לא להצביע יותר

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך
אם כבר בסקרים עסקינן -כנסו

לסקר הזה ותבינו למנה היא הודחה.. ולא להתיחס למשפטי שנאה נגד שפרה בפורום כי יש פה משוגעים שפותחים הרבה ניקים

rosedal

New member
גנבי אסמסים

כרגע משודרת התוכנית "האחות הקטנה" בערוץ ביפ! התוכנית אינה בשידור ישיר ובתחילתה דיברה אפרת אברמוב על ההדחה של וונסה. בהמשך התוכנית דיברו עם המפיק של הפרסומות בהם השתתף צבר בעברו, והמפיק אמר במילות הסיום של הראיון כי "הוא מקווה שצבר לא ייפול היום" שימו לב!!! משפט בהווה!!!! מה שאומר שהכל היה ידוע מראש ושכל מי ששלח אסמסים מאחרי הצהריים ועד לסוף התוכנית חי בשקר של ההפקה. זאת פשוט בושה וחרפה!!!! אין לי מילים!!!! איכס

rosedal

New member
ועוד איך הפתיעה

הרי ברור שלשפרה יש שונאים מפה ועד לנווה אילן אין מצב שאני מאמין שהיא קיבלה יותר קולות מוונסה. זה דבר שלא הגיוני! ואני ראליסט.

droriko

New member
לה ולצבר יש פי 5 אנשים יותר ממנה בבפייסבוק

אני מתכוון בקבוצת מעריצים וב-2 סקרים גדולים שווינט ערכו הם גם לא ראו אותה ממטר .

איתי בל

New member
אתה לא ריאליסט אתה עיוור

ואתה בעיקר לא יודע לקרוא טלוויזיה אתה נכשל מלהבין שזה לא משנה כמה שונאים אותך אלא כמה אוהבים אותך אתה לא מצליח להבין שכמות זמן המסך שהיה לונסה הוא בערך רבע מה שהיה לשפרה שהרומן שלה עם איתי לא היה חצי מעניין מהכמעט אולי רומנצ'יק של שפרה וצבר ובכלל ההיגיון הפשוט שאנשים שגורפים אחריהם לא סתם שנאה אלא כזו התעניינות יותר בולטים ומעניינים מאנשים כמו ונסה יש פה איזה אידיוט שקורא לעצמו אינטיליגנט שכל הים עושה קופי פייסט על מה ששפרה אומרת אנשים מדברים עליה 24 שעות ביום לטוב ולרע זה לא משנה בסופו של יום אנשים פה דיברו כל היום עם שפרה ואף פעם על ונסה סה טו

droriko

New member
צודק לגמרי

בתקשורת עדיף ליהות אוייב הציבור מאשר סתם אדם מהרחוב .

אלונה 41

New member
ההשארות של צבר מעוררת תהיות:

חוזרות לגבי התערבות ההפקה גם בספירת הקולות. צבר לא פופולרי . לא ברור איך הוא נשאר. אני מניחה ששי תרם לו ולשפרה כמה אלפי קולות (שי יפעיל מבחוץ הרבה כוח למען השר"לצים. המשדרים המרכזיים בראשון ובשלישי הם זלזול באימטליגנציה של הצופים. עריכה תלושה מהמציאות. היום, משבע וחצי בבוקר, התקשורת התגייסה למען שניהם ושוב ושוב השמיעו והראו את עינב ברגעיה הפחות יפים. בזיון. לי זה נראה שוונסה לא סיפקה את הסחורה, ואינה באה למלא את המשבצת שלה. אם להפקה לא היה אינטרס להוציא את ונסה מהמשחק הם היו מעלים השבוע חמישה דיירים להדחה, ומן הסתם איתי היה נופל. אבל להפקה תוכניות משל עצמה. אנחנו רק המפרנסים. אין לנו שום השפעה. זו רק אשליה.!

איתי בל

New member
אתם לא מפרנסים אתם חיים בסרט

טלוויזיה... זה בחינם אני עד היום לא שילמתי אגורה כדי לצפות בתוכנית הזו לא פירנסתי אף אחד... מי שמפרנס את התוכנית זה חסויות ופרסומות תפסיקו לתפוס תחת כי שלחתם אס אמ אס שעולה שקל זה היה ברור שצבר ישאר תכנסי לפייסבוק של המתמודדים תדעי יותר טוב איפה כל אחד עומד מבחינת הפופולאריות שלו ההפקה לא בוחרת מי וכמה יועמדו להדחה הדיירים בוחרים ההפקה לא בוחרת מי מהדמויות ישארו בתוכנית הקהל בוחר תמודדו עם זה שלא כולם חשבו כמוכם סה טו

אלונה 41

New member
התגובות שלך ב"אתם" לא מפליאות אותי

שמתי לב שגם לנוכח עובדות שמצולמות ומתועדות - אתה נמלא בהתכחשות.

rosedal

New member
איתי בל אתה קשה הבנה

מה לא ברור במה שרשמתי. אני לא נכנס למניעים של ההפקה ולמה הם בחרו להעיף את וונסה ולהשאיר את שיפרה זה פשוט לא מעניין אותי כי אני ציפיתי שהכל יהיה מהאסמסים. את התגובות על שיפרה אני שומע לא רק מהפורום כאן. ואם עסקינן בפורום אז שלא תחשוב שלא נכנסתי לשמות המשתמשים כדי לבדוק מתי נפתחו הכרטיסים שלהם. צא מהסרט שלך, לכולם כבר נמאס לראות את שיפרה. וזכותך להמשיך לחיות בסרט שההפקה מסריטה לך. רק אחרי זה אל תגיד שלא אמרו לך.

למעלה