חדר מלחמה- פרק 1

mope

New member
סדרה נהדרת

סדרה מופלאה,מותחת במידה, מרתקת ומשכנעת - יישר כח!!!

aknvtso

New member
יופי של דבר

תענוג לצפות. טקסטים חכמים - לפיד ג'וניור לא איכזב (לעומת אבא שלו, אבל זה עניין אחר). אם מי שמנהלים לנו את המדינה חצי מאלה בסידרה, אנחנו במצב לא רע. המוסיקה, לעומת זאת, נהדרת, אבל ממש לא מתאימה לסידרה. מה זה צריך להיות???

vitamin P

New member
אהבתי את ה ../images/Emo26.gifרוה"מ../images/Emo6.gif

הם מציינים מלא מלא מלא אירועים עכשיווים ושמות של אנשי ציבור שעדיין בתפקיד כמו סילבן... מעניין אם לא ציינו את שמו של שרון מתוך חשש כלשהו או כדי להשתמש להדגיש את השימוש ברוה"מ אלי פיניש דווקא טוב מלא אגו רציני ונראה מאוד מאוד מקצועי עם הערות מצחיקות וקטנות כאלה.

שבי 22

New member
סדרה שמאלנית

עוד סדרה שמאלנית מפרי עיטו של הבן של טומי לפיד הרי הוא השרירן יאיר לפיד חבל מאד שהוא לא מסוגל להוציא את דעותיו הפוליטיות בזמן שהוא יוצר סידרת טלויזיה

pardoi

New member
ממש אבל ממש אהבתי../images/Emo70.gif

לדעתי סידרה מצויינת, אני כבר מחכה לשבוע הבא..רק בעסה שזה קצת מתנגש עם ג'אג... בכל מקרה לדעתי צריך להפסיק להשוות ל24 או לסדרות אחרות (למרות שזה דיי הזכיר את הבית הלבן..) מבחינת איכות לטעמי סידרה איכותית ביותר (נו טוב...יאיר לפיד דיי צפוי) ואני מקווה ומאמינה שהפרקים הבאים רק ישתבחו... בכל מקרה שונה טובה לכולם!!!

ניצן חן

New member
מפרגן

שוב שיחקתה אותה בענק . אין מילים סוף סוף TV שלא תבייש מקצוענים בח"ול לא כל השחקנים מתאימים לכל הדמויות אבל אם זה המינוס אז הפרופיל שמתאים לסדרה כזו הוא רק----97.

ernie4

New member
יאיר עושה עבודה טובה....? ! ?

אין ספק - ממש כצפוי וכמצופה מיאיר לפיד: נושא עם פוטנציאל נרמס בשם האגו המנופח והמסוקס של אדם לא שנון, לא מקורי , לא מרגש ולא מצחיק. סתם, וכאשר אינו יכול להמם בחריפות השכל - מנסה לטמטם בזיוני שכל. מילים ללא תוכן, הגיגים נבובים, עלילה חסרה, רעיונות חלולים, וה"בידוחים המרומזים" ממש מפתיעים.... מזל שהגיבורים לא עוצבו לעמידה באלכסון שחור "נון-שלנטי" מתנשא משהו.מה קרה - גמרת את מלאי הכיפופים הזוויתיים של המילניום ? מזל נוסף שלא היו פירסומות - אז הבנו מהר את התקלה. חבל על הזמן - החמ"ל הזה זה לא חדר מלחמה - זה עוד "חרא מאת לפיד". עכשיו יאיר תעשה טובה - רק אל תביא את אשכנזי הצועקת והמעצבנת כדי שהיא תנסה לתקן את הטעויות שלך. פ. גדול

garbage1

New member
נחמד ...

עובדים על הקו של הבית הלבן - עובד יפה ... משהו קטן - בשום מקום שרוצה להיות בטחוני לא משתמשים בסלולר או קישור אלחוטי - לא בטוח במיל !!!!! אני מקווה שהם ישתפרו - אבל נראה מבטיח

vitamin P

New member
סלולר אני לא יודע אבל....

אלחוטי דווקא כן לא יודע אם בארץ אבל בארה"ב כן אני מדבר על בתוך בניין שיש מסנן שמונע "האזנות" אני מושפע סדרות כאלה וקראתי כל מיני דברים באינטרנט

Not4Sale2004

New member
מאכזב מאוד !!

קודם כל "סדרה מקורית של יאיר לפיד" ממש ....כבר ממנגינת הפתיחה אפשר לראות כאן מוטיבים של הבית הלבן . הטקסט טוב מן הסתם ברור שהתסריט הוא על רמה ..בסדר אף אחד כאן לא מזלזל ברמת הכתיבה של יאיר לפיד . אבל חסר עניין !! , זה חדר המלחמה ?!!?! מלא חבר'ה יושבים ומדסקסים ...תצאו מהמשרד אנשים ...הייתי מבין אם זו הייתה סדרה פוליטית אבל זו אמורה להיות סדרה שקשורה לענייני בטחון מדיני אז קחו דוגמא מסדרות כמו "24" , "זהות בדויה " וכו .. תנו לנו עניין תתבייתו כבר על דמויות מרכזיות במקום לחלק זמן מסך בין 5 קווי עלילה ...ותצאו לשטח תראו מה אתם יודעים ... שיהיה מעניין...אפשר היה לעשות סידרה טובה בהרבה ...במקום זה קיבלנו טלנובלה ..מה לעשות גם המשחק המשובח של איילת זורר לא יציל אותם ...

פאקים באמינות

היי, הסדרה לדעתי טובה יחסית לסידרה ישראלית
אבל בהחלט יכול להיות שיפור רציני באגף הפסקול! ולעניננו, זה רק אני או שהסדרה משופעת בטעויות קטנות אך מעצבנות שהורסות את האמינות שלה? 1. ידוע שפלאפונים גם שהם סגורים יכולים להיות מכשירי ציתות ועל אחת כמה וכמה שהם פתוחים, לכן חברה שלי שמשרתת במודיעין מספרת שהן לא יכולות להכניס פלאפון עם בטרייה לתוכו למתקן שלהם שהוא ללא ספק הרבה פחות חשוב מהחמ"ל של רוה"מ (מוקי?) שעובר שם המידע הכי רגיש במדינה. 2. כל מי שמקבלת זימונים לפקידה במוסד/שב"כ יודעת שעובדים שם על אזרחי כי זה משרד ראש הממשלה ולא משרד הביטחון והדבר גם מצוין בסדרה אז אני לא מבינה איך כל הניצבים (שכולם במדים!) מסתובבים שם. ולעומת זאת כל הכוכבים הם בלי מדים. גם זה די מעצבן שנראה לי שהניצבים עושים רונדולים במסדרונות כמו במופע של טרומן. אבל סה"כ סדרה ממש טובה, ושפרו את הפסקול. יעל

Aviad1987

New member
היה קצת מרדים

אבל זה היה הפרק הראשון והיו קטעים ממש טובים. גם היו כמה דיאלוגים בשקל שניסו להתחכם קצת. סך הכל היה טוב.. אני מחכה לפרק השני, מקווה שישתפר ויתפוס תאוצה. כי ציפיתי להרבה יותר מתח.

pitter1

New member
יאיר כל הכבוד!!!

כתוב מרתק. ליהוק מצויין. משחק מצויין. שיימשך...

vitamin P

New member
לדעתי כולנו מסכימים על הבעיה העיקרי

העיקרית!!! אין מתחחח אף אחד לא ממהר שום דבר לא דחוף
זה ממש בעייתי כי זה לא תואם את סגנון הסדרה או את מהות חדרי המלחמה(מתאר לעצמי) פרט לפגמים קטנים באמינות של הדברים השונים הסדרה ממש אחלה

schwinnie

New member
הקונספט מופרך ומסוכן

למה מופרך - כי לפיו, ראש רמ"ן, הרמטכ"ל, ראש המוסד, ראש השב"כ, שר הביטחון ושר החוץ, הם סתם בובות שאין להן כל השפעה על קבלת ההחלטות של ראש הממשלה (והם גם אמורים לדעת שזה כך, מן הסתם). למה מסוכן - כי מישהו עוד עלול לחשוב שכך זה צריך להיות. זו לא הדרך של מערכת Checks & Balances שאמורה לפעול בממשל תקין במדינה דמוקרטית. מה שמפתיע הוא שיאיר לפיד לא ער ל-2 הנקודות הנ"ל. ציפיתי ממנו ליותר. ואולי זו אותה הפשטנות מבית מדרשו של אבא. כולל דרך ניהול הערוץ הראשון בתקופתו. אולי הילד לא ממש גדל על ערכי הדמוקרטיה בבית.

vitamin P

New member
נקודה יפה../images/Emo45.gif מעניין

חדר מלחמה כזה אפשרי בצורה דומה אבל קצת אחרת בלי לפגוע לסכן ולשמור על מצב נורמלי

אלירן י

New member
אין ספק ש..

מדובר בתוכנית משובחת! דעתי על התוכנית: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=269427

למעלה