הסקרים של טלטול

ממסין

New member
לידה רגילה

לידה ארוכה אחרי ירידת מים, אבל בעזרת האפידורל עברה מהר. בסה"כ חויה חיובית - בעיקר מרגע ששמו על את הקטנטן. (לא הייתי פה בשאלות הקודמות, אם צריך אשמח לענות גם עליהן)

galala

New member
גם פה באיחור

לידה רגילה לא ארוע טראומטי ולא חויה מעצימה, כן ארוע קשה וכואב, אבל משתלם.

פשושולה

New member
לידה רגילה, אחרי ירידת מים ובלי

צירים, קיבלתי פיטוצין 33 שעות מירידת המים. הצירים הגיעו תכופים וכואבים מאד, נתנו לי אפידורל 3 פעמים - שזה היה הדבר הכי כואב בלידה - כי פספסו כל הזמן כי הייתי בצקתית. אחרי 8 שעות וחצי בחדר הלידה - עדן יצאה. לא זכורה כחוויה שלילית אבל גם לא כיף גדול. הרגע שעדן יצאה וראיתי אותה היה מפליא ומשונה בעיקר...

Lali d

New member
קיסרי חרום בהרדמה כללית../images/Emo10.gif

בגלל האטות ממושכות בדופק העובר.טראומטי ביותר. יצאתי באמצע משמרת בעבודה למיון נשים בקופ"ח, שם היתה אחות שלא יודעת מהחיים שלה- שאלהאותיאיפה לשים את המתמר על הבטן
...וכשסופסוף יצא פלט מהמוניטור היא הפנתה אותי לרופא שבתורנות, שמיד הזמין לי אמבולנס, וצייד אותי בהפניה דחופה.רק מה, הכתב שלו היה ממש לא ברור, ובמיון בבי"ח לא הבינו את הדחיפות ונתנו לי לחכות...תוך כדי הזעקתי את בעלי, אבל ברגע שחוברתי למוניטור בבי"ח הכל קרה מהר, "מעליי", והועליתי בדחיפות לחדר לידה בו שהיתי 2 דקות ומשם לניתוח בהרדמה כללית. הייתי לבד...
לסיכום,קשה. אבל הבת שלי שווה את הכל.

galiaS

New member
מענין לראות שכל מי שעברה לידת ואקום

מדווחת על חוויה מזעזעת. אותי זה מעודד - פתאום אני מרגישה פחות "לא בסדר" (או יותר נכון: יותר נורמאלית) שהלידה שלי היתה כל כך טרואמטית עבורי.

מאיו

New member
לידה רגילה אחרי זירוז

בעיצומה של הלידה הרגשתישזו החוויה הכי קשה שעברתי (מההתחלה צירי לחץ שנמשכו 3 שעות, לא הספקתי לקבל משככים....) ובדיעבד, אם יבטיחו לי עוד לידה בדיוק כזו- אני מוכנה כבר עוד 9 חודשים

קרניר

New member
תואר ראשון, קידום נוער בסיכון גבוה+

מדעי המדינה. 16 שנות לימוד.

ליילה

New member
תואר ראשון בסוציולוגיה

לימודי תעודה בתקשורת ועיתונאות ולימודי תואר שני בהיסטוריה שלא הסתיימו וכנראה כבר לא יסתיימו לעולם... סך הכל 17 שנות לימוד

POOH*

New member
עניתי על השאלות הקודמות אבל...

ביום חמישי אני נוסעת אז על השאלות הבאות לא אוכל לענות. ולגבי לימודים: 15 שנות לימוד. תואר ראשון למדתי במכללת תל חי. יש לי BA בחינוך. POOH

עינבלית

New member
זה סקרים לאישהי עבודת תיזה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

למרות שבטלפון אני מאוד לא נעימה לסקרים, ואפילו גסת רוח (אם כבר הותרתי תינוקת רעבה וצווחת על המיטה באמצע הנקה אז שלפחות יהיה טלפון אמיתי ולא סקר!) אני משתפת פעולה כאן... אז אני אקדמאית, סיימתי בהצטיינות תואר ראשון לביולוגיה + תעודת הוראה לעל יסודי+ רכז חינוך חברתי. אורנים-אונ' חיפה. גמרתי גם 30% מהתואר השני בביולוגיה אבולוציונית וסביבתית, אני בחופשה מלימודים בינתיים. סה"כ שנות לימוד: 18 שנות לימוד. טלטול4האחת- מה לגבי סיכומים מהסקרים הקודמים שלך? מהן מסקנותייך so far

אז ככה:

לימודי עיצוב (לימודים גבוהים ותעודת הוראה) - 4 שנים. ועכשיו אני לומדת בשנה השניה, לתואר אקדמאי שכולל שילוב מדעי הטבע והחיים. סה"כ, עד עכשיו, 17.5 שנים. והיד עוד נטוייה

:-עינבלית- הבטחתי ואקיים...

לאחר שתישאלנה כל השאלות, אני מבטיחה להעביר לכולכן את כל הנתונים... אין טעם להעביר אחת- אחת..

למעלה