השערות וניתוחים - שיטת ההדחה החדשה

Klayhamn

New member
אני שמעתי את השיחה

(לפחות בחצי אוזן), והוא לא אמר למיטב ידיעתי שדניאל ואורטל חשובות לו אלא שאסור שדניאל תהיה מועמדת. לא זכור לי שהוא הזכיר את קרן בכלל. מה שהוא אמר על אורטל (ומה שהם אמרו גם בקשר לענבר) זה שהקהל לא ידיח אותן, אם הן יהיו מועמדות. הם אמרו שהם הולכים להצביע לאיילת וענת?

sivan513

New member
הוא כן אמר שהן חשובות לו

והוא לא רוצה שהן יעמדו. אז הבנים אמרו לו שהם יגששו בין הבנות, אבל יהיה קשה לשכנע אותן לא להצביע לאורטל ושבכל מקרה אין לו מה לדאוג כי היא פצצה בחוץ, ואורן הוסיף שאורטל נפתחה ביומיים האחרונים והיא אחלה. הם סיכמו שלא יצביעו לדניאל, אורטל, קרן וליהי. וצריכים להדיח מישהי חלשה. הם לא אמרו שיצביעו לענת או איילת

goodpink

New member
לא. אבל הם חושבים אסטרטגית ומתכננים על

ענבר איילת וענת. הם אמרו שאורטל חזקה בחוץ לא נראה לי שאמרו שענבר אבל הם יודעים את זה. הם לא אמרו ענת בקריאת שפתיים שהם דיברו על האסטרטגיה בדיוק השתיקו שאמרו את הבת ובקריאת שפתיים אמרו איילת שאיתן אמר בחורה שאין סיכוי שיהיה איתה משהו כמו..... יכול להיות שאמרו אחרי זה עוד שמות אבל השתיקו והעבירו אז לא יודעת בן ישר אמר שיכול להיות שיעלו בחורות כמו ליהיא וענת מול..... אבל חתחו לו את קו המחשבה....

דיי3

New member
איתן אמר שחשוב לו שתשארנה: דניאל, ליהי, קרן ו

ואורטל. שזו התקדמות:)

goodpink

New member
הוא אמר דניאל נחרצות לבד. אחרי זה שהם התחילו

לפתח עוד את הנושא הוא אמר לאחר יד אורטל וליהיא הוא לא הזכיר את קרן. ליהיא זה היה בשביל בן כי הוא התחיל לנתח אם לדוגמא יהיו בנות כמו ענת וליהיא..וקטעו את קו המחשבה שלו.

goodpink

New member
איתן אמר דניאל באופן נחרץ. הבנות האחרות הוסיף

כלאחר יד כאילו להסוות שהוא דואג לדניאל. משיחת הבנים הם אמרו איילת...לפי שהעבירו זה מקריאת שפתיים יכול להיות שאמרו בנות נוספות... השאלה מה איתן יגיד ברגע שדניאל תהיה חסינה האם הבנים יוכלו להצביע באופן חופשי או כגוש כי האינטרסים שלהם לא דומים בן אולי רוצה את ליהיא אבל אם זה על חשבון ענת לא בטוח שאורן ויוני יסיכמו עם זה. ועם בן יקריב את ענת בשביל ליהיא הוא אפס שבאפסים. הם צריכים להצביע אתי ואורטל שהם יודעים שהיא חזקה יוני כבר אמר שהיא חזקה כך שלא תיהיה בעיה אם זה ולתת לבנות להחליט

goodpink

New member
ענת נעלם בפני הקהל בגלל שהיא קיבלה הכי קצת

זמן מסך הזמן מסך שלה אפסי גם בפרק אתמול הזמן מסך שלה היה כמעט אפסי והם הריצו את קרן וליהיא בפרק. אין ספק שהשינוי מנסה להגן על ליהיא בעיקר וגם ענבר. ומנסה לראות מה יעשו עם אתי ואורטל. בשביל איתן ובשביל ההפקה הטוב ביותר יהיה קרן מול דניאל כך שיש 2 דמיות שזה מקרה של הרע במיעוטו בפני בחירת הקהל ירצו את איתן הם גם מריצים את ענבר שתיהיה הנעלם עם קרן במשוואה כך שלא ידעו אם קרן או ענבר יהיה מול דניאל. ההצבעות: קודם כל כל אדם יש לו 2 הצבעות. דניאל תיהיה חסינה. אם ענת תדבר עם ענבר ואיילת והן יחשבו טוב טוב מה הן הולכות לעשות ומה כדאי להן לעשות עם ענת תצליח להשפיע עליהן יותר מענבר אני רואה את התוצאות באופן אחד ועם ענבר תשפיע עליהן אני רואה את התוצאות באופן שונה. אם ענת מצליחה להשפיע על ענבר ואיילת: אם ענת לא מצליחה להשפיע וענבר משפיעה: ענת: אתי וליהיא ענת: אתי וליהיא ענבר: אתי ליהיא ענבר: ליהיא ואורטל (או אתי) איילת: אתי ליהיא איילת: אורטל ואתי ציר הרוע תלוי אם בן ישפיע ויתכן אסטרטגית כדי להציל את ליהיא: קרן: אורטל ענת(איילת) נראה שיותר ענת מאחר שהיא מהווה איום מבחינה ברמה כלשהיא ליהיא: אורטל ובעזרת בן ענת אתי: אורטל ענת דניאל: קרן ואיילת(או ענת שמהווה איום ברמה מסויימת) אורטל: קרן וענת (ענת איום ברמה מסויימת היא לא אוהבת לא התקרבות לאורן ולא לאיתן) הבנים אם דניאל חסינה איתן יתן יותר חופשיות לבנים להחליט מי הם רוצים לפי מה שהספקתי לשמוע איתן דואג בייחוד שדניאל תיהיה מוגנת הבנות האחרות שהוסיף היא כלאחר יד. מה שהצלחתי לקרוא איתן דיבר על זה שתיהיה בת שהיא יותר חלשה ואין סיכוי שיהיה איתה משהו כמו... ואז השתיקו ואחר כמה שניות העבירו לפי הקריאת שפתיים שלי הוא אמר איילת אבל יכול להיות שהוסיף בנות נוספות ופשוט העבירו. אם לבנים תהיה בחירה חופשית יותר אז: בן: איילת ואתי (אם הוא ישים ענת הוא כזה אפס) יוני: איילת וענבר אורן:ליהיא ואתי עדין חסרים משתנים שונים כדי לדעת איך זה ילך צריך לשמוע את השיחות של ענת ענבר ואיילת בנושא לשמוע האם תיהיה הבהרה שענת לא מעונייינת ביוני שתרגיע קצת את אתי אולי ההצבעה ששמו את ענת ואורן ביחד תרגיע אותה. כמו כן מה איתן רוצה ברגע שדניאל תיהיה חסינה. ואיך הבנים הולכים להצביע האם כגוש או כל אחד לבד את זה נדע לאחר שדניאל תהיה חסינה.

Klayhamn

New member
ובכן

לא קראתי הכל, אבל יש כמה דברים לא הגיוניים במה שרשמת: 1. אתה באמת חושב שאורן יצביע לליהי למרות שבן מעוניין בה? אם כן, למה? 2. כיצד לדעתך איילת תצביע בדיוק לליהי - כשהן מאוד התקרבו ורק הבוקר היא דיברה איתה על כמה היא מרגישה פגועה מענבר? 3. איך הגעת למסקנה שהבנות יצביעו לאתי? גם ענת עצמה לא קשורה בכלל לאורטל, ולכן כמעט בוודאות כל השש תבצענה לה. עם אתי הן מדברות ומתחבקות, עם אורטל בקושי. 4. איך הגעת למסקנה שהשינוי מנסה "להגן" על ליהי, כשאפילו לדבריך, יש סיכוי לא מבוטל שהיא תהיה מועמדת?

goodpink

New member
לולא השינוי ליהיא בטוח מעומדת. ההרצה שלה כל

הפרקים האחרונים ובמיוחד אתמול כל הפרק היה סביבה וסביב בן. ההפקה מנסה להגן עליה הסיכויים שלה לכאורה קטנים להיות מועמדת כי היא עם בן וכל הבנות בסדר איתה יחסית. 1. כן אם איתן יתן להם יד חופשית להצביע והם לא מצביעים כגוש אז כל אחד והאינטרסים שלו האם אורן יבחר בליהיא על חשבון ענת? על חשבון איילת? על חשבון ענבר? לדעתי הוא יבחר באתי. הקול השני ילך לליהיא. אם לא לליהיא אז לענבר או איילת. אבל הם יודעים שענבר חזקה בחוץ אז בין איילת לליהיא הוא יחבר בליהיא. 2. עם ענת תדבר איתה ותסביר לה מה עומד מול לא להצביע לליהיא היא תצביע לליהיא. היחסים שלה עם לליהיא הם מעואוד שטחיים ונראים מאולצים. זה בגלל שאיילת צריכה מישהו לפרוק את הדברים. ליהיא אינטרסנטית איתה מקבלת מידע כמו שתככננה עם קרן ומסבנת אותה איך להתנהג. איילת עם כל זה שמדברת עם ליהיא רואים שכואב לה הריחוק מענבר והיא רוצה להיות קובה איתן וגם שהיא דיברה עם ענת ביקשה ממנה להיות יותר רגישה איתה. הנחמה האמיתית של איילת היא לא ליהיא זה יותר שטחי עם ליהיא מילים שלא יורדות פנימה באמת. עם ענת ובייחוד עם ענבר זה יותר עמוק. אז אם תיהיה שיחה שבה כל אחת מנתחת מה היא חושבת שיהיה ובמיוחד ענת מסבירה להם את מה עומד על הפרק היא תצבע ליהיא. כי זה יכול להיות איילת עצמה או ליהיא. 3. ענת תצביע אתי שגורמת לה תחושה לא נוחה בווילה. הם ידעו שההצבעה לפני שבועיים היתה סיכוי גדול להעיף את אתי וזה הזדמנות נוספת שלא ציפו להעיף את אתי. אם היא תשפיע על ענבר ואיילת הם יצביעו אתי. כן הן רחוקות מאורטל אבל אני סומכת על ענת שתבין שאורטל חזקה בחוץ ואם תהיה שיחה מה הן צריכות להצביע ומה עומד על הפרק הם לא יצביעו אורטל אלא אתי וליהיא. 4. השינוי מגן על ליהי מאחר שללא השיוני היא מועמדת בטוח וההפקה הקדישה לה הרבה זמן מסך ועריכה מדהימה כדי להשאיר אותה. לפתח סיפור חדש בשלב הזה עם בחורה נוספת יקח זמן ומאמץ שלא בטוח הם מעוניינים בו.

izmeral1

New member
חישוב הכי מתאים כתבת GOODPINK =

ערב טוב לך לכולם. אהבתי את האבחנה שלך. לגבי ההצבעה. שלה מתי הם אמורים לתת הצבעה..ואם הקהל רואה את ההצבעה? או לפחות במשדר. כך יהיה? כמו באח הגדול? ומותר לי להגיד שני הבנות הכי אסטרטגיות מיום המשדר התחזק. הם ליהיא וקרן. קרן פתאום יש לה צורך באתי תודו. וליהיא מחבקת את רובם... אז איפה כאן האמת. על פי דעתי כול מי שמשחק משחק אסטרטגי או לא. יש אמת מהאדם היוצאת החוצה. כאן ובכול תוכנית ראליטי. יש הרבה רגשות לבני אדם. גם והם משחקים את המשחק.. ערב טוב לך לכולם.

שאפולי

New member
לפי מה החלטת

שיהיו 4 מועמדות? לא אמרו דבר כזה לדעתי נוח להפקה לשמור לעצמה את הזכות להחליט בדיעבד כמה תייהנה מועמדות.

Klayhamn

New member
לא אמרתי שיהיו ארבע מועמדות אלא שלוש מועמדות

והחלטתי את זה לפי המידע מהבוקר שבו עדכנו את המשתתפים (ואותנו) בכללי ההדחה. אני מסכים איתך שזה נח להפקה להחליט בדיעבד, אך עובדה היא שהם פרסמו את החוקים.

שאפולי

New member
הנחתי שאתה אומר 3 כי אתה מניח שדנאיל חסינה

מתי הם אמרו שתהיינה 4 מועמדות?

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif בלאגן

הם לא אמרו שתהינה 4 מועמדות אלא 3 מועמדות ואני אומר 3 בגלל שזה מספר המועמדות שהן אמרו
את יכולה לשכוח מן המספר 4 לצורך ההדחה הזו, הוא לא רלוונטי אני לא יודע בדיוק מתי אמרו אבל מישהי כתבה על זה בבוקר והביאה את הנוסח המדויק של התנאים כפי שהקריאה אותו ענבר בפני הדיירים... מופיע היכנשהו בשרשור הבוקר/צהריים

noaxxx

New member
החוקים היו בסטטוס בוואלה, שעכשיו לא קיים כבר

נעלם.... מוזר

Klayhamn

New member
יכול להיות שהם הבינו שהם עשויים להיות בבעיה

אם החוקים יהיו קבועים ומפורסמים (אחרת אין הסבר). בקיצור משאירים לעצמם פתח לשנות הכל ברגע האחרון... למרות שלדעתי הם לא באמת יצטרכו

רינתי77

Active member
לא הייתי מודעת לכך שהם פירסמו את החוקים. באתר

הרשמי בוואלה לא ראיתי דבר. אך אם, כמו שאתה אומר, יש 3 מועמדות ואם ניקח בחשבון שדניאל תהייה חסינה, סביר להניח שהמצב יהיה כזה שאיילת, ענת וענבר יהיו המועמדות.

Klayhamn

New member
איילת ענת וענבר?

את באמת חושבת שהבנות לא יצביעו לאורטל?

למעלה