השערות וניתוחים - שיטת ההדחה החדשה

רינתי77

Active member
מצאתי את זה! התקנון אומר שכל אחד מהם יעמיד

להדחה 2 בנות ושה-3 (כמו שאמרת) שיצברו את מירב הקולות יהיו אלה שהקהל יכריע ביניהן. אני מאמינה שהבנות יצביעו לאורטל, אך אני בספק אם היא תתברג בין השלושה. בל נשכח שעבור כולן זוהי הזדמנות פז לחסל חשבונות ו/או להעיף את המתחרות.

Klayhamn

New member
כיצד לא תתברג בין השלוש?

יש לפחות 5 בנות שיצביעו לה (אתי אולי לא). האם לדעתך יש סיכוי ש- 3 בנות אחרות יקבלו כל אחת מהן 6 קולות או יותר?

Klayhamn

New member
הסבר מתמטי

יש 12 דיירים בוילה מתוכם 11 מצביעים, לכל אחד יש 2 קולות, ועל כן יש סך הכל 22 קולות. 5 בנות לפחות יצביעו לאורטל, מה שישאיר רק 17 קולות עבור שלוש מועמדות אחרות. כדי ששלוש בנות יעקפו את אורטל, צריכים להיות 18 קולות זמינים. גם אם 2 בנות אחרות יקבלו 6 קולות כל אחת, לפחות בחורה אחת תיאלץ לקבל לכל היותר 5 קולות - ולהיות בשוויון עם אורטל. אין שום סיכוי ש-2 בנות אחרות מלבד אורטל בכלל יגיעו ל-6 קולות, וגם אם זה יקרה, ממילא השלישית תהיה בשוויון עם אורטל ויתבצע "שובר שוויון" כלשהו... בקיצור, זה לא סביר וכמעט בלתי אפשרי שאורטל לא תהיה מועמדת.

רינתי77

Active member
כפי הנראה אתה צודק! משום מה שכחתי

שברגע שכל אחד מצביע ל-2 בנות, אורטל היא מין בחירה אוטומטית של רוב הבנות. לגבי 2 האחרות, אני עדיין חושבת שאלה יהיו איילת וענת, כאשר בעקבות הצבעת הקהל, לענת הסיכויים הגבוהים ביותר להיות מודחת.

Klayhamn

New member
קשה לי לראות

מי יצביע לאיילת... גם אם נניח ש-3 הבנים יצביעו לענת ואיילת, אין שום סיכוי ששלישיית חיימי תעדיף להצביע לאיילת ולא לענת (בהתחשב בזה שהבחירה השניה שלהן היא בהכרח אורטל). מצד שני, ענבר תבחר בוודאות בליהי (היא לא תצביע לאתי או קרן), ולהערכתי גם דניאל/אורטל יעניקו קול אחד לליהי (הקול השני אולי לענת). מה שאומר שגם לה יש 3 קולות, ויש שוויון בין איילת ובין ליהי מספיק אפילו בן אחד שלא יצביע לאיילת, וכבר ענת, ליהי ואורטל הופכות להיות המועמדות....

רינתי77

Active member
אך יש סיכוי שענבר תצביעה

לאיילת וכן יש סיכוי שדניאל ואורטל גם הן יצביעו לאיילת כיוון שהן עדיין זוכרות את ההצבעה שלה עבור קרן בדייט החלומות.

Klayhamn

New member
הסבר

לאורטל ממש לא איכפת מההצבעה של איילת, ובת'כלס, גם לדניאל לא (איתן הוא זה שאיכפת לו כי הוא זה שידיד קרוב שלה). דניאל לא מבואסת ספציפית מ-"איילת" - אלא מהבנות בכללותן. דניאל יכולה להצביע עם ה-"לב" ואז היא תצביע אולי לאורטל וקרן, או שהיא יכולה להצביע עם השכל - ולהצביע לחברות של קרן כדי להחליש אותה. הדרך להחליש את קרן היא להעיף את ליהי. אורטל מבינה את זה גם, ולכן סביר להניח לדעתי שגם היא תצביע לליהי.

רינתי77

Active member
בינתיים אני רואה התקרבות בין אורטל לדניאל

וכן הייתה אינטראקציה בינה לבין ליהיא. איילת עיצבנה את איתן ואינה קרובה לה (לדניאל) בשום צורה ולכן יש סיכוי שהיא תצביע לה.

izmeral1

New member
וכנ"ל איילת לא לקרן ולא לענבר=

למה אחת מזלזלת בה? והשנייה גם רצה אחרי איתן וכמובן אחרי ענבר. זו קרן. שני ציפורים במכה . לגבי איילת והסיבות שלה. ובטוחה אני שהיא תרצה. את איתן לגבי דניאל. השאה היא לכמה הם מצביעות? ערב טוב לכולם.

goodpink

New member
הבנים עוד לא ידוע מה הם יצביעו חופשי או כגוש

אורטל מועמדת. אבל אם דניאל חסינה השאלה האם הבנים מצביעים כגוש או כל אחד לבד. ובכל מקרה מה שנשמע שהם אמרו מתכננים על ענבר ענת ואיילת. במיוחד איילת. עם ענת תשפיע על ענבר ואיילת ותסביר להם : שלושתן מצביעות אתי ויש אפשרות ליהיא. דניאל - יכול להיות תושפע מהבנים אם לא כנראה שתשים ענת אורטל ענת וקרן אם לא ליהיא ציר הרוע אורטל וענת. כל מה איילת ענבר וענת צריכות לדאוז זה שליהיא ואתי יהיו איתן בהצבעה ולתאם בינהם את ההצבעה.

meytula

New member
משהו מוזר בהצבעות

האחוזים של ענבר עלו ב20 דקות מ17 ל22.מאוד מוזר

meytula

New member
דניאל ממשיכה לרדת.25 דניאל 23 ענבר

משהו פה ממש מסריח שב20 דקות דניאל ירדה מ30 ל25 וענבר עלתה כל כך מהר.מישהו מצביע שיטתית.

פשושה11

New member
תיזהרי ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif ואגב, חייבת לשתף אח"כ בפייס?

אם לא שיתפתי זה רושם את ההצבעה?

למעלה