חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

nooshP

New member
קישור לעובדה שהוא מתפוח

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122803,00.html

nooshP

New member
לפי מה שכתוב הוא כן משם

וזה לא משנה, אני מסכימה איתך, אבל מישהו אחר כאן בשרשור התעקש שהוא לא מתפוח, אז הבאתי לו הוכחה שהוא כן... בכל מקרה, אי אפשר להתווכח על העובדה שהוא ימני קיצוני, דתי, כ"חניק, ומתנגד להתנתקות. לפי מה שהבנתי, הוא עשה את זה כמראה נגד ההתנתקות, אבל אני מאמינה שיהיו יותר פרטים בהמשך. ואני עדיין מחכה לחשבון נפש של כמה אנשים כאן...

תגובה

חבר מזכירות כפר תפוח, שמואל הרצליך, אמר ל-ynet כי הוא יכול לומר בוודאות שלא מדובר בתושב קבוע של היישוב. לדבריו, "יש הרבה בני נוער שמגיעים ועוברים. לנו אין שליטה על רישום המגורים בתעודת הזהות. לא היתה לו פה דירה והוא לא גר פה. מה שקורה עכשיו זה מצב של להכניס קבוצה גדולה של אנשים לפאניקה. עדיין לא ברור לי לגמרי מה קרה שם. זה היה מעשה נורא. אני מחכה שיתבררו הפרטים". זה מהקישור.. האם אני נכללת בין האנשים של החשבון נפש.. ועל מה??

nooshP

New member
יאללה איפה כולם?

פתאום כולם השתתקו? מעניין למה...

הם שורפים דגלים כתומים כרגע :)

ו.. במקום ששורפים דגלים.. ישרפו גם..... (עוד דגלים)

kobik15

New member
עבודת אלילים ומשיחיות...

זה מה שאני טוען כל הזמן. אצל חלק מהימין היהדות כבר מזמן איננה היהדות של פעם, אלא משיחיות ועבודת אלילים.

מיצוס

New member
למה

כל פורום התנתקות מפוצץ בשמאלנים רואי שחורות? איפה הנציגות הימנית הראויה שחייבת להרים ראש?

TheOrion

New member
הולכים וחוסמים כבישים,

או עושים צעדות. הקיצר, הם עוברים על החוק במידה כזו או אחרת. חוץ מקרוקודילה שמראה נוכחות בפורום P:.

מיצוס

New member
פעם אחת ולתמיד

תבינו שחסימת כבישים וצמתים זה לא עבירה על החוק! וגם אם כן, זכותנו המלאה לעשות את זה (ולהיעצר... מניסיון...) כמו שנהגי מוניות ונהגי משאיות או עובדי תע"ש עושים את זה.

זה מעבר לכך

זה מעבר לזכות, או עבירה על החוק מישהי אמרה פה משהו מאוד חכם - שזה כאילו כורתים לי חלק מהגוף - זו תגובה טבעית. ובכל אופן לא השתתפתי בחסימת כבישים!

מיצוס

New member
אז אני כן, בגהה

וגם נעצרתי, בתאריך ז' אייר תשס"ה, 16 במאי 2005... הילדים והנכדים שלי יתגאו בי.

יוֹאב

New member
בטח יתגאו בך...

מה תגיד להם? "סבא שלכם היה גיבור. הוא חסם כביש עם הרבה מכוניות, ולא מתן למכוניות לעבור ולהמשיך בדרכן!!" והנכדים ישאלו "סבא, למה חסמת את הכביש?" ותענה להם "אה, כי במקום אחר לגמרי,הרחק מכאן, יש פינוי של וילות" וואו, איזה סבא גיבור...

TheOrion

New member
גיבור ארץ ישראל!

אני טוען שצריך לתת לו להדליק משואה ביום העצמאות הבא
.

TheOrion

New member
זו כן.

הפרעה לתנועה. בייחוד כשזה נעשה במכוון על ידי קבוצה של אנשים על מנת להתעלק על הציבור. וזה מה שהם אמרו, לא אני. הם אמרו שיתעלקו על הציבור כדי שיעצור ויחשוב מה קורה בגירוש. כשיש פקק כזה, אני לא חושב על הגירוש, אני חושב כמה אני עצבני עליהם.

מיצוס

New member
אתה לא יכול שלא לחשוב על הגירוש

כי זאת הסיבה שהם עושים את זה.

עובדה שאנשים לא חושבים על הגירוש

הם חושבים איפה יש באזור משהו גדול וקשיח, קרש אולי שאפשר בערתו להכאיב לחוסמי הכבישים ולגרש אותם מהכביש (עדיפות לגרש אותם מהכביש לבית חולים)

I A F02

New member
שאני היית בפקק (קטן) שלכם

לידי הייתה מכונית כתומה שגכם הייתי תקועה.... אתה התעצבן שהוא בפקק ולא היה אכפת לא מהמטרה שהם עושים את זה... הוא פשוט יצא והחתיל להעיף את האנשים שחוסמים, בעט בצמיגים הבוערים, פינה לו את הדרך, והמשיך לנסוע במכונית עם הסרט הכתום שלו... גם אנשים שלכם לא ממש מרוצים מזה (אלה שלא עסוקים בזה ביום יום)

למעלה