הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

Yaki J

New member
הוא דביל, מה הוא נוצרי?

אין אצלינו ביהדות את קונספט הלחי השניה. הזה שהעמיד את עצמו הוא סיכן גם את החברים שלו, כי כל קול קובע. הוא יצא דביל לא צריך להחמיא לו על זה.

זהו

שזה לא "חוץ מ"... זה מאוד קריטי...יוסי בחר בו...וזה היה בהחלט מאוד מאוד מאכזב. אי אפשר להבין כבר מה הולך שם... ומצד שני אחרי זה הוא אומר לאשר "אתה לא תלך. אני אלך במקומך". אז בשביל מה? ביאס...

DanaBaudelaire

New member
2 דברים שלא אהבתי:

1. כשארז אמר שהמועמדים להדחה מפתיעים, שי נתן לצבר כיף.כלומר, התוכנית שלו הצליחה. 2. צבר הדיח את ונסה, אבל הוא כל היום בפוצי מוצי איתה, כולל נשיקה וחיבוק שהוא נתן לה עכשיו אחרי שהכריזו על המועמדים.

אוף, בקצב הזה שי, צבר או שפרה יזכו.

המזימה של שי הצליחה, כשבעצם לנו הצופים הייתה הזדמנות להעיף את שי לא לקחנו יוזמה, ואלה התוצאות.

יNOT

New member
אין אפשרות להעיף אף אחד מהווילה !

אני הסברתי את זה כבר אלף פעם ,נראה לי
כל שיטת ההצבעה מבוססת על זה , שלא תהיה לך אפשרות להעיף מישהו

Prime Time

New member
ליאון כבר ממש מתחיל לעצבן

נתפס על יוסי חזק מידי...מה אכפת לו שעינב תהיה עם אבא שלה באותו בית? למה בכלל הוא קובע לה מה היא צריכה?
אם היא הייתה רוצה להיות לבד היא הייתה שוכרת דירה ולא גרה אצל ההורים או שלחלופין הייתה מדברת עם יוסי שייצא מהוילה. אבל אני מניחה שהיא רוצה את הכסף (או הניצחון) לאבא בדיוק כמו שהיא רוצה לעצמה.

Yaki J

New member
מישהו בכלל מאמין לו שזו הסיבה?

ליאון, קצרה היריעה מלהסביר את הבעיות הנפשיות של הקריקטורה הזאת (אבל אין מה לעשות בקופרמן אוהבים קריקטורות והגזמות. כאילו חסרים הומואים נורמלים במדינה), אבל 'דבר אחד ברור - הוא חייב להיות במרכז תשומת הלב, "לטרוף את המצלמה", ללהג למוות, לרקוד ולהתערב בלי שום מטרה או טעם בנשעה. ומי האדם היחיד שמאפיל עליו? אבובוליל.לכן הוא רוצה לסלק אותו.

Prime Time

New member
זהו, אח"כ חשבתי על זה

שאולי הוא רוצה לפרק את הכוחות שם כי יוסי מאיים עליו מבחינת אהדה מבחוץ (בכל זאת 5 פעם ניצל מהדחה...), וכשהוא עם עינב זה איום כפול כמובן. אז ההסבר שעינב צריכה הפסקה מאבא שלה נשאר תמוה.

GALLL117

New member
אני מתה עליו אבל הוא באמת מתחיל להיות דבק לשי

ממש כמו אשר לצבר.. :/

DanaBaudelaire

New member
איזה כייף! סופסוף מסיבה ומוזיקה.

יהיה מעניין. צבר מתעלם משפרה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!! שמתם
?

eli7r

New member
שמתם לב שהיחיד

שלא היה מועמד היום להדחה ע``י הדיירים היה צבר?כל השאר קיבלו לפחות קול אחד. והוא אם אני זוכרת נכון היחיד שלא הצביע לשלישיה של שי מלבד כמובן השלישיה עצמה. מעניין אם זה אומר משהו

DanaBaudelaire

New member
צבר באמת יצא סבבה בקטע הזה, אבל

לא אהבתי שהוא הצביע לונסה.. ועוד בלי סיבה נורמלית נראית לעין! הם ידידים ממש טובים.. זה היה קצת לא במקום.

עונה לך למה הוא הצביע לוונסה

כתבתי כבר בצהריים מה אני חושבת שהם יפצלו את ההצבעה שלהם שכל אחד כאילו יצביע משהו אחר אבל יהיה יוסי עינב ואשר ובשביל שיהיה שווה אחד היה חייב להצביע למשהו לא קשור(וונסה) כי בטוח אף אחד לא ינסה להדיח אותה וככה יוצא כאילו הוא הצביע וונסה סתם רק בשביל למלא את החלל

shy6

New member
צבר יצא הכי עלוב

הצביע לאיתי וונסה כי "הם לא משחקים את המשחק", הם היחידים שכן משחקים את המשחק. פה זה לא הישרדות,המתמודדים לא מבינים את זה.

אורישקי

New member
בתכלס,הוא צדק בקשר למועמדים

אבל טעה בניסוח. הם הכי משחקים את המשחק,הם יושבים על הגדר,רגל פה רגל שם,ונותנים למחנה החילונים ומחנה הדתיים לאכול אחד את השני

למעלה