השערות וניתוחים - שיטת ההדחה החדשה

andy181

New member
ללא ספק יש כאן רמאות..חבל שוואלה לא מוודאים

שההצבעה מבוצעת באופן תקין.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifבדיוק ככה ../images/Emo9.gif עכשיו דניאל וענבר בשוויון

דידי 9

New member
לדעתי אם זה יישאר כך-זה הכי הוגן שיש! כי

אני יודעת בודאות שאבא של דניאל מעורב בהצבעות בצורה חזקה. יש מצב שזו טקטיקה שלו, ולקראת סוף ההצבעות הוא יעמיס על דניאל קולות. זה מה שיקרה לדעתי, הוא הבין שעלו עליו, והרגיע לעת עתה.

לא בדיוק הבנתי את פרטי שיטת ההצבעה להדחה..

הקרובה. ממה שהבנתי כל אדם נותן שני שמות,ויש מינימום 3 אנשים מועמדים. אם זה אכן כך,בחשבון קל של יחסי הכוחות בבית ופריסת מפת האינטרסים ההדדיים,אני לא רואה את אורטל ודניאל חומקות מלהיות מועמדות,וגם לא את קרן וענת שיהיו בתיקו. במצב כזה,ואפשרות של חסינות לדניאל,אזי תגידו ביי ביי לענת,כי לפי נתוני הסמסים שפורסמו היא אחרי ליז החלשה ביותר.

Klayhamn

New member
לא בדיוק

קודם כל - כן, לכל אדם 2 קולות ויש בדיוק 3 מועמדים. אורטל ודניאל אכן היו מועמדות - אלמלא החסינות, שרוב הסיכויים שתוענק לדניאל. לאחר הענקת החסינות לדניאל, אורטל + 2 בנות אחרות יהיו מועמדות. ענת תועמד כמעט בוודאות, השאלה היא מי תעמוד יחד איתה. אם זו ליהי - לא בטוח בכלל שענת לא תגבור על ליהי --- כי האנשים שמצביעים לענבר/איילת יצביעו לה -- ולא בטוח בכלל שהאנשים שמצביעים לקרן/אתי יצביעו לליהי.

אבל איך הגעת לכך שענת תועמד בודאות?

אני חוזה שהקולות שיהיו נגדה יכולים לבוא רק מאתי בודאות,ואולי איילת,ליהי וקרן נעלמים לגבי לגבי ענת. להערכתי הן דניאל והן אורטל עסוקות יותר בקרן וליהי. ומצד הבנים אורן,יוני לא יעמידו את ענת בודאות,וגם בן נראה לי יותר בקשר איתה מאשר עם אתי,איילת,וענבר ואורטל.

דיי3

New member
../images/Emo243.gifמישהו בפורום וואלה מודה שהוא מפעיל תוכנ

שפותחת יוזרים והוא שולח לענבר. לא יודעת אם זה נכון אבל זה נראה לא טוב, כי ענבר עולה באחוזים במהירות לא הגיונית. אולי מישהו יכול לבדוק ולהפסיק את ההצבעה.

שטויות במיץ עגבניות לא מבושלות.הסיבה האמיתית.

שדניאל יורדת באחוזים במהירות היא אבא שלה. הוא עצבן את ההפקה מספיק כדי שהם יעשו משהו. האבא בישל והבת תאכל אותה,חד וחלק!

../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

האמת כואבת תמיד איפה שמנסים להחביא\לטאטא אותה. "דניאל,נושא עיני אל האל ומתפלל שאבא יתנצל,יועיל לך מאוד אם ישתדל,דניאלללל"

מה שכתבת

הוא לא יותר אמת ממה שהיא כתבה. אני לא ראיתי את ההודעה אז אני לא יודעת.

כן השופטת גו'די../images/Emo88.gif,אממ.. סליחה סוזי../images/Emo88.gif

האמת היא אכן סובייקטיבית,אבל שהיא באה ממקום של אי אובייקטיביות טהורה,אז אל לנו לפקפק בפיקפוק עצמו. כי בלעדי הלא נודע,מהם טעם החיים עצמם? ערב טוב שיהיה לך סוזי

למעלה