התנתקות בלי התושבים?

hospital_food

New member
למה? כי לא חסרים פאנטים

שישארו שם גם אחרי הפינוי תוך כדי סיכון ילדיהם הקטנים והמסכנים.

E טי

New member
כמו שבפתח תקוה

לא היו חסרים פנאטים שבאו על משפחותיהם ליישב את פתח תקווה למרות הביצות, הרעב, המחלות והמלריה, תוך סיכון "ילדיהם הקטנים והמסכנים".

הרֵעוּת

New member
מה מה הקשר?

מה שאת אומרת על המתנחלים יכלו להגיד לפני קום המדינה על יהודי פתח תקווה, או תל אביב.

hospital_food

New member
אבל מה הקשר?!?

פה אנחנו מדברים על סיכונים בפני מוות ממשי על ידי מחבלים, ואתם מדברים איתי בעיות אחרות לגמריי. איך בכלל אפשר להשוות? קצת לחשוב...

הרֵעוּת

New member
לכי תלמדי קצת היסטוריה..

פרעות תר"פ, תרפ"ט. והיום יש מחבלים, המלריה לא היתה פחות גרועה. תאמיני שגם שם המוות היה ממשי ולא בכאילו..

hospital_food

New member
זה כבר הפך למצחיק

ההשוואה הזו היא כל כך מטושפת ולא שייכת, אם כך אפשר להשוות כל דבר לכל דבר, איפה יהיה הסוף?. אני מדבר על מחבלים ואת מדברת על עקיצות יתושים. זה שני דברים שונים.

הרֵעוּת

New member
משניהם מתים.

וגם בתקופת קום המדינה היו פיגועים. אתה יודע איך התחילה מלחמת העצמאות? וכמו שאמרתי, והתעלמת באלגנטיות, על המאורעות שהיו כאן שמעת?

hospital_food

New member
אוף

מה כל כך קשה להבין? כיום מדובר במוות שאפשר למנוע בקלות אז זה היה בעיקר עניין של מזל קאפיש? סגנרו דיון?

הרֵעוּת

New member
גם אז היה אפשר למנוע את זה בקלות.

פשוט לא לגור במקומות האלה. ושוב התעלמת מהפרעות שנערכו ביהודים שישבו בא"י. וגם להיפגע ממחבל זה עניין של מזל - ע"ע התאומים. ברור שאפשר לסגור את הדיון. פשוט תודה שאני צודקת.

hospital_food

New member
סתכלי על

תחילת השרשור, תראי מה כתבתי ומה אתם כתבתם. זה נראה כאילו עניתם להודעה אחרת. מה זה "משניהם מתים", נו, וגם מתים מאיידס, ומתים גם מסרטן...אז? אי שאפשר להשוות מוות על ידי רצח למוות על ידי מחלה, זה פשוט אבסוד וסופר מגוחך. ויותר אבסורד שאת מתקשה להבין את זה.

הרֵעוּת

New member
יו... אני מצטערת, אבל אתה מדבר

שטויות.. גם בתקופת קום המדינה יהודים הותקפו ע"י מחבלים!! גם מקומות ישוב שהיום הם מרכזיים הותקפו בעבר ע"י יהודים ויושבו בדיוק כמו שמיושבת עזה! אם צריך לעזוב את עזה צריך היה גם לעזוב את ראש פינה, ולפנות את הגולן. אתה מתייחס למה שאתה רוצה בהודעה, ומתעלם מהשאר. נוח, הא?

hospital_food

New member
אנחנו מדברים בכלל על אותו נושא?!!

אני פשוט אמרתי שב"תוכנית ההתנתקות" עדיף שיפנו את המתנחלים מאשר שיתנו להם להשאר שם ויסכנו את ילדיהם תחת אוכלסיה פלסטינית. תקראי את ההודעה הראשונה בשרשור, אולי תביני על מה מדברים פה. לא אם לפנות את עזה או לא לפנות את עזה, אלא האם לתת למתנחלים להשאר שם אחרי הפינוי או לא. לא ברור לי איך את והשני הגעתם לקום המדינה, למחבלים, לקדחת, ממש לא ברור לי.

hospital_food

New member
לא

פשוט קשה לענות למישהי שלא מבינה מה נושא הדיון ושואלת שאלות לא ממש קשורות. בפעם המליון, הנושא פה הוא - ביום ההתנתקות, האם צה''ל אמור לפנות את התושבים מהבתים או שפשוט לקבוע יום ושעה מסויימים בו הם חייבים לצאת מבתייהם. זו השאלה כאן. מקווה שהבנת. מה דעתך בעניין?

noamgk

New member
אני מת על התגובות האלה ../images/Emo6.gif

אבל לא על חוסר צדק בניהול הפורום. שבת שלום לכולם

E טי

New member
האם הצעת לפנות את תושבי פתח תקווה

לאחר מגיפות החולירא? האם הצעת לפנות את תושבי ירושלים לאחר פרעות הערבים? סכנה היא לא דבר חדש ליהודים, ילדים הם חלק מהמשפחה, גם בירושלים, גם בפתח תקווה וגם בגוש קטיף.

CountrY GirL

New member
יש גם כאלה שאין להם בכלל לאן ללכת..

לפי מה שהבנתי יש לפחות 2000 משפחות שישארו חסרי בית! אני לא מדברת על זה שלא יהיה להם מסגרת חינוכית, שהם ישארו מחוסרי עבודה וכו'.... כי ככה הולך להיות אצל 89% מהתושבים! אני מדברת על 2000 משפחות שהולכות לגור ברחוב!! את זה התקשורת לא טורחת לציין......... אז אולי אפשר להסתכל על זה בדרך אחרת, שיהיו תושבים שפשוט יחליטו להישאר בשטח האוייב כי...... אין להם לאן ללכת!!!

hospital_food

New member
אני בספק אם זה נכון

ועם הכסף שהם קיבלו אשפר להשכיר בית בנתיים...

למעלה