סוזי, אין מילה כזו בעברית- "עליי"עם שני י'
ד דידי 9 New member 11/8/11 #108 לא שתי הגרסאות. כותבים "עלייך" עם שני י' אבל עלי זה עם י' אחת בכל מצב
ד דידי 9 New member 10/8/11 #71 קוסטי, זו טקטיקה להראות שהוא לא פעיל-אתה תראה שקרוב לסוף-דניאל תזנק. הוא משקיע מלא כסף וזמן בעניין! אני יודעת את זה בודאות מוחלטת!
קוסטי, זו טקטיקה להראות שהוא לא פעיל-אתה תראה שקרוב לסוף-דניאל תזנק. הוא משקיע מלא כסף וזמן בעניין! אני יודעת את זה בודאות מוחלטת!
ק קייזר סוזי New member 11/8/11 #101 זה כבר לא לשון הרע, זו דיבה בגלל זה שאלתי אם יש לה הוכחות שנראה כי היא אמרה שהיא יודעת בוודאות.
ר רותי167 Well-known member 10/8/11 #73 זה לא שטויות,אני מכירה כאלה שהפעילו"מכונת" הצבעות,עליה מהירה באחוזים מעידה שזה נכון.
פ פ ח ז נ י ת New member 10/8/11 #80 ../images/Emo243.gif אם אני מצליחה להצביע ללא הגבלה אז בוודאי שישנה בעיה בהצבעות מה ההגיון לאפשר הצבעה ללא הגבלה ?
../images/Emo243.gif אם אני מצליחה להצביע ללא הגבלה אז בוודאי שישנה בעיה בהצבעות מה ההגיון לאפשר הצבעה ללא הגבלה ?
פ פ ח ז נ י ת New member 10/8/11 #86 ../images/Emo20.gifאני אסביר לך איך תצאי מוואלה לגמרי כשאת חוזרת את יכולה להצביע שוב אני כבר הצבעתי איזה 50 פעמיים רק קצת התעייפתי
../images/Emo20.gifאני אסביר לך איך תצאי מוואלה לגמרי כשאת חוזרת את יכולה להצביע שוב אני כבר הצבעתי איזה 50 פעמיים רק קצת התעייפתי