הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא יכול לחזורררררררררררררררררררררררר אמן שיחזור!!!!!!!!!!

XקוקיX

New member
אני מקווה שיחזור!

אני אוהבת את סבאנה, ובהתחלה רציתי שיישאר שם, אבל אני פוחדת שירצו להעיף אותו משם, אז מקווה שיחזור :)

Imai

New member
שיחזור...

לא רוצה את נועם בסאבנה, רק הגיע וכבר המתיחות המאפיינת את גיאברו התחילה

smanma

New member
תנו בנתיים ניחושים,יחזור או לא?

בכל אופן אני רוצה שהוא יחזור!

redsnowhite

New member
זה ברור שיחזור, אבל אני לא רוצה../images/Emo28.gif

אני רוצה שישאר בסבאנה

אוהד 49

New member
אסור לו לחזור! זאת תיהיה טעות מבחינתו!!

מה רע לו בסבאנה? יש לו הכל כמו שורה אמרה. אוכל, בית מחסה טוב נקי מאורגן ומסודר, שינה, ברזנט מעילים ושמיכות, אווירה טובה ויותר אנשים שעובדים (כמו שהוא בעצמו אמר כשהוא הגיע וראה את המחסה שלהם) יש לו שם את מושיק, עידן גיא ומולי..אנשים חזקים פיזית. ועוד 1001 דברים...החיסרון היחידי של זה- שהוא בעצם בא אל ה'לא נודע' כמו שהוא אמר. ויכול להיות שסבאנה ינצלו אותו ויעיפו אותו (שזה ממש ממש לא מתאים/יתאים לסבאנה לעשות...) הוא צריך להכיר אנשים חדשים ולהתחבר איתם.וגם ולהתחבב עליהם. לכל צד שייבחר- יש חסרונות וייתרונות, השאלה לאיפה יש יותר ייתרונות מאשר חסרונות. והתשובה היא- סבאנה!! נ.ב- שמעתם את המוזיקות בשני במחנאות?? זה ממש רמז סמוי שמנסים להעביר... שבגיבארו הכל מלחמה, ובסבאנה הכל שקט, שליו, חברי, ואווירה כיפית וטובה. אה ודבר אחרון- נועם יישאר!! ראיתי את הפרומו ורואים איך שגיבארו עדיין מדוכדכים ורבים.. ולעומת זאת בסבאנה הכל טוב והרגשה טובה וכיפית..תראו שוב בעצמכם
סורי על החפירה
..

אתם גנובים? הרי ברור מה נעם בחר ! ../images/Emo2.gif

הוא בחר לחזור לג'יבארו. רוצים לדעת איך אפשר לדעת את זה בוודאות? פשוט מאוד: כשהוא מדבר למצלמה, שימו לב שהוא לובש את הז'אקט של משה וזה כביכול אחרי שהוא כבר עבר לסבאנה. אז איך בדיוק יש לו את הז'אקט של משה? ברור, בגלל שהוא חזר לג'יבארו. עכשיו הבנתם? אין צורך יותר בספקולציות והשערות. ההפקה נכשלה בעריכה.

אוהד 49

New member
אתה מתכוון: ההפקה *שוב* נכשלה בעריכה..(?)

חוץ מזה...אולי כאות תודה לנועם על מה שהוא עשה בגיבארו, משה ייתן לו ת'ז'קט מתנה!!! חחחחחחח

להערכתי הוא יחזור

איכשהו לא נשמע לי שיש לו נימוקים להשאר, ונדמה לי שהוא בכל-זאת מתגעגע למקום שהוא בא ממנו... הוא גם רמז על זה כשהוא נשאל אם הוא רוצה להשאר או לחזור, אמר של'ג'יבארו' הוא שייך יותר, אלא אם כן הייתה כאן עריכה מגמתית.

RageBot

New member
יחזור

הוא יהיה טמבל אם הוא יחליט להישאר, הוא יהיה עם קבוצה שתדיח אותו בהזדמנות הראשונה שייתנו לה. עידן חכם מספיק ומכיר מספיק את התוכנית בשביל לדעת שכל מה שהוא צריך לעשות זה לצבור יתרון מספרי של שלושה אנשים ואז להפסיד באתגר חסינות בכוונה ולהדיח ככה את נועם.

israelisurvivor

New member
למה נועם הולך לחזור לג'יבארו...

כי הוא מתראיין שם עם הג'קט של משה/נעמה...אחרי המשימה (הוא מדבר על המשימה), עם הג'קט החום המפורסם הזה מג'יבארו. יכלו לעשות עבודה יותר טובה עם העריכה... (לא שזה 100%, אבל נראה לי)

etiiii

New member
נכוןןןןןןןן איזה עריכה מטומטמת

זה אכן הז'קט של משה החום עם הפסים....אם הוא נשאר בסבאנה אז מאיפה פתאום צץ הז'קט?! בטוחו הוא עבר חזרה לג'יבארו! כל הכבוד על תשומת הלב לפרטים!

EladLR

New member
או שאולי...זה ז'קט מהבית...

והקטע צולם בארץ? בכלל היה נראה שהקטעים בהתחלת הפרק צולמו בארץ כיוון שפתאום הדגישו כמה נועם חשוב לשבט...באופן די מוזר...

למעלה