טקס העמ"י

יואב קוטנר סגר חשבון עם הזמרים

הכל היה שקוף,שלמה ארצי לא נישאר חייב וזרק ליואבית קוטנרית על הפעמים הרבות בחילוקי דעות

maxso

New member
סליחה, רן דנקר הוא לא רק דוגמן

הוא אחלה זמר, יש לו אלבום מעולה,ועילי בוטנר מאוד מוכשר אני אישית מאוד נהנה לשמוע אותם והפרס בהחלט מגיע להם. זה שהוא שחקן ודוגמן לא אומר שהוא לא יכול לייצר מוסיקה טובה וזה שזה לא לטעמך לא מעניין אף אחד.

Hosh17

New member
"ליצור מוזיקה טובה"

הוא יצר באלבום הזה? אולי כן,אני לא מעודכנת בנושא...

maxso

New member
תצחקו כמה שבא לכם לפי דעתי הוא זמר טוב

והשירים באלבום שלו מצוינים, ואין שום קשר לנינט האלבום שלה באמת היה אכזבה גדולה לפי דעתי ולמרות שהיא התגלתה בכוכב נולד, המוסיקה ממש לא בראש מעיינה.

adi2121

New member
הוא באמת שר יפה

אבל מכאן ועד לקרוא לאלבום "שווים".. זה כאילו כתב,הלחין,עיבד,ניגן:עילי בוטנר שר וחתיך:רן דנקר. הם דווקא אחלה לדעתי, אבל השם גורם לגיחוך. ו"בואי נעזוב" הוא שיר חמוד לדעתי,מאוד תמים ומתאים להתחלה של הצמד הזה, אבל היו שירים יותר בולטים השנה,שיותר הגיע להם לזכות. והאמת שגם "תגלית השנה"זה קצת מוגזם כי שניהם מוכרים כבר כמה שנים בתעשייה אבל זה כבר לא משנה^^

dsol

New member
אבל לא הגיע לו לזכות בתגלית השנה_../images/Emo189.gif

על אותו עיקרון של נינט... הדיסק שלה יצא בתקופה של לפני הטקס של שנה שעברה והיא הייתה מועמדת לזמרת השנה אך לא לתגלית השנה בטענה שהיא פרצה לקהל הרחב כבר כמה שנים לפני.... כמו נינט כך גם רן, הוא מוכר והוא בהחלט לא תגלית ככה שלהכניס אותו לקטגוריה הזו מלכתחילה היה תמוהה במקצת

bleeding guitar

New member
כמו כל שנה ../images/Emo168.gif

לא צפיתי בטקס, רציתי לצפות רק בשביל הבדיחות של גורי (מלך
) אז יצא לי רק קצת בקטנה הזוכים צפויים מידי אם כי עדיין היו לי הפתעות. באמת ציפיתי שאריק ברמן יזכה אני מאוד שמחה שהוא לא זכה אפילו אם זה אומר שעידן יניב זכה. מירי מסיקה - צפוי מאוד, למרות שבערוץ למשל חשבו שאינטרנשיונל תזכה... להקת השנה - עוד לא הבנתי איך שנתיים ברציפות יכולה לקבל להקה אחת את אותו פרס על אותו אלבום. אכזבה עצומה שהכנסייה לא לקחו את התואר הזה, אני לא מעריצת הכנסייה בכלל אני לא אוהבת את האלבום החדש אבל רק כי כינורות זה לא אני. עם כל הביקורות שהלהקה קיבלה השנה על האלבום שלהם ומה שהם עשו, פשוט בושה לתת את התואר (הלא חשוב הזה אגב) ללהקה שהוציאה את האלבום שלה לפני שנה וחצי אלבום השנה - נו גם אכזבה שהכנסייה לא זכתה. היהודים זכו זה גם צפוי יש להם קהל מעריצים נאמן שנתן ב- SMSים. תגלית השנה - לא מכירה את השירים של בוטנר ודנקנר אבל נו דנקנר היה מועמד מה זה משנה למה? היה צפוי שהוא יקח. זהו כיסיתי הכל נכון? (ולא אל תתנו לי להתחיל לדבר על בחירת הקהל |מקיא| ועד השנה הבאה....

עם כל הכבוד למוזיקה הישראלית

הרמה הכי גבוהה היא בעצם באלקטרוני שיש עשרות יוצרים/ הרכבים שכובשים את העולם (שלא נתחיל לדבר על תופעת אינפקטד משרום) רגאיי ישראלי על הפנים / היפ פופ ישראלי - איפה הדג נחש? הלהקה הישראלית הכי טובה לדעתי . רוק ? נו , הרמה בינונית לא יותר מזה . שלא נדבר על המסחור ההיסטרי של הלהקות הישראליות - לא מאשים אותם, לא אשמתם שיש לנו כזה נוער רדוד . אם לסכם את הרמה של המוזיקה הישראלית הייתי נותן לה 5 מתוך 10 לא יודע עם 56 מתוך 100 בכלל מקרה אם בא לכם , יש הרכב ישראלים בשם תפוחים - הרכב פאנק(FUNK) מעולה !!! ממליץ לכם בחום מפורסמים מאוד בחו"ל כרגיל פה הם עדיין לא פרצו .

bleeding guitar

New member
הדג נחש היו מועמדים שנה שעברה../images/Emo168.gif

וזכו בתואר אלבום השנה, הם לא סינרגיה ככה שאין סיבה לתת שנתיים ברציפות את אותו פרס על משהו שעשו לפני שנתיים. רוק ישראלי יש והרבה והוא היה מיוצג בטקס הזה, יצאו הרבה דיסקים נפלאים השנה, ואין להמעיט אפילו לרגע מערכם. אני לא שופטת הצלחה לפי זה שאומן מסויים הצליח בחו"ל (אינפקטד משרום) אותי מעניין מה אני אוהבת, ואם האומן מצליח בארץ בגדול סבבה לו, אם לא? נאהב אותו גם ככה. וכן יש לנו אמנים שמצליחים בחו"ל חוץ מאינפקטד. יוסלס איי די עושים כל הזמן סיבובי הופעות בחו"ל, שי נובלמן היה שנה שעברה בסיבוב הופעות בחו"ל, גבע אלון עשה את זה ויוצא שוב בקרוב לחו"ל אז אם זה המדד שלך יש לנו רוק מצליח למדי.

לא אמרתי שהרוק גרוע

אמרתי שהרוק בינוני , בכלל כל המוזיקה הישראלית לדעתי עדיין לא ברמה של חו"ל נכון תמיד יהיו את האמנים המצויינים אבל לא מספיק לדעתי . ולא אמרתי שמודדים מוזיקה ישראלית על פי מספר ההופעות שלה בחו"ל רק טענתי שתחום האלקטרוני יש המון המון המון אמנים שכובשים את אירופה ומה שיותר אבסורד שבארץ בקושי מכירים אותם . אני לא רואה סיבה ליפול מהכסא מהמוזיקה הישרלאית . זה הכל :)

bleeding guitar

New member
אז זהו פה אני לא מסכימה איתך ../images/Emo168.gif

הרוק לא בינוני, ועל זה ניסיתי להתווכח. יצאו השנה אלבומי רוק מ-ע-ו-ל-י-ם לפחות לטעמי, קניתי השנה הרבה דיסקים חדשים, יש לי ציפיות לעוד דיסקים שיצאו, לא התאכזבתי מהרוק בכלל. ושוב אתה כן טוען על ההצלחה של אינפקטד באירופה אז אני אומרת סבבה יש גם אומני רוק שמצליחים בחו"ל וגם בארץ הם מקבלים פחות חשיפה (אלא אם כן הפרומו של הוט נותם להם חשיפה, או מועמדות להנחיית אקזיט במקרה של יוסלס איי די). בעיני, וכן אני משוחדת הרבה, יש לנו הרבה סיבות להתגאות במוזיקה הישראלית שלנו, ובמיוחד ברוק, עברו פה הרבה שינוי בשנים האחרונות ודברים שהיו כביכול לא מקובלים (שאומן עברי ישיר באנגלית למדי) צולחים היום יותר ואני שמחה על זה.

mekl

New member
../images/Emo45.gif

וואו. את לא מאמינה כמה שאני מסכימה עם הדעות שלך!

AmosWeislieb

New member
לאדע אם שמת לב

התפוחים זה מוזיקה אינסטרומנטלית..ברור שהיא תצליח בחו''ל...ועובדה... איזבו שרים באנגלית ויש להם להיטים ברדיו האנגלי אבישי כהן עושה מוזיקה אינסטרומנטלית ומצליח בחול כמו איזה מניאק.. יש עוד מלא מקרים כאלה..אבל הם לא דוגמא...זאת מוזיקה שמיועדת לקהל הפתוח...מה לעשות רוק ישראלי כשמו כן הוא..סגנון בפני עצמו רוק בעברית שמיועד לקהל העברי. ומה שיש בארץ אין בשום מקום אחר זה בטוח, וזה מה שמיוחד.

Funky Giraffe

New member
אחי היקר והנכבד

ברדיו שלנו אין מצב שאינסטרומנטלי יצליח, כמה שהתפוחים מלכים ואנחנו נופיע איתם בקרוב... אגב כרגע מונח עליי באריטון סקסופון - אולי הסמל הכי מייצג של התפוחים - ורק מקודם ניגנתי חלקים נבחרים מאטנשן - אז מי אמר שהם לא פרצו פה, מי שאוהב FUNK מת על התפוחים ובכלל יש מלא שאוהבים התפוחים ולא יודעים בכלל מה אומר המונח FUNK :) בוא פעם לקומפורט ב19.1 למשל ותראה איך ממלאים בישראל מועדון ענק... כבוד עצום לתפוחים כנראה שגם אנחנו נהיה איתם בקרוב באחת ההופעות Stay tuned

Lior Maman

New member
כנסיית השכל אף פעם לא זוכים בפרסים , אם

תשימי לב . גם שנה שעברה הם לא זכו בכלום. ואם אנ'לא טועה גם שנה שעברה הם התמודד על האלבום שלהם. שלא זכה . [וזה לא שיש לי משהו נגדם אני דווקא אוהבת אותם, להקה מצויינת אבל כנראה שלא מספיק כדי לזכות בפרס של להקת השנה ] . וזו בכלל לא בושה לתת לסינרגיה את התואר הזה
. זה אפילו כבוד
.

mekl

New member
אז זהו-

בשביל שתהיה להקה שתזכה בעמי- לא צריך מוזיקה טובה, צריך עדר של מעריצים! "להקה מצויינת אבל כנראה שלא מספיק כדי לזכות בפרס של להקת השנה"?! וסינרגיה טובים יותר, אני מבינה?

למעלה