חדר מלחמה- פרק 1

stkachov

New member
אני מאוכזב

אחרי כל הפרסומות וההבטחות, קיבלנו סדרה בינונית מינוס. זה לא נראה אמין בכלל, הנסיונות להצחיק דיי מגוכחים. ציפיתי ליותר.

IDANMOTO

New member
הסדרה הכי טובה שהיתה בזמן האחרון

המשיכו כך תודה יאיר הנושא מעינין והשחקנים מעולים !!!!!

מילי17

New member
גאון גאון גאון

נופלת לרגלייך יאיר לפיד, טקסט שנון, חד קולע. גדול!!!!! לא התאכזבתי, וציפיות יותר גדולות לא יכלו להיות! עוד שבוע לפרק השני ואני לא יכולה לחכות.

סדרה טובה

כפי שציפיתי יאיר לפיד הגדול מכולם נראה שהסדרה ברמה גם למי שלא אוהב פוליטיקה וצבא... יש אקשן יש דרמה יש עלילה יאיר לפיד מחזקת את ידיך הגדול מכולם המשך כך ... ואתם משרשרים יקרים תפרגנו טיפה זה לא מזיק

נסיכה9

New member
אהבתי ../images/Emo140.gif

איזה יופי של פרק ! איזה יופי של שנינות! איזה יופי של ציניות! איזה יופי של דיאלוגים! איזה יופי של דמויות! יחד עם קטעים מרגשים אנושיים. כל הכבוד לך יאיר לפיד
שבוע טוב ושנה טובה לכולם

מקסים שנון ונוגע

יאיר לפיד, יישר כוח. פרק ראשון מקסים, שנון ונוגע, המשך כך. אמא של דנה'לה אופה קטנה

האמת ? קצת מאכזב

למשל חזרה על טקסטים .. (יש לך זמן ? דקה.) חזר על עצמו במדוייק לפחות פעמיים - משעמם. גם הסצנה של (לא זוכר איך קוראים לו) שאחשלו בניגריה, עם השתי בחורות מצדדיו, נראית קצת כמו סצינה מסרט רומנטי (מה היד שלה עושה בתוך השיער שלו) ולא מסידרת דוקודרמה / דרמה סתם / דרמה פעולה. בקיצור - אכזבה.

פרק מעניין, הסוף...

הסוף מרגש, ואני מאוד מקווה שההחלטות כמו אי מניעת הפיגוע בשגריר, לא קיימות אצלנו בחמ"ל האמיתי. בס"ך הכל נחמד, אבל לא מותח כפי שציפיתי או כפי שנראה בהקדמות... אני אמשיך לצפות בתוכנית

vitamin P

New member
דעתי....

הסדרה ממש טובה... התפאורה מעולה(מפואר מידי יחסית) השחקנים והמשחק מעולה לרגע שכחתי שמדובר בשחקנים... הבעיה היחידה שאין פה מתח, מעט מאוד הנושאים מעניינים אבל הם עוברים בצורה חלקה ולא מושכת או מפתיעה ביותר יש המון מחשב מאחורי המילים יותר ממה שאתם מתארים אבל חוסר המתח הזה קצת הורס את הרעיון המרכזי. מאוד יפה אני אוהב דברים שקשורים לטכנולוגיה צבא ובטחון ומתחבר טוב מאוד עם סדרות דרמה,(לא אהבתי את הקטעים הטלנובליים
) יש המון בדיחות קטנות ישראליות חמודות כאלה אני לא אומר שאין פגמים וחסרונות אבל אל תשכחו שמדובר בהפקה ישראלית ולא הוליוודית אז יחסית זה מאוד יפה.

G A L 17

New member
אז הדעה שלי.....

האמת שטיפה התאכזבתי , אהבתי את הרעיון...... אבל הביצוע קצת צולע לטעמי......... את הסוף דוקא אהבתי , רואים את האנושיות .... שכשהיא דיברה איתו אז שגריר צרפת היה סה"כ בן אדם שמשרת את המטרה , אבל שהיא רואה שבגלל עצה שלה בן אדם נרצח ...... שכל מה שהיא אומרת משפיע......... בכל אופן יש פוטנציאל לסידרה , אני אראה גם את הפרק הבא

G A L 17

New member
אני ממש ממש מצטער

הייתי בטוח ששירשרתי!!!!!!! סליחה !!!!!1

ציפיות../images/Emo104.gif

ציפיתי ליותר אקשן יותר פעולה. חוץ מדיבורים. היה פרק מעניין סגון הדיבור והתוכן היה אהוב עלי במיוחד(חפשי לך בוריס כזה) (בובת ברבי)בהצלחה.

ציפיות../images/Emo104.gif

ציפיתי ליותר אקשן יותר פעולה. חוץ מדיבורים. היה פרק מעניין סגנון הדיבור והתוכן היה אהוב עלי במיוחד(חפשי לך בוריס כזה) (בובת ברבי)בהצלחה.

tapuzeet

New member
אחלה סדרה עם פוטנציאל

נכון, הרבה יותר מדי קוי עלילה לפרק אחד, ואלוהים יודע שבין זה לאיך שהדברים מתנהלים במציאות יש חתיכת תהום... אבל בת'כלס- סדרה מעניינת, תסריט כתוב כמו שצריך ובסה"כ עושה חשק לחזור לראות!

hgal

New member
סידרה חביבה בסה"כ

דברים שהציקו, המעברונים המוזיקלים ממש, ממש לא במקום ומשתמשים בהם בהגזמה לדעתי עוד דבר שהפתיע אותי זה הקאסט של אלי פיניש אך הפתיע אותי לטובה גם היו כמה שורות מצחיקות, חוץ מיזה באמת כמו שכמה אמרו יותא מדי נושאים לפרק ראשון, קצת טלנובלי, אבל היי זה עדיף על כל הראלטי טי וי למינהים! מצפה לראות איך הסדירה תתפתח

למעלה