הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

ruti

New member
המודחים לדעתי הם: שפרה/צבר/שי

השלושה האלה פשוט התסיסו את כל הבית אחד נגד השני

shy6

New member
מה שבטוח, איתי לא מועמד להדחה

ארז טל אמר שהבית לא יהיה אותו הדבר ביום שלישי.

Yaki J

New member
דווקא כן שימו לב למה שהוא אמר

הבית לא יהיה אותו הדבר. אז בטוח זה איתי כי התועלת היחידה שלו הוא נקיון הכלים.

ruti

New member
להזכירכם: מדיחים את צבר או שי ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן ששי ילך הביתה וגם צבר. שניהם תפסו תחת מהיום הראשון ואני לא מאמינה אפילו לדמעות של צבר זה נראה כמו הצגה אחת גדולה מאוד לא איכותית וגם די טפשית אפילו. ושי הוא ערס מצוי וצריך להחזיר אותו חזרה למקום ממנו בא. ת"א עם עסקי המסעדות העלובות שלו.

קפרי

New member
יש לך בעיה בזיהוי אם בשבילך שי הוא ערס מצוי

תכף תגידי שצבר ערס מצוי ושפרה ערס מצוי, יודעת מה? אפילו רנין קלאסה יותר מהרבה חברים שם, צריך ללמוד לראות מעבר לנראה, לדעת לשמוע מעבר לנשמע ולזהות מה שצריך באמת! גם אני לצערי נסחפתי קצת בדעות שלי אבל לפחות הסתמכתי על עובדות.

igor p1

New member
צבר אשר

צבר ריחגש אותי ,לא יודע עם זה משחק או לא ,אבל זה נראה רציני שזה הפריע לו ,השיחה על רבין מי שהדיח את עצמו זה אשר או צבר

ruti

New member
צבר אמר שיש לו לסגור חשבון עם אבא שלו אצל האח

הגדול אבל כשהוא נכנס לדירה הוא רק רצה להרגיע שהוא בעצם מרמה ולא באמת נשבר ובוכה. זו היתה רמאות מושלמת

נועה21

New member
לא לא....אשר יוסי ועינב מודחים ../images/Emo7.gif

מה זה שווה. די. אם אחד מהם עף ושי הנחש נשאר אני מפסיקה לראות.

Lomsahne

New member
זה היה מרגש...

וואי שתי השיחות גם בין עינב וצבר ובמיוחד בין צבר ואשר צימררו אותי... ומי שפה אומר שהבכי של צבר לא היה אמיתי אז לכו תחפשו,רואים על צבר שהוא בנאדם שלא בוכה הרבה ואם הוא בוכה כנראה שזה אמיתי וגם אשר יצא אחלה כבר למרות שאהדתי אליו ירדה הרבה בעקבות הדיבורים המגעילים שלו על שפרה אבל הוא לאט לאט זוכה אצלי שוב בנקודות.

קארין 555

New member
תתגגידדדדוווווווווו

הוא אמר שלושה מודחים !!! מי לדעתכםם1?!?!!? לדעתי יוסי ,אשר ועינב כי לדעתי לא יהיה בלעדיהם אותו הדבר

יNOT

New member
../images/Emo6.gif ההגדרה שלהם לאובייקטיביות

רוב הסיכויים שזה לא קשור בכלל ל SMSים....שום קשר....אין סיכוי.....אפס........

Yaki J

New member
כן, זה מאד בולט

עוד נסיון להגביר את האהדה לצבר. מוציאים את צבר מעולה בעריכה ומשחירים את הבובלילים.

קפרי

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב כי כל אחד חושב

שההפקה עושה רע לפבורייט שלו, לא שאני מכירה את העבודה, אבל נראה לי שאלה סתם תחושות. אמרו שיוסי שתול, אחר כך שנעמה, עכשיו אני קוראת שאולי שי, גם לעיל נתקלתי בכאלה שאמרו שההפקה הייתה לטובת שי, לך תדע...

N o a m V

New member
יש היום על האש

מי שרואה עכשיו אז הכינו להם בחוץ הרבה בשרים, שתייה, ועוד שטויות. אז כניראה שי זכה במשימה בסוף.

למעלה