הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

AshkenaziAmiti

New member
אבל עובדה שאכן ניבאו נכון שנעם עובר לסבאנה

אולי היה פה הפוך של הפוך של ההפקה,אבל אני לא מאמין. לפי דעתי הרבה יותר מותח לשמור בסוד וככה למשוך אנשים לראות מה יקרה לו מאשר להראות "בטעות" שהוא עובר לסבאנה ולייצר סביב זה הייפ.

idanoosh17

New member
אם הם לא היו רוצים שתדע לא היית יודע!!!!

הם רצו פרדום ופה כתבה בוי נט על זה ופה כתבה במסנ על זה...! את מה שהם רצו הם קיבלו!!! הם מתכננים את זה בדיוק כמו שהם רוצים תאמין לי....הרבה יותר חכמים משזה נראה לך!

אוהד 49

New member
אני לא מבין את זה../images/Emo10.gif למה לא ניכנס לי לצ'אט???

איזה באאאססההההה!!!!!

idanoosh17

New member
אךךךךך ויקה.....

אין ספק שאם היא רוצה להישאר היא צריכה לרכז את הנים במקום אחד....להרים את החולצה ולהגיד להם "תצביעו ל.... נכון?) וכולם איתה!!!! יש לה םפשוט יופי מהפנט!

איזה פרק נועמי ../images/Emo3.gif

פשוט פרק שהיה מיועד כדי להדגיש לכל הצופים שנועם הוא הבנאדם התותח ביותר בכל המשחק! ועידן הדגיש את זה כשהוא פירט את ההבדלים בינו לבין מולי ומולי הדגיש את זה כשהוא בחר בו מיד, ואז מיד התחיל לפחד ובנות סבאנה הדגישו את זה כשהן הזילו עליו ריר כל הפרק ועצם כל שבט ג'יבארו הדגישו את זה כשהם נישברו ככה. ואם תשאלו אותי, נועם צריך לחזור לג'יבארו כי אין ספק שאחרי מה שהיה באותו יום הוא יהיה ה"שליט" של השבט, ואף אחד לא יוכל לשנות את זה. מה הוא כבר יפסיד? קצת שינה וחום?.. לא נראה לי שזה כזה מפריע לו.. לגבי התככים של שבט ג'יבארו זה לא היה יפה שנעמה התפרצה ככה על ויקה, למרות שהיא צודקת שהמשימות זה לא מקום לגיבוש. מצד שני, עם ויקה תשב כל הזמן בצד אז הדבר היחיד שהיא תוכל לתרום בו זה היופי שלה, ואז חזרנו לנקודת ההתחלה: "ויקה מנצלת את היופי שלה והופכת אותו לכח"... בקיצור, ימשיכו רק להתלונן עליה. ולי התקציר, כנראה ויקה תעשה מעשה חכם מאוד ותגרום לדן לעזור לה בסיכסוך שלה עם הבנות...באמת יהיה מעניין לראות מי יודח. ו..שמתם לב שיעל ממש בכיינית?
ושמתם לב שלא היה הפרק קרב על אי המתים? ושמתם לב איזה יפה ורה?

סאמוואן

New member
זה לא שהיא בכיינית

גם אני הייתי מרגישה נורא אם היו לוקחים לי כל הזמן את האנשים שהכי התחברתי אליהם צודקת בהחלט,אני מבינה אותה

כן, גם אני מבין אותה

וגם אני במקומה הייתי מתבאס מאוד אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שהיא בכיינית

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד הפרקים הכי טובים/קטלניים שהיו (אם לא הכי טוב)..ההוכחה- תיראו איך הפורום מוצףף בתגובות!! חחח כל מה שהיה עד עכשיו כשהיו ניכנסים ויודעים מראש איפה כל שירשור, הכל ירד למטה והרבה מאוד עבר לדף ה-2!! חחחח
פרק אדיררר!!! "פשוט פרק שהיה מיועד כדי להדגיש לכל הצופים שנועם הוא הבנאדם התותח ביותר בכל המשחק! ועידן הדגיש את זה כשהוא פירט את ההבדלים בינו לבין מולי, ומולי הדגיש את זה כשהוא בחר בו מיד, ואז מיד התחיל לפחד ובנות סבאנה הדגישו את זה כשהן הזילו עליו ריר כל הפרק, ועצם כל שבט ג'יבארו הדגישו את זה כשהם נישברו ככה" - פשוט ככה!!!! אבל רק לגביי זה יש לי הסכמה איתך
לגביי זה שנועם צריך לחזור-
! מה רע לו בסבאנה?? יש באחד השירשורים פה למעלה בקשר לנועם את דעתי על מה הוא צריך לעשות, תקרא.. אה וגם לגביי אי המתים נכון..באסה שלא הראו..אבל זה אומר רק דבר אחד- בפרק של יום שבת יש 2 הדחות! גם של שבט גיבארו וגם של אי המתים..

אני אקרא מה כתבת לגבי זה שנועם צריך להשאר

בסבאנה בכל מקרה, לא נראה לי שיש משהו שעדיף יותר מההבטחה שלו שהוא נשאר על האי עד הסוף.

אוהד 49

New member
כשהוא בסבאנה- גיבארו הולכים ליפול אחד אחד

בדיוק כמו שעומר רוצה
לא ניראה לי שיפסידו בזמן הקרוב (לפחות לא בחסינות) ו...אם תמצא איפה מה שכתבתי- יש מצב שתגיד לי את הכותרת של השירשור
? אני לא מוצא את זה!!!... תודה:)

למעלה