חדר מלחמה- פרק 1

yerushalmi1

New member
בעייתי!! אבל נגלה סבלנות

ירושלמי כבן 40 ראיתי את הסדרה רק היום, ולהלן התייחסות ראשונית. אני מציין שמדובר בהתייחסת ראשונית שכן בדרך כלל סדרות מסוג זה זקוקות לפחות למספר פרקים טרם יחרץ גורלם. כללית: האווירה של הסדרה לא מתאימה. אין מוסיקת רקע, אפילו ההתחלה קצת רדומה. אין תחושה של "סחף", של רצף, של הגיון, הכל מאד טלגרפי וקר , אין נשמה , חום, משהו מנוכר. הסט עצמו עלוב למדי, לא מתאים לתקופה. אין תחושה ואין אמינות שמדובר בחמ"ל אמיתי. אני מאד מקווה שאנו נשאר באוירת חמל ולא נמצא עצמינו בטלנובלה. אולי קצת ייעוץ מקצועי יכול לסייע. הרצון להכניס לפרק הראשון כל כך הרבה פרטי מידע ( מודיעין, אישי, רכילות) ייתכן והיה שגוי (תפסת מרובה לא תפסת) המשחק - משחק היה טוב, למרות התסריט המעט בעייתי. רואים ומרגישים שמדובר בצוות מגובש ומפרגן. להתראות בשבוע הבא. ירושלמי

צר לי אך,מה עם נאמנות למקור?

עם כל הכבוד למותג "יאיר לפיד" הסדרה הזו לוקה בלא מעט אי דיוקים כמו למשל טלפונים סלולריים;מקומות כאלה הם מבין המקומות היחידים שבאמת מנתקים טלפונים סלולריים ללא עוררין.ישנם טלפונים סלולרים מוצפנים אך הם לא למטרת שיחה הביתה לשאול לשלום הילדה. איילת זורר התפלאה שהיא כפופה למשרד רוה"מ? אז רק שתדעו (וזה לא סוד) שהארגון ש איילת הגיעה ממנו ופינטו הגיע ממנו (בסדרה כמובן) הם כפופים לרוה"מ ולא כמו שמרביתכם חושבים למשרד אחר. בקיצור,יאיר לפיד מוכשר וכך גם ששון גבאי,ליאור אשכנזי,איילת זורר ורוני פינקוביץ אבל חבר'ה,מה עם מונחים אמינים והתנהגות אמיתית?? אני מאחל ליאיר בהצלחה וממש לא בא להקניט,אבל כל מי שראה את הסדרה, ומעורה בחיים מזוג זה,חרה לו קצת לראות את החובבנות ש שררה שם. יום טוב לכולם.

vitamin P

New member
הוא אמר את זה במפורש

הוא לא ניסה ליצור סדרה תעודית אלא דגם של חדר מלחמה הכפוף לראש הממשלה לא דווקא אמיתי ומציאותי כמובן שהפגמים הטכנולוגים וההגיוניים הם באמת פגמים ולא רק ניסיון להעמוד מאחורי הבטחות של"לא סרט תיעודי"

b a n a n a 1 7

New member
היה פרק יפה.

דווקא אהבתי את הפרק הראשון ונכון אני מסכימה איתכם חסר אקשן. אהבתי את הדמות של אלי פיניש, הוא משחק מאוד יפה. נראה מה יהיה בפרקים הבאים.

Aviad1987

New member
שלא יהיה נפילה

כמו אהבה זה כואב. אחרי כל הציפיות...

למעלה