

New member
אסור אבל מאוד מעניין

אני לא מבין למה ערן מנסה לשכנע את קרן ונעמה לא להצביע לרנין וג'ני גררר

רנין: "יש פה 2 בנות שהן נחש"

כנראה היא מתכוונת לנעמה ואולי גם קרן.. אם נעמה תעלה לדחה השבוע אני לא צופה סיכוי כלשהו שהיא תישאר .. חסר לה אהדת הקהל..

d a n 6

New member
כן היא מתכוונת אליהן

כמה אירוני שהיא אומרת את זה בעעע

קמבילי

New member
../images/Emo124.gif סגור, רנין היא הנחש הכי שפל בבית

עכשיו היא מנסה להסית את ונסה לכיוון שלה ושל ג'ני. הסיפור שלה הוא ש"חנוק לה", שהיא לא סובלת צבועים, ופשוט "חשוב לה שיידוע שיש נשים מסוימות בבית" שהן צבועות ורכלניות, והדבר הכי שנוא עליה זה רכלניות. זה אחרי שהיא וג'ני ריכלו עם מיקי בצורה הכי מכוערת בבית. מה שמפתיע זה שעוד אף אחד לא עלה על רנין, חוץ מונסה אולי. אני מעריצה את היושר של הבחורה הזאת. היא פשוט לא היתה מוכנה להיגרר לשיחת הרכילות עם רנין. ערן עוד אמר לנעמה שהוא דיבר עם ג'ני ורנין וסיפר להן מה שמיקי עשתה להן, והן אמרו לה שהן שונאות אותה. אני לא יודעת אם הן באמת אמרו דבר כזה, אבל נראה לי שנעמה לא קנתה את זה. לא בטוח, כי נעמה קצת סתומה, היא עלולה להאמין. גם ליאון ושפרה מסרבים להיכנס לרכילויות האלה, ויחד עם ונסה אלה השלישיה המובחרת שלי. לא סובלת את רנין הבכיינית המקופחת, הקולניות שלה מעצבנת אותי, המבטא שלה מתחיל לעצבן אותי, אם היא רצתה לעשות שירות טוב לעם שלה היא לא הצליחה. הלוואי שתפרוש.

קמבילי

New member
שכחתי - קודם היא עשתה את הקטע של "חנוק לי"

על צבר, אבל צברינו הרביץ פיהוק אחרי פיהוק. צבר הוא גבר, הוא גם קלט את מיקי מהרגע הראשון.

יניבל1

New member
אנחנו צריכים לשמוח

רנין מחליפה את מיקי ומתנגשת חזיתית בנעמה , את יודעת מה זה אומר? שיום ראשון עומד לשחזר את עצמו ועוד פעם יהיו מחנות ועוד פעם נעמה עולה להדחה רק הפעם מול רנין . וכמו שכתבתי , אם אחת מהן תעוף בקרוב, אני אהיה מבסוט, וזה המ שהולך לקרות

למעלה