חדר מלחמה- פרק 1

mikels1

New member
**שרשור הפרק הראשון של חדר מלחמה**

זהו היום זה מתחיל הפרק שלו חיכנו.. לפי הפרומואים רואים שזאת סידרה ממש מענינת ומאוד חשובה... אני כבר מחכה המון זמן לראו את הסידרה.. זאת סידרה מאוד מושקעת עם כתיבה מעולה של יאיר לפיד.. חדר מלחמה תהערב ב 21:30.

vitamin P

New member
../images/Emo41.gifחדר מלחמה- פרק 1../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

עוד פחות משעה הרגע הגדול מגיע....בשעה 21:30 ישודר הפרק הראשון של הסדרה חדר מלחמה. התאהבנו בפרומואים,צפינו בקטעים מהאתר ועכשיו מגיע הקטע השלם
תגובות, הערות ושאר עניינים אתם מוזמנים לכתוב כאן בפורום בהמשך להודעה זו. צפייה והמשך גלישה מהנה
מומלץ לקרוא ולהתעדכן בהודעות הבאות:
שרשור הציפיות.
שרשור היכרות.
שרשור הדילמה. בואו לענות על הסקר שלנו, מי השחקן המועדף עליך:
http://www.tapuz.co.il/ForumsPolls/showPoll.asp?PollID=15017&ForumId=1186 את הדמויות בסדרה אתם יכולים להכיר ממש כאן באתר: http://www.tapuz.co.il/hamal/actors.asp תהנו

מילי17

New member
../images/Emo163.gif אסור להם לאכזב!../images/Emo3.gif

פשוט אסור, אחרי כל הציפיה... והפרומואים, והפרסומות בכל מקום... זה פשוט חייב להיות זה חייב!

vitamin P

New member
אהבתי את הפתיחה

בנתיים מאוד מושקע.. אני רואה שזה הולך להיות יפה כבר לפי ההתחלה דרמתית כזאת
המנגינה נשמעת מאוד דומה לזאת של הבית הלבן החמ"ל כאן ממש מפואר בין טרמינל 3 לבית של שרי

vizsla

New member
חדר מלחמה - משודרת במעלית הקניון

אני צופה כבר מספר דקות בסידרה, אכן נראית די מעניינת קצת יותר מידי דומה לטלנובלה מאשר לסדרת דרמה אבל עדיין מכובד ביותר לערוץ ישראלי. הדבר שהכי מעצבן אותי זה המוזיקה, נשמע כאילו גנבו דיסק של מוזיקת מעליות שנפסלה לשידור בקניון השכונתי. המלצה למפיקים, עד שבוע הבא לשנות דחוף, אפילו הייתי ממליץ לכם לגנוב מתוכניות כמו 24 או CSI וכד' תאמינו או לא זה יעשה את כל ההבדל בין הטלנובלה הספרדית לתוכנית מעולה באמת.

Sandro

New member
לדעתי הסידרה משעממת רצח../images/Emo31.gif

ציפיתי לסידרת מותחן בסגנון "24" ששודרה בערוץ 10. אך האכזבה היא שקיבלתי סידרת טלנובלה כזאת כמו היפים והאמיצים, רק שבמקום אופנה מדובר בביטחון.. ח'ברה, זה משעמם!

Sandro

New member
רק רציתי להדגיש..

אני לא מערער בחשיבות של הביטחון בישראל ואני לא מעביר ביקורת על בחירת השחקנים או על המשחק שלהם. אני רק מעביר ביקורת על הז'אנר. כל האירוע תקוע בתוך איזה חדר, לא ראיתי יציאה ממשית מהחדר או איזשהי כוונה כזו בכדי ללכוד מחבל או לעצור איזשהי פצצה.. בינתיים, זה לא משתווה ולא מדגדג סידרה כמו 24.

the illusion

New member
לדעתי פשוט סדרה ענקית!!!

ואי התוכן שלו כל כך עמקו סוף סוף לא עוד סדרת זבל על מקור איכותי:)

Sandro

New member
התוכן לא טוב. אין מיקוד.

תיהיו אוביקטיביים לרגע. מה הייתם מעדיפים? שהיו כל פעם זורקים דילמות ופותרים אותם, פה ושם זורקים מושגים שקשורים להא ולדא לזרוק עוד דילמות חדשות, לפתח אותם קצת וכך הלאה? כך בערך לפי הפרק הראשון של חדר מלחמה. דרמה. או להתמקד במקור אחד של בעייה, מוקד של טרור נפשע - איזה איום ממשי על ארץ ישראל שיחידה מיוחדת ללוחמה מנסה למגר את הטרוריסטים האכזריים ביותר? לפי הפרקים של 24. מותחן מרתק לא נורמלי. אני הייתי בוחר באפשרות השנייה.

מילי17

New member
חכי לפרק השני

אני בטוחה שלאט לאט הדברים יתחלו לזרום, בנתייים לפרק ראשון הוא לא איכזב. להפך. ואין מה לעשות, אומנם כמה שהיינו רוצים שלמדנת ישראל תהיה בעיה אחת, וככה נתמקד בה, נפתור אותה ואז בטימיינג מושלם תצןץ בעיה חדשה, זה פשוט לא פאקינג עובד ככה. וככה זה גם בתוכנית... אין מיקוד? לא מסכימה איתך. ונגיד שכן? מי צריך מיקוד? ממתי אנחנו ממוקדים בחיינו שאנחנו צריכים אותו? אנחנו גרים בישראל, ואל באיזה עיר יפיפיה בשוויץ..

Sandro

New member
דבר ראשון אני בן.

שנית, אני חושב שאני מבקר מאוד אובייקטיבי. אין מה לעשות, סידרת הטלוויזיה הענקית 24 הצליחה בעיקר בשל מיקוד בנושא ספציפי, אבל זה נכון בעיקר ומדובר בסדרות מותחן מרתקות. ניתן גם להסתובב על כמה נושאים, אבל לפחות לצאת לשטח ולראות פה ושם מה קורה עם כל נושא ולא להיות תקוע במקום אחד. אך אם זה נשמע כמו טלנובלה (סאונד טרק גרוע שבהחלט זקוק לשיפור) ומשחק כמו טלנובלה, אז זה טלנובלה. ובשורה התחתונה: כשמדובר בביטחון ישראל, אי אפשר לעשות מזה טלנובלה, זה פשוט דפוק לטעמי.

rhorly

New member
פרק משעמם, לא נראה לי שככה היה צריך

להיראות סדרה כזאת שאמורה להיות איכותית. מה זה המשחק של השחקנים האלה? כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. חבל

מילי17

New member
סליחה....

טלנובלה? אוו שששש... לא אמרו לך שמילה גסה כזאת לא אומרים בקול רם? לא ניסו לעשות פה שום טלנובלה, לא רוצה להשוות אבל זה מתבקש.. אומנם זה לא הבית הלבן, אבל משום מה זה נראה קרוב מתמיד. בפה מלא אני אומרת שזה הסדרה הטובה ביותר שהופקה בישראל. (וה200,000 $ לא הלכו לחינם...) אתה רוצה מיקוד? חכה קצת.. אם אתה אובייקטיבי כמו שאתה אומר, אני בטוחה שלא תקטול את הסדרה על סמך פרק אחד.

Sandro

New member
הסידרה הטובה ביותר שהייתה בישראל?

אם אנחנו מדברים על מותחנים וקצת טלנובלות, אני חושב שבינתיים הייתי מעמיד את אסתי המכוערת (חוץ מהפרק האחרון שהיה גרוע להפליא) על אותו פרס: הרבה יותר מתח אותי, הרבה יותר הצחיק אותי, והרבה יותר ריגש אותי. נחכה לפרק הבא, יש מקום לשיפור, נראה איך יהיה.

vitamin P

New member
אתה צודק זה יכול היה להיות יותר טוב

אבל זה לא רע זה יפה ויחסית לכל שאר התוכניות הישראליות זה ממש גדול תמיד יש מה לשפר-גם ב24 אז פה יש קצת יותר מה שהכי בולט זה שאין אשקן כולם עושים לאט ומדברים כאילו אין טרור אין מחבלים אין כלום כל היום יושבים במשרד ומנגנים בקסילופון

iagadi

New member
אכזבה גדולה

למי שציפה לדרמה ואקשן... אכזבה גדולה. פעם בדקה מישהו זורק איזה משהו "חכם" או בדיחת קרש. או שזו תהיה קומדיה או סדרת דרמה (24 שעות). ושאף אחד מהיוצרים לא יגיד פה בפורום שהם רצו לעשות משהו "ייחודי המותאם למציאות הישראלית". אם רוצים שהסדרה לא תיפול עוד כמה שבועות: 1. פחות הומור 2. יותר צילומים בחוץ 3. אפשר פחות "סיפורים" לכל פרק, קיבלנו גם את חאדר, גם את ה"חץ", גם את החטיפה.... יחסית לפרק אחד ובמיוחד הראשון... תתחילו להירגע 4. תכניסו שחקנים לא מוכרים. השחקנים שמשחקים עכשיו אולי יודעים יופי לשחק בסדרות שאנחנו כבר מכירים... אבל המציאות שהסדרה הזו אמורה לייצג.... המציאות בכלל אבל בכלל לא דומה לאיך שמילים שהכניסו להם בטקסט. מאד התאכזבתי, מה דעתכם ?

למעלה